örülök hogy legalább BahnScorper átérezte a problémám súlyát, egyébként.
ja, ha már ilyen jó társaság gyűlt össze, elmondhatom hogy a barátnőmbe időközben beleszerettem, szal akár még szórakozni is elmegyek vele, így hát egész jól le vagyok foglalva.
ha meg ő nincs, meg haver sem, akkor marad a net, remek képregényeket lehet leszedni, sőt visszaszoktam a rajzolásra is, illetve snes emulátoron játszok hangulatos kalandjátékokat, mert az uj játékok szarok.
ja és vadászom az uj satyricon albumot, kevés sikerrel.:(
remélem mindenkit meghatottak a kurva izgi életem részletei.
Eddig is voltak haverok, csak nem nagyon értek rá, de most nyáron ok, ezzel nincs is baj, a baj évközben van mikor nem nagyon tudunk koncertre menni stb.
Vki emlitette hogy az emberen múlik, hogy ráér e vagy sem, vagy mi, szal mondjuk én ezzel szemben tökéletesen megértem a pilisvörösvári haveromat hogy egy 1,5 órás koncert miatt mondjuk nem akar bemászni pestre, mikor olyan suliba jár, ahol szombati tanitás is van és nagyon sokat követelnek tőlük(kisképző).
belátom, igazad van. bár azzal is kezdhetnéd, hogy: "figyi static, gyere fel hozzám, megmutatom a szögecses csuklóvédő gyűjteményem", ennek alapján biztos nem fogna gyanút. hm?
Persze, tudom, de figyelj, hülyén nézett volna ki, ha egyből azzal kezdem, hogy "static, mikor jössz fel hozzám?", vagy ilyesmi. Előbb megdumálom, aztán jöhet a szex.
Utazni én is szoktam nyaranta, mert ami érdekel (régi vonatok és villamosok), azt sokkal nagyobb mértékben lehet más országokban megtalálni, de amúgy is szeretek az európai városokban kóricálni - ezzel no problemo, megvan rá a fedezet, és a lehetőségeket is igyekszek a legjobban kihasználni, még ha kedvenc elfoglaltságaimra odakinn is csak hétvégeken vagy bizonyos hétvégeken van lehetőség. A melót meg mondtam, hogy van nekem is ez az alkalmi jellegű meló, mely igényel előkészítést is, azzal is elfoglalom magam szükség szerint... de elég rendszertelen ahhoz, hogy mindig lekössön. Nyáron amúgy még mindig jobb a szitu, előző nyáron pl. vizsgaidőszak után két héttel már utaztam, miután hazajöttem, két napra rá kezdődött a Sziget, utána meg sulikezdésig mindig akadt valami meló, vagy lazulás. Inkább a többi időszak a kellemetlenebb, amit mondok, hogy "holtszezon", vagy hogy pont a legjobb programok idejére esik a vizsgaidőszak júniusban...
Én ezt úgy oldottam meg, hogy leakasztottam egy melót az egyetem mellett, ami nem egy megszakadunk-típusú munka, de azért némi elfoglaltságot jelent. A pénzből meg elhúzok nyáron utazni, ha senki nem jön velem, akkor egyedül (nem ez lesz az első ilyen), és szerzek egy csomó havert mindenütt a nagyvilágban!
Egyébként az a megfigyelésem, hogy a nemérekrá-duma legtöbbször kifogás. Ha valami tényleg érdekel, vagy tényleg szívesen lennél együtt a barátaiddal, akkor szakítasz rá időt, ha akarsz. Akár dolgozol, akár tanulsz. Én nem nagyon szoktam nemet mondani, ha azt látom, hogy a másiknak tényleg szüksége van rám. Mindig át lehet csoportosítani a tennivalókat, feltéve, hogy megéri neked a fáradságot.
