Keresés

Részletes keresés

F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.15 0 0 2
Őszintén szólva a cd irók olvasási tulajdonságairól szinte semmilyen infóm sincs, hiszen elég kevés ember koptatja az iróját azzal, hogy olvasóként használja. De ebben az esetben is "él" az az alapelv, hogy a megadott olvasási sebesség és a felirási között az előző kell nagyobb legyen :-))

A CD iró élettartama és sebessége között SEMMIFÉLE összefüggés nincs! Persze, ha nincs 10-20 perced egy CD "legyártására", azt el tudom fogadni, ám megérteni már kevésbé...

Előzmény: 20-agh (1)
20-agh Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1
És mi a helyzet azzal ha cd írója van?
Akár csak 4x-es?
Azzal tudja olvasni a 24x-est?

Persze, tudom hogy jelenleg drága a 24x es cd.
Csak ismervén a computer technikát, fél és és vígan jönnek a 30-40x írok.
Én meg nem fél évre vettem cd írót...

Előzmény: F14A Tomcat (0)
F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.15 0 0 0
Igy igaz! Már a 8x irási sebesség is "olvashatatlanná" teszi a cd-t egyes régebbi cd olvasók számára. Az egyetlen biztonságos irási tempó, amivel még bármelyik olvasó megbirkózik, a 4x. Arról nem beszélve, hogy le fogod járni a lábadat, mire 24x-esen irható médiát veszel! (Ráadásul drágább is!) A 10x újrairásról már nem is beszélve...
Előzmény: 20-agh (-)
20-agh Creative Commons License 2002.01.14 0 0 topiknyitó
Sziasztok

Ma vettem egy Plextor 24x10x40 es írót.
Valakitől azt hallottam, hogy csak magamnak érdemes pl. 24x esen írni vele, mert nem mindenki tudja majd elolvasni.
Vagyis elsősorban akinek csak cd room-ja van, az már 6x os írási sebesség után lehet hogy nem tudja majd olvasni.
Viszont állítólag ha van cd írója, az olvasás nem akadály még akkor sem ha 24x esen írom is meg...
Én sajna nem tudom kipróbálni,mert csak cd íróim vannak.Véleményekre volnék kíváncsi.
Elsősorban azokéra akik ki is próbálták.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!

Üdv 20-agh

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!