Keresés

Részletes keresés

Satuka Creative Commons License 2007.06.20 0 0 30
Ugyanaz a kérdés másképpen: Hajrá OVI egyéni kéje avagy hajrá teljesjobbdzsembori a szélsőjobbot is beleértve?
Egyébként a Fradi jobban járt, hogy tavaly adminisztratatíve ejtették ki, mert a tatabánya visszalépésével ugyanígy feljuthat, míg ha idén esett volna ki az eredményei miatt, akkor csak jővöre juthatna fel...
Fine Tune Creative Commons License 2007.06.20 0 0 29
Ez érdekes kérdés.
Előzmény: Satuka (28)
Satuka Creative Commons License 2007.06.20 0 0 28
És már majdnem NBI. A Felcsút-Fradi osztályozón kinek szurkonak a jobbosok és kinek a balosok? Kíváncsi vónék!:-) Az egyik szemem sír a másik meg retteg.
Előzmény: PuPu (26)
Satuka Creative Commons License 2002.04.10 0 0 27
Ezt írtam többek közt a topic nyitásakor:

"Véresen komolyan vettek minden mérkőzést, de ez azt is jelentette, hogy pl. bedobásoknál soha nem ismerték el, ha róluk pattant ki a labda, az is megmaradt bennem, hogy előfordult az is, hogy köpködtek és általalában mindent megtettek a győzelem érdekében a sportszerűség határain kívül is."

Lásd tegnap, TF. Sportszerű volt, nem köpött. /Mostanában egyre többet tikkel./

A közszolgálati média szerint nem FIDESZ-kampánygyűlés, hanem a miniszterelnök választások első fordulóját értékelő beszéde volt.

PuPu Creative Commons License 2002.01.21 0 0 26
Ládd, - kishitű voltál...
Pedig hát...

:O)))
Előzmény: zsuzsa (25)
zsuzsa Creative Commons License 2002.01.21 0 0 25
Hmmm elgondolkodtató.Inkább az öcsi lenne a jó parti? Viszont ha nem nyerik meg a választásokat, akkor pofára esnék. Bár szerintem már elég sok mézesbödönt felhalmoztak a kamrában nehéz időkre...holttomig nagysasszony maradnék.
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.21 0 0 24
Zsuzsa
A bátyójának jobban megy , ő mossa a fijjugok lenyúlt pénzét különféle Delawareban bejegyzett off-shore cégekben, és ő ráadásul nincs is reflektorfényben.
A rizikó meg a kockázat marad az öcsikére.

Lukasenkó pógári demokráciáját utáló üdv:
soltika + Finci Kutya

zsuzsa Creative Commons License 2002.01.20 0 0 23
Túllépnék rajta. Titkárnők jönnek, titkárnők mennek, de attól még én lennék a méltságos asszony, nem kéne panelben laknom meg az sztk-ba járnom :-)
Előzmény: Törölt nick (20)
madfax Creative Commons License 2002.01.20 0 0 22
Ez nem az a Kiss Róbert Richárd.
Ő SZDSZes képviselő volt 90-ben egyéni választó-kerületből(Dunakeszi)jutott a Parlamentbe.
Főleg a környezetvédelem területén dolgozott.

Ő is az ELTE ÁJTK-ra járt Ovi felett egy évfolyammal.

Jelenleg a Pest Megyei Közgyűlés tagja.

Előzmény: Arnyeklovas (21)
Arnyeklovas Creative Commons License 2002.01.20 0 0 21
Kiss Róbert Richárd?
:-)))
Ő miért érdekes? kosaraztam vele, ma is felderülük, ha eszembe jut, olyan vicces volt. Haverom lakott vele egy koleszban, ő is mesélt egy pár fura dolgot. Akkor még nem tudtam, hogy riporter meg TV-s lesz, nem ezért emlékszem rá.
Előzmény: madfax (4)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.20 0 0 20
és akkor téged csalt volna meg a Deutsch Tomcsi a titkárnőjével.

soltika + Finci Kutya

zsuzsa Creative Commons License 2002.01.20 0 0 19
Én a Deutsch brothers-szel voltam Veszprémben edzőtáborban, ha jól emlékszem 1983-ban.Csak arra emlékszem, hogy rengeteget beszélt.
Jóképü fiu volt :-)) Ő jobban tetszett, mint a testvére aki barna szemü, ő viszont ugye kék.