Ezzel azért nem vagy egyedül. Én speciel egyetemre járok, de olyanra, hogy évente csak kétszer kell nagyon hajtani, vizsgaidőszakra, közben csak elvétve van zh, esetleg "házifeladat". Tulajdonképpen annyit lóghatnék, amennyit akarok, mert hetente kétszer van csak gyakorlat, amira kötelező bejárni. De nem teszem, mert úgyse nagyon tudnék mit csinálni, mert úgyis csak otthon ülnék és vagy videóznék, vagy a gépet verném, miközben beraktam zenét a hifibe - vagy pedig csak kóricálnék össze-vissza itt Pesten gyalog vagy busszal. Itt legalább lehet netezgetni - de néha ez is "kiéget" - meg dumálni a haverokkal, és esetleg a csajokkal is, de az már nem megy oly könnyen. Ami meg érdekel az eléggé "sporadisch" van csak, ahogy azt a németek mondják. Néha egy-egy jó koncert - már ha tényleg van (ld. Iced Earth) és el is tudok rá menni (Dethroners pl.) - néha meg valami olyan vonat, ami érdekel. Meló ugyanilyen ritkán akad, amivel lefoglalhatnám magam, többet meg nem akarok, mert nem a pénzért csinálom főképp, hanem azért, mert ezzel azt csinálhatom, azzal foglalkozhatok, amit szeretek, és infót illetve haverokat is szerezhetek. De ilyenkor még holtszezon van, mint ahogy novembertől március közepéig-végéig mindig. A suli kapuin kívül meg már nem tart a haverság, max csak néhány haverral akadok össze koncerteken, de az több esetben spontán. Így aztán hétvégén dönt le a dögunalom, szombatonként ugyan összejövünk a haverokkal vasútmodellező szakkör címszó alatt, de amikor a "melós" kollektíva van töbségben, akkor nem mindig jó, mert nem szoktunk olyan sokat baromkodni. Persze, lehet, hogy az a baj, hogy rossz helyre születtem, ha Bécsben vagy Berlinben élnék ugyanilyen éetfelfogással és háttérrel, mint most, akkor biztos jobban érezném magam. De lehet, hogy csak be kéne csajoznom?
Most fedeztem fel reggel, mert az elfáradt cimborák lusták írni az összes többi érdekes topikba... Gondoltam széjjelnézek...
Azér ez a beszólás ott volt, nagyon ott volt, kapsz érte egy pirospontot. :-)
a helyzet az hogy kurvára nehezen tűröm az unalmat, és most ISZONYUAN unatkozom!A topicinditást az váltotta ki, hogy Flop koncert lesz nemsokára a Rocktogon nevű helyen, és én nem tok menni mert senki nem ér rá.Hogy miért?Hát azért mert hétfő van, meg jajj, hétköznap, holnap munka, suli, stb(ezt amugy tök megértem).Egyedül meg nem fogok menni.A barátnőm iszonyu messze lakik, és neki is suli van holnap, 6 kor kel, stb, meg amugyis, barátnővel nem szivesen megyek koncertre.Namost, én alapítványi suliba járok, ahol elég kevés az óraszám, szal pl de. 11 re járok be, aztán van mondjuk 3-4 órám, meg ilyesmi, meg ha nem akarok akkor nem megyek be, 250 órát hiányozhatok egy évben, igazolás nélkül, tehát eléggé ráérek.Ugyhogy foglalkozok mindenfélével, rajzolok, zenét gyűjtögetek a netről, meg néha zenélgetek is pár haverommal(akik csak hétvégén érnek rá...), meg hülye weblapokat csinálok(metalbulak.fw.hu - metalos csajok képei, ha még műxik, már rég csináltam).
Viszont hétközben délutánonként meg igy estefelé többnyire unatkozom nagyon.Netezést is eléggé meguntam, szal a lényeg hogy társaság, az lenne a jó, mert igy csak hétvégére vannak programjaim.
Szal, én vagyok az egyetlen ebben a hülye városban(Budapest) akinek túl sok ideje van, vagy netalántán vannak sorstársaim???Ha vannak akkor pls adjanak tanácsot hogy hogyan vészelik át ezt a dolgot, mert engem megesz az unalom.
Aki automatikusan azt gondolja, hogy gazdag köcsög vagyok aki nemtud mit kezdeni magával, az téved, sajnos alig tudtam összekaparni a ma esti koncertre 700ft ot, meg már jóideje a b.nőm hivogat meg moziba, kávézóba, stb.Szal csóringer vagyok(19 vagyok, még nem dolgozom, mert egyelőre csak McDonaldsban tudnék kb, ahol meg nem fogok).
Hm, végülis nemtom miért nyitottam ezt a topicot, remélem lesz pár értelmes hozzászólás, ha nem, az sem baj.