pluszpont nem, csak egy csomag szotyi :) Sajnálhatod, hogy nem játszunk, mer' így, hogy ketten vagyunk csak, legalább lett volna egy második helyed, a többi játékban úgysem mutatsz semmit :))
Ez csak egy egynapos torna lesz, ezé' is írtam, hogy ne legyen plusz pontokért továbbjutó. (bár itt rögötn meg is adtam ugyanúgy a plusz pontokat a győztes eltalálásáért :)) )
Közben meg találtam egy ilyet is:
Santander-kupa programja:
12.10 KOMLÓ-DDGÁZ (ÖREGFIUK) 12:45 DDGÁZ-PMSC (ÖREGFIUK) 13:20 BARCS-PMFC 13:55 ÚJPEST FC- KOZÁRMISLENY 14:30 BARCS-REAC 15:05 LANCAST-KOZÁRMISLENY 15:40 PMFC-REAC 16:15 ÚJPEST FC-LANCAST 16:50 PMSC-KOMLÓ (ÖREGFIUK) TOMBOLA,ÉV JÁTÉKOSA VÁNDORDIJ ÁTADÁSA 2006 DÁRDAI PÁL-2007 HAJNAL TAMÁS 17:20 A CSOP.III-B CSOP. III 17:55 A CSOPI-B CSOP.II 18:30 A CSOP II-B CSOP. I 19:05 III HELYÉRT 19:40 I HELYÉRT 20:15 EREDMÉNY HÍRDETÉS
A Honvéd honlapján meg a januári programban lesz(?) több teremtorna meccs is csoportmeccsekkel.
Má' nem emlékeztem hogy is volt a pontozás, de visszaolvastam :)) A francia, az olasz és a spanyol góltotóhoz hasonlóan, itt is a 4 pontos rendszerben megy a pontozás. Volt plusz pontszerzési lehetőség két éve. A döntőbe jutott csapatok eltalálásáért 3-3 pontot lehetett szerezni - 227-es hsz - viszont akkor több játéknap volt, sz'al lehet hogy ezt most nem kéne. Viszont a győztes eltalálását lehetne díjazni +3 ponttal. Vélemény? Ha jó így, akkor tippeljetek előre a győztesre is.
Tippváltoztatásra nincs lehetőség! Késést nem fogadok el. Tippelések leadásánál mérvadó az index órája. Jó játékot mindenkinek! (persze ha egyáltalán lesz játék)
Nyerhettél volna! :) Ha nem szólsz, berakom az értékelést, amiben Te nyertél! :) 8 pontot számoltam neked először, miután láttam a hozzászólásodat átszámoltam, így már csak 7 pontot szereztél ma :)) Thx!