Épp be akartam irni, hogy észrevettétek, hogy a beállított fotókon mindig ferdén tartja a fejét, amikor felrémlett, hogy ez már másnak is feltűnt korábban.
Ő is, mint a többi hozzá hasonló, megélhetési politikus. Csak abból indulnék ki, ha ő olyan jó ügyvéd, vajon miért nem azt műveli? Mert nem olyan jó. Valószínűleg abból nem élne meg ilyen jól, tehát ezért politizál. De milyen rosszul. Azt sem tudja, mit akar.
Hát azért arra már csak kiváncsi lennék, hogy este, már majdnem sötétben informátorod hogy ismerte fel a ténsasszonyt. Nem is ez a lényeg, én egy hisztis bábnak tartom, akinek az egész megjelenése csak álorca.
"Hétfőn reggel fél kilenc magasságában a Szépvölgyi útra szerettem volna kihajtani a Folyondár utcáról, nagy ívben balra. Aki erre lakik, tudja, hogy ez micsoda embert próbáló vállalkozás reggelente. Ezúttal sem történt másképp: a forgalmas kereszteződésben szinte állt a forgalom, hiába próbálkozik az ember elcsípni a kedvező pillanatot a kanyarodás lebonyolításához, az autófolyam megállíthatatlanul áramlik a Rózsadombról lefelé és fölfelé. A pillanat végre eljött, balról nem jött autó egy ütemnyi időre, jobbról pedig lépésben ment a sor. Így biztos voltam, hogy a jobbról jövő autós udvariasan beenged, hiszen úgyis lépésben tud haladni és ismeri a "zippzár"-elvet. Nem így történt. Az autós mereven előre nézett és úgy tett, mintha nem venné észre, hogy a Folyondár utcai kereszteződésben is kígyózó sor vár a kanyarodásra. Azért is a gázra lépett. Csalódottan ismertem fel, hogy az autót nem más, mint kis hazánk egyik legnépszerűbb politikus asszonya, Dávid Ibolya vezeti. A mögötte araszoló, jóval szerényebb autóval közlekedő úr viszont udvariasan intett és maga elé engedett. Kárpótlásul azonban közvetlenül mögötte autózhattam egészen a Zsigmond térig, így megcsodálhattam a kocsija hátulját díszítő CD jelzést valamint egy pár, igazán édes, cseresznyét ábrázoló matricát, amelynek jelentésére még nem jöttem rá. Esetleg egy új szimbólum a tulipán helyett? A kocsija márkáját nem árulom el, de az biztos, hogy nem éppen nőies, inkább nagyon is "macsós", fekete színű jármű volt. Illett hozzá, ehhez nem fért kétség" - titkolózott Sasszem11.
Bátyuska, alighanem rosszúl jutott el hozzád a mondandóm. Én Ibolyka "szépségét"
nem az MSZP Adonis-aihoz (Gyurcsány, Kovács, Wiener stb.) hasonlítottam, hanem KoKoMá-hoz (Kósáné Kovács Magda)...és pont azt írtam, hogy akkor már inkább Ibolykát nézem, bár nehezemre esik, mert nem szeretem az állandósult feltünési viszketegségét.
Az a baj Lendvaival, hogy mire egy mondatát megérted, addigra ő már mondott másik hármat, - te meg végzetesen lemaradsz.
De hát ez a topic nem is róla, hanem Dávid Ibolykáról szól, akinek viszont roppant előnyös a megjelenése, és konszolidáltan konzervatív a személyisége.
Nincs már kalap, nincs már konzervatív kontyocska...
naja, ha az én gúnyáimat is Náray Tamás tervezné.....(fél évi fizum nem lenne elég egy "cuki" darabra) DI ruhatárából távoztak a szürkék, barnák, és megjelentek a rózsaszín, piros, fekete-fehér (pl. operabál) ruhák...... emígyen merek 9-est adni a küllemére:)
Vagy mint a bakter dárdájába ütödö éjjeli holdsugár..."
Ja, és a kalapok...és a "bájos", gondosan félrehajtott fejecske...szívdögölesztö...
Herényi dárdát törne az elejtett zsebkendöéért.
Igazán kár, hogy mostanság politikailag elzüllött a nemes hölgy. Mindig is kokettált
a hatalmon levökkel. Nem válogatós, becsúszik a Parlamentbe a Fidesszel, de az MSZP-re kacsintgat, miközben a politikailag lenullázott pártocskákat gyüjtögeti a táncrendjébe, sürün rebegi : két párt rossz, sok párt jó...pláne, ha azokat ö vezetheti...
És mégis, mindezek ellenére, azért inkább öt nézem, mint KOKOMÁT.