Sok szeretettel várja régi és új vendégeit a Sing-Sing söröző folyamatos italakciókkal!!!!Akinek bemelegíteni van kedve egy kicsit party előtt,hogy pörgősebb legyen az este vagy csupán beülni haverokkal iszogatni az bátran keressen meg minket!!!:)Gyere te is és gondoskodj velünk együtt a jó hangulatról!!! /Megtalálható:az Avasi Sörház mellet a Stock alatt a Toronyalja utca 17 számnál/
(asztalfoglalás ingyenes!!!Várunk mindenkit kedvező árainkkal és kellemes környezettel!)
Na bassssssz...., hát akkor egy qrva szót se szóljon, hány ilyen esetről lehetett már hallani, hogy átvágták a 'kisembert', és mivel nem volt szerződés, mehetett oda, ahonnan jött. Innen kezdve nincs miről tárgyalni... csak magát hibáztathatja... Üzleti életben nincs se barátság, se rokonság, se adott szó, semmi... :-(
Lehet beszélni álmokról, persze, meg örül, hogy van munkája, persze, de a 'média' már kisezer tanulságul szolgáló élettörténetet mutatott be.
Különben ha látta 1-2 hét után, hogy nem fizetnek, ott kellett volna hagynia a picsába, SZVSZ. :-(
Szerződés...??? Az vajon mi...? Beesik egy ember az álmai munkahelyére, kiteszi a lelkét, emellett naív, és asse tudja, hogy szerződés. Kellene. De nincs, örül, hogy munkát kap, hogy fizetést kap - még akkor is, ha később kiderül, hogy az előbbi kettőből az egyik csak ígéret...
Nem dolgozom ott, hanem egy régi, kedves barátom, akit jól átvertek. Készített egy csomó műsort, kapott némi alamizsnát... De nem a megállapodás szerinti pénzt. Na nem kell valami nagy pánzre gondolni, azt az illetékesek nyúlják le, a kicsi, közönséges műsorkészítőt, naívnak tekintve becsapni szokás.
Én kb. 1 éve bukkantam rá az Európa Rádióra, és azóta minden nap azt hallgatom. Egy igazán igényes, színvonalas, hagyomány-, és értékőrző rádióról van szó, ami manapság meglehetősen ritka! Nagyon sokrétű a műsorkínálatuk; az életmód magazintól kezdve, a kisállattartásról, az egészségügyről, kulturális rendezvényekről, sporteseményekről, üzleti életről, mindenről lehet hallani. Péntek este fiataloknak rock műsor... Minden napszakban leadják a Kossuth krónikát (reklámok nélkül!), késő este BBC híradó, szóval tényleg csak szuperlativuszokban lehet beszélni róla.
/Ráadásul nekem egyéb pozitív élményem is kötődik
hozzá, mert nyertem az egyik telefonos játékban. :-) /
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! :-))
Jaaa, a legfontosabbat meg kihagytam, eszméletlen jó zenéket játszanaaaak!!!!!
Nem tudom ki a zenei szerkesztőjük, de nagyon tuti zenék mennek 100-ból 98-szor. :-))
Ez itt Miskolc legifjabb rádiójának, az Európa Rádió Miskolcnak a topicja! Ideírjátok a véleményeteket, észrevételeket az új rádióval kapcsolatban! Ja, és itt lehet kérdezni is!