A He?????-nél melyik részre gondoltál?
- Le a kalappal = azt hittem, hogy totál értelmetlen a topic, erre kiderült, hogy tényleg lehet a dolognak gyakorlati haszna.
- Fogyasztás/mértékegység = nem tudom, hogy ezek (ők) napra, vagy méterre, vagy gyűrűre vetítve fogyasztanak, ezért írtam általánosságban.
- Használhatatlan mértékegység = asszem valamelyik idézeteskönyvben volt, hogy "Az adatokat mindig a leghasználhatatlanabb mértékegységben adják meg. A sebességet pl.: öl/miatyánkban"
a legjobb: 70%-os vagy cc. etanolba áztatni (gyengébbek kedvéért alkohol:)) és meggyújtani:) Az alkohol elég, a zsepi nem:) rutinosabbaknak egy csipsz se kell hozzá, csak ugy puszta kézzel:) amikor az összes alkohol leégett róla, (halvány kék lángja van, erős napsütésben nem elég látványos:)), akkor szépen összehajtjuk és zsebretesszük:)
Nagyon hatásos...:)
2. Az anyósnak vidd vissza a kocsit, elmesélve, hogy az após rendszeresen lecsöppenti (ha jól látod), a majonézt a hotdogból. Mindig kitakarítanod utána a huzatot, de most nem volt rá időd. :-)
Tedd a PZS-t egy bolyhos ruhád zsebébe, majd hasonló, lehetőleg fekete cuccokkal együtt, tedd mosógépbe.
.
.
.
Gyengébbeknek, elég, ha zsebben felejtik a PZS-t.
Klíncitrus+papizsepi=monitorpuccantás!
(ismerős tanáréknál a fenti keverékkel meg tudtam oldani, hogy a vindóz mutassa az időt... :-)))
Mutatta, csak nem láccott...
Meg ott van az asztalláb finom kiékelése (hajtogatva), könyvjelző (télen duplán praktikus), meg legyen helyzet, és valamire biztos tudjuk használni, ha van...