Keresés

Részletes keresés

Barsony Creative Commons License 2002.01.18 0 0 16
Hm,aranyos. Nem tanit engem, erröl szo sincs, csak szipmatizalok vele.Erre a csaladom is ellenreagal,mivel ök nem nagyon szeretik.
Nincs bennem sok indulat, en mindig ilyen vagyok, bar az igaz,hogy egy kicsit megszedültem attol,hogy ennyire lekvalifikaltad Havas Henriket. Abban totalisan igazad van,hogy altalaban a "többet tudo"(pff,micsoda hülye kifejezes!) intelligens, tanult emberek nem hivakodnak tudasukkal, hanem inkabb szerenyek,bar ez szemelyiseg kerdese is.
De szerintem Havas Henrik azert többet tud annal,hogy helyesen ül vagy bamul a kamera elött, ezt egy kicsit tulzasnak talalom.
En olvastam rola egy cikket, amiben egeszen mas Havas Henrik beszelt, mint ami altalaban kep rola.
Elmondta,hogy tulajdonkeppen nem nagyon szerette soha a szereplest.
Nem vagyunk egyformak, szamomra fantasztikus szemelyiseg, en nem talalom sem provokativnak a viselkedeset,sem pedig nagykepünek.

Irhatnatok a müsorrol, erdekel.

Előzmény: duck (14)
Conscience Creative Commons License 2002.01.18 0 0 15
Szoktam nézni. Egy olyan érzés alakult ki bennem, hogy Havas más médiákbéli megnyilvánulásaiban a Szerepeinek rabja. Itt azért néha elő-előbukkan ( mintegy freudi elszólásként, ami talán tudatos ) a valódi Havas is. Ezért is érdekes ez a műsor. Múlt héten volt egy tévedése a szegregációval kapcsolatban, amit azért cikisnek tartok egy társadalomtudományokkal foglalkozó ( és azt tanító ) személytől. Azt viszont tisztelem benne, hogy ki mer állni vitatkozni.
duck Creative Commons License 2002.01.18 0 0 14
Tudod az a baj, hogy tele van a tévé, rádió stb. olyan emberekkel, akik átlagosak, mind műveltségükben, mind intelligenciájukban. Gondolom nem kell arról vitatkoznunk, hogy nem mindig azok vannak bizonyos helyeken, akik odavalók.
Egyébként nem értem miért sértő Havasra nézve, hogy nem kimagasló a műveltsége.
Nem kell kimagasló intelligenciával sem rendelkeznie senkinek, ahhoz, hogy tisztában legyen vele, hogy hogyan kell ülni egy széken, milyen arcokat nem illik vágni egy műsorban, mikor kell esetleg mást is szóhoz jutni hagyni stb. Sajnálom, ezek a benyomásaim róla.
Sok embert ismerek, akik esetében észrevenni, hogy minél többet tudnak, annál szerényebbek. Ezenkivül szerintem jobb, ha mások veszik észre valakiről, hogy mennyire okos.

Én is kérdeznék valamit: honnan ez a sok indulat? Érintve vagy személyesen? Netán tanít?

Előzmény: Barsony (13)
Barsony Creative Commons License 2002.01.18 0 0 13
Teves: en a te velemenyedröl irtam le a sajat velemenyem.
De figyusz, engem inkabb az erdekelne,hogy miert tartod atlagos intelligenciaval rendelkezönek Havas Henriket.Ami mar mar itt egy kicsit negativ sött pesszimista hansulyt is kap, noha egy atlagos intelligencia mar eleve nem az, de mindegy.
Kivancsi vagyok, es ha mar ezt irtad, meg kell tudnod magyarazni, miert erzed ugy,hogy nem sok müveltseggel rendelkezik. Nem mondhatom ezt ok nelkül egy ujsagiro,iro, egyetemi oktatora...
De ha igy van,megkerlek,hogy nevezz meg egy olyan embert,akire a fenti dolgok nem jellemzöek, azaz akI a te szemedben atlagon felüli intelligenciaval rendelkezik, söt meg müvelt is.. Ha nem közszemely akkor valakit a környezetedböl!
Előzmény: duck (12)
duck Creative Commons License 2002.01.18 0 0 12
...azzal az aprócska különbséggel, hogy én a műsorról illetve Havasról írtam le a véleményemet, Te pedig rólam. Persze ez IMHO alapállapot sok topicban, hogy nem egészen a felvetett témáról szólnak a hozzászólások. Na mindegy.
Előzmény: Barsony (11)
Barsony Creative Commons License 2002.01.17 0 0 11
Ez a beszed, mar mint hogy nem vagy raszorulva!

