Ismét egy nagysikerű, nagynézettségű, intelligenciális vetélkedő show-műsorral bővült a magyar televíziós műsorkínálatok palettája. Tudom, hogy valójában nem ez a neve, de nem szeretném, ha szerzői jogvédelmi perbe esnék a név használata miatt. Próbálták már elképzelni, hogy milyen is lenne, ha mindenki teljesen őszintén
beszélne? Hát, szerintem ilyen:
- Éva! Ön miért szavazott Jánosra?
- Mert szerintem János olyan bunkó, hogy nem mer erdőbe menni, ki ne vágják. Miért jelentkezik az ilyen kvízjátékra?
- Katalin! Ön is Jánosra szavazott, holott négy kérdésre még csak azt sem tudta mondani, hogy: passz!
- Én Jánost potenciális ellenfelemnek tartom, mert szerintem ő is ugyanolyan hülye az egészhez, mint én.
- Miklós, miért szavazott Katalinra?
- Nem tetszik látni, hogy milyen tuskó? Mikor megérkezett, még köszönni sem tudott. Én ilyen emberrel (?) nem játszok egy tv-adásban. Hát nincs igazam?
- Hölgyeim és uraim! Az elérhető 143 221 443 forintból mindössze 19-et gyűjtöttek össze. Nem gondolják, hogy maguk sem értelmesebbek Jánostól? Vagy a könyvesboltba csak kéregetni szoktak bemenni? Nem ártana közelebbi kapcsolatba kerülni a betűkkel. János, maga húzzon el félmagasan, mint a vadlúd, és kérem, senkinek ne mondja
el, hogy itt volt. Egy ilyen tahó ne hozzon szégyent a műsoromra. Na, nem értette? Tűnjön már a francba, különben kidobatom, mint macskát szarni. Piszkos parasztja. Még tátja itt azt a nagy bamba száját. Menjünk tovább, de most már csak négy másodpercük marad a válaszadásra. Miklós: mondja el a márciusi névnapokat helyes sorrendben. ...sajnos lejárt az idő, így nem sikerült egy kurva fillért sem összegyűjteniük. Tudják, hogy az ittlévők közül eddig maguk a
legostobábbak? Persze ilyennek is lenni kell. Lássuk: Miklós, ön szerint ki menjen a p...csába?
- Szerintem Éva és Katalin, mert mind a kettő hülye tyúk, meg egyébként is minek nékik ez a négyszáznegyvenegy forint, amit nyertünk.
Éva: - Én szerintem Miklós semmit nem változott, amióta kijött az apjából. Ugyanolyan g...ci! Szerintem ő essen ki. Meg Katalin.
- Katalin, ön kire szavazott?
- Szerintem én vagyok a legerősebb láncszem, Éva meg menjen vissza strichelni a Keleti pályaudvar elé, ahonnan jött. Van pofája ilyet mondani - még széjjel nem ütöm néki. Mocsok...
- Kedves vendégeim, tévedtek. Én vagyok a legerősebb láncszem, mert én mindent tudok. Igaz, hogy le van ide írva, de ezt nekem ki is kell tudni olvasni. Úgyhogy javaslom, kotorjanak haza, míg szépen vagyok. És aki a kedves nézők közül szeretne jelentkezni játékunkra, nyugodtan megteheti. Semmi más nem kell hozzá, csak egy kis intelligencia...
|