A Face is mostanra BANK lett.
C2? Ha jól tudom, a jogot megvette Tommyboy, de nem megy a hely.
Sohoba, Macskafogóba kell indítani szombat éjszaka. Úgyis ott van minden a közelben:)
A Banhof a ceglédi váróban van, maradt a helyén a Face mögött. Ott is a fiatalok képvisleik a mezőnyt...
A Wigwam elég rockos hangvételü hely, de az emberek vislekednek, egy munkatársam ott törzsvendég.
"Trenszesebb" helyekről valakinek van véleménye?
A C2 igényes szórakozóhely volt, most is van valami helyette, de ott még nem voltam.
A Bank kifejezetten igényes hely, igényes emberekkel, ráadásul a sok sznob ember elszokott onnan. A felső szinten lehet jót denszelni, persze csak cuccosan, hiszen trance és house folyik. A Home nagy, hideg, nekem nem jött be. A 6. ismeretlen embertől lehetett vásárolni bogyót! GOndolom ez a hely is ki van fizetve, mert rendőrt a közelben sem láttam...
Árkádiában eszemet nem tudom mikor jártam. Viszont a WIGWAM is jó hely, ha eltekintünk a 15-16-17-18 éves korosztálytól, akik a nagyobb tömeget képviselik.
A Rocktogonban soha nem voltam. Hol van most a Bahnhof? Mert ugye a régi helyen van a WEST-END.
Az E-ből az NY-i robbantások után megcsappant az arab "rendezők" száma, és a durvább embereket is eltessékelték. (Átmentek a Banhofba dolgozni)
A pub-oknak is megvan a maga hangulata, az Old Man's-be 1 éve sokat jártam, hangulat kérdése, bár tegnap a ruhatár megtelt, annyian voltak. A tánctér nem túl nagy, a zene változó, de 23h-ig a felépőket is érdemes megnézni, de kényelmesen szórakozni csak asztalfoglalással (+vacsi) lehet, ami 2 személynek 8 rongy. Ettől függetlenül kellemes hely.
Tegnap az Árkádiában kezdtünk, de kevesen voltak. Átnéztünk a jó öreg Rocktogonba, ahová inkább a kisebb igényűek járkálnak. A szabad csajok 17 évesek voltak... A Süss fel napba fejeztük be az éjszakát, de ott volt egy kis box is, és az is csökkentette a buli hangulatát, hogy sok fiatal összetévesztette az ágyikóját az asztal mellett elhúzódó ülőalkalmatosággal...
De jó, hogy nem nulláztál!
Ez igaz! Ha itt is EU szabvány szerinte mennek majd a dolgok, akkor csak adott dB hangerősségű lehet a music, megfelelő pihikkel.
De ahogy elnézem pl. az E-klub alsó termét, ahol 130 dB hangerő, a szellőzés szinte 0 és a kidobók ok nélkül is ütnek (a legendás Sanyi bá'), akkor azt mondom, ettől még messze vagyunk...