Találtok itt mindent: szép nagy képeket, kompozíciókat és különleges kertészeti megoldásokat (lépcsők, padok, hidak, tavak, stb.) több stílusban: angol tájképi kert, mediterrán kert és japán kert.
(Hangsúly a nagy képeken volt, ezért lehet, hogy többet kell rá várni ha nem elég gyors a neted.)
Hogyan tudnám a honlapomat ismertebbé tenni? Teljesen amatőr vagyok, a neten találtam egy oldalt ami erről ir, igyekeztem betartani. Több kertészeti oldalon van rámmutató link (és nálam hozzájuk) van olyan is, hogy a kereső azt a kertészeti oldalt hozza ki ahol link vagyok, de az enyém valahol hátul ballag.
Válaszom általános jellegü és múltkor kicsit indulatosabb is voltam, hiszen angyal létemre azért én is ember vagyok. Ha eltávolítjuk az indulatos kirohanást, akkor mondanivalóm lényegét tartom. Elégedetlen vagyok a kertészeti kultúra online jelenlétének alakulásával. És ne gondold, hogy én nem teszek semmit, csak prédikálok! Üzemeltetek egy két oldalt.
Én csak röhögni tudok ezeken a linkgyüjtögetö oldalakon! Legalábbis azokon, akik pénzt kérnek érte! Gyerekek! Ezúton is üzenem nektek, hogy egy két hülyénél többet úgysem fogtok felhajtani! Inkább keressetek egy jó melóhelyet, mert ebböl kényelmesen megélni nem fogtok. Rengeteg ilyen oldal van már és egyik se ér szart se. A kutya sem látogatja. Csinálni kell egy tisztességes weboldalt, és nem félórás Flash (Trash) szarokkal és mindenféle szánalmas presztízs növelökkel, hanem ami tartalmazza lényeget, regisztrálni a keresökben, és ha a Google az adott oldalt az elsö tíz között dobja ki, akkor sínen van az ügy és semmi szükség olyan léhütöknek fizetni a semmiért aki csak jól levesz. Bennünket minden másnap felhív valami Okoska Törp, hogy pengessünk le neki x összeget és majd ö jól megreklámoz minket. Röhög a vakbelem.
Én is hallottam a Kertinfo címről. Engem egy kicsit szívenütött.
Egyrészt, mert nagyon hasonlít a neve Kertpont oldalra, másrészt az ilyen amatőr kezdeményezések teljesen hiteltelenné teszik az internetes szaknévsorokat és magát az Internetet is.
Egyébként mi is elíndítottuk a saját szaknévsorunkat, ami persze még nem látszik, mert cég az még nincs benne.
Bárki bekerülhet ingyen és bérmentve, ha ez számít. Ráadásul jobb keresési és tartalmi lehetőségekkel, mint bárhol máshol.
Az április elején induló új szerkezetű honlappal együtt elérhető lesz. Akit érdekel, írjon.
SCAI
Félreértettél ???
-- Bocs.
Csak reagáltam és egymondatos véleményt írtam, ami nem az ellen szól, amit korábban írtál !
----------
Én sem fogom regisztrálni az oldalunkat, mert nem egy-két, hanem sok-sok helyre lehetne fizetni.
--- Szerintem aki fizet azért, hogy megjelenjen az oldala címe egy gyüjtőoldalon, annak igen sokfelé kell majd fizetnie, vagy nagyon bízik benne, hogy mindenki azt az egy oldalt fogja nézegetni.
------
Az oldal, most, ingyenesen tünteti fel a cégeket, de x idő múlva csak az lesz látható aki fizet érte. Ha valóban jól bereklámozott oldal lesz, akkor az évi 3.500,- - 7.000,-Ft-ig terjedő összeg szerintem nem túl megeröltető egy vállalkozásnak. És nem csak azokat gyűjtik össze, akiknek van webcímük.
Én nem fogok hirdetni náluk, mert szerintem a mi termékeink nem tartoznak szorosan a témához, hiába is vették fel a címszavak közé. Ezért kerestek meg minket és ezért tudok az oldal létezéséről.
És, bocs, hogy beírtam a címét az oldalnak.
" (a benne szereplő cégek fizetnek a megjelenésért), de lehet, hogy egy hasznos kis oldal lesz belőle. " ...
--- Itt csak jelzem, hogy minket már 2-3 kertészeti portál jellegű oldal "tulajdonos" keresett meg, hogy regisztráljunk fizettségért...
Az egyikuk még a kertészet szőlészet lapban is reklámozta az oldala címét.
Az internet szerintem más, mint pénzt gyüjteni, hogy láttassanak valakik - másokat !!! ...
---- Az csináljon gyüjtő oldalt, aki hobbiból, vagy neaddj'isten őszinte elszántságból teszi. - -Ha valakit érdekel valami, akkor rákeres a címszavakra nem?
Egy új oldalt szeretnék közzétenni.
http://www.kertinfo.hu
At oldal még feltöltés alatt áll, ill. szervezés alatt (a benne szereplő cégek fizetnek a megjelenésért), de lehet, hogy egy hasznos kis oldal lesz belőle.
A Dísznövénykiállítás honlapját tavaly én csináltam, de eddig még nem kértek meg rá, hogy frissítsem. Lehet, hogy nem is érdemes, végül is a dátomon kívűl nem sok minden fog változni. A kiállítás időpontja egyébként április 26-27-28.
Aki tud jöjjön el! Már csak az arborétum miatt is megéri.
Egyébként a legjobb kertészeti linkgyűjtemény szerintem a Teraszon van, bár elég sok kertészeti link van az Agrárium Enciklopédiában is.
Sziasztok.
Már nem csak évelő-ismertetések, hanem árak is láthatóak az oldalainkon. ... Még bővítjük a listát, de már most is lehet böngészni.
Frissült az Árlisták oldalunk a Csomagküldéssel is rendelhető növények listájával.
Mivel itt linkelni nem tudok ezért csak leírom a
www.tuja.hu címet.
Szia Scai!
Köszönöm a bővítést.
A Dísznövénykiállításon jártam tavaly, remélem idei információval frissíteni fogják.
Az Íriszek oldalon nagyon szép fotókat láttam, de a gondozásról szóló részt még nem írták meg.
A kertitón már én is voltam, de kifelejtettem, szerintem hasznos oldal.
A Nőklapjánál nekem nem jöttek be a cikkek. Vagy megszünt (ez mindig előfordulhat), vagy 'bennem' van a hiba.
A She.hu nagyon tetszett. A gyepről, levenduláról, szobanövények beteségeiről szólókat ki is nyomtattam magamnak.
A webmagazin.hu/kertbaratmagazin-on találtam egy két jó leírást virágokról, de úgy tűnik 2001 január-februári időszaknál abbamaradt a frissítés.
Az árudákat még nem volt időm megnézni.
Még egyszer köszönöm.
Sziasztok!
Nekem nagy segítség lenne, ha ebben a topic-ban együtt összegyűjtenénk az Interneten található kertészettel kapcsolatos címeket. Több szem többet lát. Én most megosztom Veletek azokat a link-keket, amiket eddig fedeztem fel. Gondolom, lesz olyan, ahol még nem jártatok.
Remélem, hogy Ti is bővíteni tudjátok újakkal. A nyelv ne számítson, mert lehet, hogy akit érdekel, az ismeri azt a nyelvet.
JÓ BŐVÍTÉST!