Érdekes, akkor szexisnek tartottam, most inkább ostobának :-(

helyes kislány voltam, jesszusom ha akkor kevésbé mulya vagyok ma talán miniszterné asszony lennék nem csak ilyen átlagpolgár... :-))))

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.20 0 0 18
Kövér László 1985-ben a szarvasi KISZ táborban a következőket mondta:"Mi akik itt összegyűltünk, arra vagyunk kiválasztva hogy ezt az országot a jövőben vezessük"
Orbán Viktor Fejtő Ferenc között 1988-ban Párizsban a következő párbeszéd zajlott:
"-Feri bácsi én miniszterelnök szeretnék lenni.
-Sokan szeretnének az lenni fiam, válaszolta Fejtő
-De én az is leszek !-monta Orbán görcsbe rándult arccal."
De jól tudta mindkettő már 10-15 évvel ezelőtt.
Orbánban ez görcsös hatalom akarnokság már gyermekkora óta benne van. Egyik székesfehérvári volt középiskolás osztálytársa ezt mondja:"Viktor kemény KISZes volt, őszintén hitt az eszmében.Belépett a KISZ katonai szervébe az IFJÚ GÁRDÁBA és ott területparancsnoki rangig vitte "

soltika + Finci Kutya

madfax Creative Commons License 2002.01.20 0 0 17
T.Kende Péter!
Még nem volt szerencsém olvasni a könyved(A Viktor),kiváncsi vagyok benned is az a kép alakult ki OV foci stilusáról, mint bennünk akik az évfolyamtársai voltunk?

Ha olvasod a topicot érdekelne a véleményed.
(A Naptv-ben említetted, hogy látogatod az Indexet)

madfax Creative Commons License 2002.01.14 0 0 16
Hát Juhász Laci?

Aki később a Hungarocamion jogtanácsosa volt,mégkésőbb a legbalfékebb magyar postarabló.

Előzmény: Satuka (15)
Satuka Creative Commons License 2002.01.14 0 0 15
Témaindítóként visszajöttem kísérteni.
Üzeneteim:

Chimaynak:

Ha már így felvetetted, H.Gyufával nem teniszeztem, Kónya ellen igen, de annak most nincs hírértéke. Egyébként ott bemondta az out-ot, képzeld ha nem mondta volna be, mire lett volna még képes Pettő ellen, anno kb. 1992.
Te viszont MIÉPes korszakod előtt egy valódi sötét gyalog lehettél Kádár et. sakktábláján.

madfaxnak:

Báró Úr?Pásztor?

misimackónak:

...és ráadásul kinevezése előtt évekkel érzi, hogy miniszterelnök lesz belőle.
Hornról ki tudja, hogy mikor kezdett el teniszezni, te igen. Gyuláról eddig csak feltételezni lehetséges bármit /úgy látom, hogy ezt mindenki pártszimpátia alapján teszi, nem kommentálom/.

volante részére:

Elárulom, hogy nem sejtettem, hogy miniszterelnök lesz /meg hogy rendszerváltás, mert párt is csak egy volt, bár most a két legnagyobb ismét megelégedne eggyel/, emiatt nem jegyeztem meg annyira a benyomásaimat, illetve ismétlem, külön nem emlékszem arra, hogy ő pl. inkább vagy kevésbé köpködött, arra sem, hogy ki volt a csk., de ami miatt az egész érdekes, hogy ez az egyetlen csapat a kb. 30 közül /igaz, állandó nem volt több 10-15-nél/, amelyikről bármilyen negatívum maradt volna meg. Ha őszinte akarok lenni, csapattársaim közül egyesek a TTK öregfiúkra panaszkodtak egyszer, az ominózus meccsen nem játszottam, de ilyen részletesen téged úgysem érdekel, és az egész történetet /pártbeállítottságod okán?/ kétségbe is vonod.

Derek részére:

Ezek után örülök, hogy nálunk - spori hiányában- tettlegesség nem volt.

Derek Creative Commons License 2002.01.14 0 0 14
"Azt még hozzáteszem, hogy az egész csapatuk viselkedett úgy, ahogy leírtam, a csapatra jellemzőket írtam le, Viktor egyes megnyilvánulásai nincsenek előttem"

O mar akkor keszult:-))
Nekem az ilyen kispalyas focirol valo legmelyebb emlekeim es elmenyeim a hetvenes evekbol van amikor Szegeden az egyetemi es foiskolai kispalyas bajnoksagon a Szerveskemia es Muhely kozotti meccsek voltak. Itt tobben jatszottak a nagypalyas foci kulonbozo osztalyaibol kioregedett jatekosok es ez egy kulon kabare volt ami verre ment. Erre a meccsre mindig olyan birot hivtak aki rendes NB-es meccseket is vezetett, mert kulonben ott kitort volna a tomegbalhe.
Ezekre a meccsekre akkoriban delutani munkaszunetet rendeltek el az egyetemen,es mindenki kijott nezni a cirkuszt az Ady terre.

