Sajnos komiszak az emberek, és mindenfélét kérdeznek, mielőtt több tízmilliót rászánnak egy remek ötletre.
A helyedben azért végiggondolnám, hogy aki ismerős produceri körökben, nem fog oda még téged is beajánlani, úgyis túl sok az eszkimó. Neked kéne személyesen és igen agresszíven nyomulnod, ha ebből tényleg akarsz valamit, bár szerintem reménytelen.
Idéznék a saját (első) beírásomból...
"Hiszek benne, hogy ha jó kezekbe kerülne a történet (PROFI forg. köny író, rendező, operatőr) AKKOR jó film lehet belőle..."
Gondolod hogy ha valamilyen szinten "helyzetben lennék" akkor ide írtam volna...?
Miért van ez a szakmai gőg, hogy csak annak lehet jó sztorija aki ezt a szakmát tanulta, a kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz....
Mégegyszer mondom: Én biztos nem tudnék jó filmet csinálni belőle...Mert nem tanultam a szakmát
"hányadik forg. könyvet írom"..?
Ez jellemző..! Én nem szakmányba gyártom a sztorikat, ez igaz történetből íródott...
(Amikor valaki munkaszerüen gyártja a sztorikat, hát az sokszor olyan is...! Még akkor is ha Ő TANULTA EZT..)
Hány ember olvasta a forgatókönyvet? Ezek elismert szakértők? Mit mondtak rá? Hány éve írsz, ez hányadik forgatókönyved? Kinél tanultál írni? Mivel győznél meg egy producert, hogy éppen rád pazarolja az idejét, pénzét? (Felteszem, ha olyan érvekkel próbálkozol, hogy az élet írja a legjobb sztorikat, az orrodra csukják az ajtót.)
Nulla információt adsz meg, miért gondolod, hogy ez így bárkit érdekelni fog?
Ki tud abban segíteni hogy egy filmforgatókönyv valamilyen szinten "befusson"...???
A történet egy néhai barátomról(?), ismerősömről szól. Igaz történet alapján íródott. Semmi "extra" akció, sci-fi, mese, stb., Egy egyszerű kisember drámája a történet, tehát alacsony költségvetésű . Én hiszek benne, hogy ha "jó kezekbe kerül" a történet (profi rendező, operatőr, forg. könyv író) akkor egy jó film lehetne belőle.
A gond ott van hogy a magyar filmgyártás megengedheti-e magának azt a "luxust" hogy egy filmdrámába adja a pénzét...(örüljünk hogy a populárisabb műfajra vevő a közönség..)
Ezért tovább megyek... Ki tud abban segíteni hogy külföldi producerhez (?) eljusson a film forg.köny (fordítás, szerzői jogok stb)
Ha valami bejönne nem csak nekem tenne "jót" hanem magának is. Hiszek benne hogy az élet írja a legjobb történeteket...
AKI KOMOLYAN TUD VALAMI SEGÍTSÉGET AZ ÍRJON AZ EMAIL CÍMEMRE