Mit találtam gyerekek?! Egy jó kis poénos oldalt és látom, hogy több infóval rendelkezik a fuvarozás terén is. Úgyhogy ha valakit érdekel: fészbuk oldal és van fészbukja, akkor ajánlom :)
Abban igazad van, hogy a saját járművével házhozszállíthatja a saját áruját, ennek a költségeit, mint km-futás, autófentartási költség, üzemanyag felhasználás stb elköltségelheti magának, de TŐLED, TŐLETEK ezért szállítási, fuvarozási díjat nem kérhet! Ingyenesen megteheti, hogy ezzel kedvezőbbé tegye az általa forgalmazott dolgok értékesítését. Szóljatok hozzá!
Pontosítás: Fehér rendszámmal is lehet fuvarozni, de csak a saját árudat. Tehát ha a pizzasütőnek van egy fehér rendszámos járgánya, azzal szállíthatja a pizzát, de nem szállíthat mondjuk asztallapot a szomszéd asztalosnak.
A sárga rendszám csak ahhoz kell, hogy megbízásos alapon fuvarozzál.
FIGYELEM!! Nem csak kaja házhozszállítás létezik, ahol átvernek, becsapnak! Tudjatok róla, hogy bármit vásároltok, bárhol,szállítási vagy fuvardíjat tőletek fehér rendszámmal ellátott teherautók nem kérhetnek! Ehhez csak a sárga rendszámmal rendelkező, hívatalosan bejegyzett fuvarosoknak van "jogosítványuk"! Ha azt tapasztaljátok, hogy fel vagy elszámolnak szállítási díjat, kérjetek a fuvarozásról számlát és forduljaTOK A TERÜLETILEG ILLETÉKES FOGYASZTÓVÉDELEMHEZ VAGY A KÖZLEKEDÉSFELÜGYELETHEZ! De nagy valószínűséggel ingyenes lesz a szállítás, fuvarozás, ha a számlát kéritek!:D Légyen az ablak, építőanyag, bútor vagy bármi!:) Jaaa...és persze óvakodjatok a fiktív számláktól,mert az ilyen fuvar ill menetlevél alapján kiállított számla bizony fiktív, ha szándékodban áll elköltségelni!Szóval ne fizess olyanért, amit ingyen is megkaphatsz, csak figyeld a rendszámot!:D
A jövő a zinternetes szállításé. Mindent a zinterneten fognak szállítani. A tejet, a kenyeret, a pizzát, a bútorokat, mindent.
Akinek tönkremegy a modemje, az éhenhal.
Nemrég parkolok egy kissebb utcában, épp hogy megállok, amikor érkezik egy fickó, dudál, villog, stb. Megkérdeztem tőle, mit szeretne, erre közölte velem, hogy az az ő helye.....
Nem lenne rossz ötlet. Én sokszor akkor kapom fel a vizet amikor bészeretnék kanyarodni jobbra de nem lehet mert beparkolnak a sarokra.Más.Högyes Endre utcában jöttem ki egy udvarbol.Szembenlévő oldalon kocsik százai. Egy manus ugy parkolt,hogy a kocsija pont a kapuban ért véget.Iszonyú sokat kellett tornáznom,hogy kitudjak menni.Ez a buzi meg a haverja csak ott álltak és támasztották a kocsijukat és amikor végre sikerült kimennem elkezdték nézni a hátsólámpájukat,hogy nem vittem-e el.Ezt már nem álltam meg szó nélkül.Erre még nekik állt feljebb.Érdekes,hogy mindig az ugat a legjobban aki a hunyó.
Ez az egyik haverom otlete volt. Venni egy oreg UAZ-t, golyoallo uveget bele, ketcolos csovel korbevenni, mint aki a Brutal Dodgem for Win 1.0-hoz csinal hw-t, oszt elindulni a belvarosi kis utcakon a BKV jaratok vonalan. Aki belelog a busz/troli urszelvenyebe, az megbukta. :-) Par nap alatt szerintem hire menne, es rogton kevesebb lenne a veszvillogoval lerobbant auto.
Szia Tonex! Ajnos a kezdetekben átugrottam rajtad, de itt a kárpótlás!
Teljesen igazad van, mindennek van hátulütője. Bár nem igazán értem, hogy a pesti forgalom időnkénti körülményessége milyen összefüggésben áll a beosztott mivolttal, de igazad van.
Te melyik irányba mentél és ő pontosan honnan jött ki? Ha a Baross utca felől jössz a Práter felé ott kb középtájon van egy jobbkezes! Az nem parkoló hanem a parkolót kettészelő kis utca aminek végén nincs semmi tábla. Az más kérdés, hogy soha senki nem adja meg.
Na azért a gyalogosokat sem kell félteni! Igen sok az életunt közöttük (persze a zebrás dologban igazad van). Hungária körút ugye 70-es, van zebra helyenként, de nem mindenhol. Na amikor ma délelőtt egy gyalogkakukk a Thököly-Egressy út közötti szakaszon keresztbeszaladt, azt hittem, hogy kitaposom a fékpedált a kocsiból. Persze ezen a -1 fokon leledző nyálka, ami az utakra telepedett, csak a hab volt a tortán.