Keresés

Részletes keresés

metalcicus Creative Commons License 2011.07.08 0 0 13

Sok szeretettel várja régi és új vendégeit a Sing-Sing söröző folyamatos italakciókkal!!!!Akinek bemelegíteni van kedve egy kicsit party előtt,hogy pörgősebb legyen az este vagy csupán beülni haverokkal iszogatni az bátran keressen meg minket!!!:)Gyere te is és gondoskodj velünk együtt a jó hangulatról!!!
/Megtalálható:az Avasi Sörház mellet a Stock alatt a Toronyalja utca 17 számnál/

(asztalfoglalás ingyenes!!!Várunk mindenkit kedvező árainkkal és kellemes környezettel!)

misked Creative Commons License 2003.04.05 0 0 11
Na bassssssz...., hát akkor egy qrva szót se szóljon, hány ilyen esetről lehetett már hallani, hogy átvágták a 'kisembert', és mivel nem volt szerződés, mehetett oda, ahonnan jött. Innen kezdve nincs miről tárgyalni... csak magát hibáztathatja... Üzleti életben nincs se barátság, se rokonság, se adott szó, semmi... :-(
Lehet beszélni álmokról, persze, meg örül, hogy van munkája, persze, de a 'média' már kisezer tanulságul szolgáló élettörténetet mutatott be.

Különben ha látta 1-2 hét után, hogy nem fizetnek, ott kellett volna hagynia a picsába, SZVSZ. :-(

Előzmény: Galine (10)
Galine Creative Commons License 2003.04.02 0 0 10
Szerződés...??? Az vajon mi...? Beesik egy ember az álmai munkahelyére, kiteszi a lelkét, emellett naív, és asse tudja, hogy szerződés. Kellene. De nincs, örül, hogy munkát kap, hogy fizetést kap - még akkor is, ha később kiderül, hogy az előbbi kettőből az egyik csak ígéret...
Előzmény: misked (9)
misked Creative Commons License 2003.04.02 0 0 9
Hmmm,hA valóban így történt, mért nem perelte be a rádiót a szerződés alapján?
Előzmény: Galine (7)
Váradi Március Creative Commons License 2003.03.31 0 0 8
Volt már ilyen eset...lesz is még!
Előzmény: Galine (7)
Galine Creative Commons License 2003.03.31 0 0 7
Nem dolgozom ott, hanem egy régi, kedves barátom, akit jól átvertek. Készített egy csomó műsort, kapott némi alamizsnát... De nem a megállapodás szerinti pénzt. Na nem kell valami nagy pánzre gondolni, azt az illetékesek nyúlják le, a kicsi, közönséges műsorkészítőt, naívnak tekintve becsapni szokás.
Előzmény: misked (6)
misked Creative Commons License 2003.03.31 0 0 6
No, mit hallok? És honnan a hir? Csak nem ott dolgozol?
Előzmény: Galine (5)
Galine Creative Commons License 2003.03.30 0 0 5
Az egyik legnagyobb baja ennek a rádiónak, hogy cseszik fizetni a dolgozóknak...
Előzmény: misked (4)
misked Creative Commons License 2003.03.30 0 0 4
Én kb. 1 éve bukkantam rá az Európa Rádióra, és azóta minden nap azt hallgatom. Egy igazán igényes, színvonalas, hagyomány-, és értékőrző rádióról van szó, ami manapság meglehetősen ritka! Nagyon sokrétű a műsorkínálatuk; az életmód magazintól kezdve, a kisállattartásról, az egészségügyről, kulturális rendezvényekről, sporteseményekről, üzleti életről, mindenről lehet hallani. Péntek este fiataloknak rock műsor... Minden napszakban leadják a Kossuth krónikát (reklámok nélkül!), késő este BBC híradó, szóval tényleg csak szuperlativuszokban lehet beszélni róla.
/Ráadásul nekem egyéb pozitív élményem is kötődik
hozzá, mert nyertem az egyik telefonos játékban. :-) /

Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! :-))

Jaaa, a legfontosabbat meg kihagytam, eszméletlen jó zenéket játszanaaaak!!!!!
Nem tudom ki a zenei szerkesztőjük, de nagyon tuti zenék mennek 100-ból 98-szor. :-))

Herb-Atea Creative Commons License 2002.04.05 0 0 3
Nahh, Diósgyőrben már nem lehet hallgatni, mer nem ér el idáig.
Egyébként valóban jó lenne...
Előzmény: DKSKfan (-)
DKSKfan Creative Commons License 2002.01.09 0 0 2
Hát ha ez sem jó, én nem tudom mit csinálok:

DKSKfan Creative Commons License 2002.01.09 0 0 1

DKSKfan Creative Commons License 2002.01.09 0 0 0
Ja, a logó:
Előzmény: DKSKfan (-)
DKSKfan Creative Commons License 2002.01.09 0 0 topiknyitó
Ez itt Miskolc legifjabb rádiójának, az Európa Rádió Miskolcnak a topicja! Ideírjátok a véleményeteket, észrevételeket az új rádióval kapcsolatban! Ja, és itt lehet kérdezni is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!