Holnap 8:50-kor az ATV műsorán az Agymenők.com c. film, amelynek érdekessége, hogy a dadus-beli Gracie húga, Vanessa Zima játszik benne, aki kicsit hasonlít is Gracie-re az IMDb-n talált kép alapján, meg így most a film alapján is, mert az előbb lett vége, a holnapi időpont az ismétlésé.
Nem is tudtam, hogy vannak testvérei Madeline Zima-nak, Vanessa-n kívül van egy fiatalabb húga is, Yvonne. Tovább az IMDb oldalakra: Vanessa Zima Yvonne Zima
Kicsit furcsa az RTL Klub után a Cool-on nézni... az egyiken még "Mr. Sheffield", a másikon már "az én Max-em", a gyerekek felnőttek, Sissy meghízott...és én lemaradtam róla:(
Gracie (Madeline Zima) október 10-én szerdán látható a Hallmarkon a Kisvárosi zenekar című filmben.
Maggie (Nicholle Tom) pedig utána csütörtökön a TV2-n a Beethoven 2-ben. E héten adták a Beethoven 1-et. Abban kicsit másabb volt, fiatalabbnak tűnt, igaz, 1992-es a film, dadus előtti. A Beethoven 2 már 1993-as lesz.
Érdekesség május 7-én, hétfő délután az HBO-n!!! Az 1-3. évadbeli Fran és Maxwell szinkronhang-páros, azaz Vándor Éva és Mihályi Győző egy 1989-es film, Az agyoncsapat címűben egy házaspárt szinkronizált. Phyllis és Freddy magyar hangjai ők.
Én meg nem vettem észre, bár a port.hu-n szereplőlistában nincs is benne Fran, csak az imdb-n látni, de ott is csak akkor, ha az összes szereplőre kattintok. Mindegy, a film témailag úgysem állt hozzám közel, talán nem is volt ebben annyira nagy szerepe. Pár hete a Doctor Detroitban viszont nagyon jó volt.
Egyébként találtam egy másik filmet vele, ami az MGM csatornán megy - Az őrület hullámhosszán (UHF), 1989-es. Adásban: április 6. péntek, 8:05 április 15. vasárnap, 6:00
Igen, bár jövő héten valamiért nem lesz. Remélem utána már rendszeresebben adják. Nagyon meglepődtem, amikor felfedeztem a műsorújságban, habár én a Cool-on is rendszeresen nézem mostanában, de így több emberhez eljuthat a sorozat, akiknek pl. nincs is kábeltévéjük.
Közben a Cool is átrakta valamiért a szombat esti részek ismétlését vasárnap 15 órára, így vasárnap délután két csatornán egymás után 3 rész nézhető. A vasárnap esti részek ismétlése maradt éjjel 1-2 körül.
Sunbird, ill. bárki akit érdekel, dobjon rám egy mailt és megadom a nemrég indított dadus oldal címét, ahonnan részeket is lehet letölteni. Jelenleg 4 db 5. évados van fent, jövő héten elvileg várható 2 db 1. évados, továbbá szó lehet az utolsó részről is, ha még nem tudtad megszerezni, Sunbird.