Előzmény: Satuka (-)
madfax Creative Commons License 2002.01.14 0 0 13
OFF

Satuka és Kungfuce ha reggel bekukkantotok a topicba lessetek át a Minden hatalmat a dakotáknak topicba is.
Hogy telt a hétvége?

Üdv.M.

madfax Creative Commons License 2002.01.12 0 0 12
A fő hangsúly a mindenáron.

Az egyetemen közismert volt Ovi smirgli stílusa a pályán.

Előzmény: volante (11)
volante Creative Commons License 2002.01.12 0 0 11
Hát Mester, három frappáns mondattal elintézted az egészet! :-))

"Neked az ironiához annyi érzéked van,mint a csurkapistáknak a demokráciához."

Jó, elismerem, lehet, hogy nincs hozzá érzékem. És megjegyzem, hogy madfax-el ezentúl csak egyenesen, konkrétan, semmi irónia.

"Sajnos tény a Satuka által leírt jelenség, hogy Ovi mindenáron és mindenkor győzni szeret(ne)."

Képzeld, ha valaki tutyi-mutyi lenne az ország miniszterelnöke (mint amilyen pl. Medgyessy)! Akarjon is győzni mindig! Egyik fő erénye. (Mellesleg a legtöbb politikus ilyen.)

Barátsággal: vol

Előzmény: madfax (10)
madfax Creative Commons License 2002.01.12 0 0 10
Neked az ironiához annyi érzéked van,mint a csurkapistáknak a demokráciához.

Sajnos tény a Satuka által leírt jelenség, hogy Ovi mindenáron és mindenkor győzni szeret(ne).

Kormányzása jó példa arra, hogy a cél szentesíti eszközt.

Előzmény: volante (8)
Polgárelvtárs Creative Commons License 2002.01.12 0 0 9

Hát igen erre mondja a magyar, hogy kutyából nem lesz szalona :-)

volante Creative Commons License 2002.01.11 0 0 8
Hát, Mester, ha te nem érezted az iróniát a hozzászólásomban, akkor sajnállak.
De neked megmagyarázom, hogy csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy ilyen hozzászólással mocskolni a kormányt és a Fideszt, igencsak egyszerű, ostoba és primitív dolog.

Ha neked az bizonyíték, hogy leír egy-két csapatnevet, akkor még jobban sajnállak, bár én nem kételkedem, hogy olvtársunk focizott, abban sem, hogy játszott az említett politikusok ellen (abban már inkább, hogy ilyen tapasztalatai voltak, de ám legyen, még ezt is elhiszem). De ha megpróbálod egy kicsit objektívebben szemlélni ezt a kérdést, te magad is láthatod, hogy ez mennyire kicsinyes és pitiáner dolog. Üdv Mester!

Előzmény: madfax (7)
madfax Creative Commons License 2002.01.11 0 0 7
Tényeket mester!
Satuka tényeket mondott,konkrét időt csapatokat.
Én is akkor jártam a jogra.Ezek tényleg léteztek.

Te hol fociztál pl Hornnal?
Az a baj, ha valaki kiejti Ovi nevét az nektek olyan , mint katonalónak a trombitaszó: érv nélkül ugrasz.

Előzmény: volante (6)
volante Creative Commons License 2002.01.11 0 0 6
Én meg Medgyessyvel, Kováccsal és Hornnal fociztam együtt. Basszus, ezek folyamatosan csaltak, lefizették a bírót, szabálytalankodtak, sportszerűtlenkedtek.

Mindent megpróbáltok, mi?

misimacko Creative Commons License 2002.01.11 0 0 5
Miniszterelnök sohasem ?t out-ot és sohasem híbázik.
Előzmény: Bumburnyák (3)
madfax Creative Commons License 2002.01.11 0 0 4
Bánovics?Deutsch?Kiss Róbert Richárd?Varga Árpád?
Bumburnyák Creative Commons License 2002.01.10 0 0 3
Asszem ő sem mongya be az outot.
Előzmény: Chimay (2)
Chimay Creative Commons License 2002.01.10 0 0 2
Tudom, hogy off, de nem tudom megállni:
Egy tenisz Gyulával ?
Satuka Creative Commons License 2002.01.10 0 0 1
Neked tkp. mi fáj? MIÉP-es létedre MSZP győzelemre számítasz? Engem e tárgykörben ez abszolút nem izgat, Békuci Alsó-
Előzmény: Főtitkár (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!