Nana, en is csak a velemenyemet irtam le, ez igy a helyes.

Előzmény: duck (10)
duck Creative Commons License 2002.01.17 0 0 10
Tudod ezeken a fórumokon mindenki leírhatja a véleményét, ezért szerepelt a "szerintem" szó abban, amit írtam. Hogy irigykednék Havasra? Hmmm. Nem vagyok rászorulva.
Előzmény: Barsony (8)
Barsony Creative Commons License 2002.01.17 0 0 9
jav: *irigySeget*
Előzmény: Barsony (8)
Barsony Creative Commons License 2002.01.17 0 0 8
...atlagos müveltseg...nem sok intelligencia...

Hm. Hat szerintem erröl lehetne vitatkozni.
Mindig is egy csipetnyi elvezettel konstataltam az ilyen egyeniseggel (is) rendelkezö emberek iranti irgyeget,mint Havas Henrik.

Előzmény: duck (6)
Görcs Creative Commons License 2002.01.16 0 0 7
Ezek után nekem gyanús a több százezres nézettségi adat, pedig Henrik még a 7i7es-ben is büszkélkedett ezzel.
duck Creative Commons License 2002.01.15 0 0 6
Igen, egész értelmes műsor, merthogy Havas egyébként elég unalmas már átlagos műveltségével, amihez szerintem nem sok intelligencia párosul. Néha azért kicsit sokat időz az arcán a kamera, ahogy bambán néz valamerre, de alapvetően nem annyira provokatív és személyeskedő mint más műsoraiban.
Előzmény: Görcs (5)
Görcs Creative Commons License 2002.01.15 0 0 5
Komolyan, egész jó fej a Henrik ebben a műsorban. Egy bőrszékben üldögélve mutatja a kamera 2 órán keresztül a szokásos szemüvegpörgetésekkel és grimaszokkal. Néha azért kiszalad belőle egy-egy "Asszonyom, mondjon már valami konkrétumot is!" típusú mondat, de a kollégái dícséretére legyen szólva, elég jól szűrik a telefonálókat. Szóval többségében kultúrált, értelmes emberekkel beszélget.
Ilyen témák voltak eddig: öngyilkosság, cölibátus, romák esélyegyenlősége, euthanázia, magyar foci, szabaduló rabok beilleszkedése, WTC merénylet következményei, könnyű drogok legalizálása, szilveszeti sex stb.
Előzmény: Barsony (4)
Barsony Creative Commons License 2002.01.15 0 0 4
Biztos jo lehet. Nem fogjuk otthon a satelit tv-et, itt meg nemetben megugysem. Kar, pedig szeretem a Henriket.
Kivancsian varom a fejlemenyeket.
Előzmény: Görcs (3)
Görcs Creative Commons License 2002.01.15 0 0 3
Igen, igen. Satelit tv-n megy, Havas Henrik műsora. Henrik feldob egy témát, a nézők meg telefonálhatnak. Néha egész jól sül el a dolog.
Előzmény: Barsony (1)
Lator Creative Commons License 2002.01.15 0 0 2
tuggya a "Görcs".

Tényleg mi ez?

Előzmény: Barsony (1)
Barsony Creative Commons License 2002.01.14 0 0 1
Ez valami tv müsor? vagy mi a fene.
Előzmény: Görcs (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.14 0 0 0
0, öcsi, ha nem tetszik, gyere ki a hóra!
Előzmény: Görcs (-)
Görcs Creative Commons License 2002.01.14 0 0 topiknyitó
Nézitek, nem nézitek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!