Nem tudom, mit vársz a topiktól (pénzt, alkotótárast stb)
Tanácsot tudok adni: Magyar.film.hu
Rendszeresen közöl forgatókönypályázatokat, oda add le, szerezz támogatást, vagy fogj egy bármilyen kamerát, néhány havert és csináljátok meg! Nem hiszem, hogy ez az interneten működne, látatlanban ki jelentkezne? Hisz azt se tudjuk, ki vagy, miről szól a filmed, van-e benned elég spiritusz, szóval érted?
Ki tud abban segíteni hogy egy filmforgatókönyv valamilyen szinten "befusson"...???
A történet egy néhai barátomról(?), ismerősömről szól. Igaz történet alapján íródott. Semmi "extra" akció, sci-fi, mese, stb., Egy egyszerű kisember drámája a történet, tehát alacsony költségvetésű . Én hiszek benne, hogy ha "jó kezekbe kerül" a történet (profi rendező, operatőr, forg. könyv író) akkor egy jó film lehetne belőle.
A gond ott van hogy a magyar filmgyártás megengedheti-e magának azt a "luxust" hogy egy filmdrámába adja a pénzét...(örüljünk hogy a populárisabb műfajra vevő a közönség..)
Ezért tovább megyek... Ki tud abban segíteni hogy külföldi producerhez (?) eljusson a film forg.köny (fordítás, szerzői jogok stb)
Ha valami bejönne nem csak nekem tenne "jót" hanem magának is. Hiszek benne hogy az élet írja a legjobb történeteket...
(ennél többet egyenlőre felesleges írni)
AKI KOMOLYAN TUD VALAMI SEGÍTSÉGET AZ ÍRJON AZ EMAIL CÍMEMRE