Keresés

Részletes keresés

kamail Creative Commons License 2014.01.13 0 0 43

Van egy  debreceni cég, aki Európa szerte szállít, akár hűtött árút is.

http://www.norbertkamioncargo.hu

Olcsó és gyors.

fuvaros002 Creative Commons License 2012.12.13 0 0 42

Drágul a fuvarozás (éljen az elektronikus útdíj) ,gondolom ezt tudjátok, akartok ehhez hozzászólni?

fuvaros002 Creative Commons License 2012.11.12 0 0 41

Mit találtam gyerekek?! Egy jó kis poénos oldalt és látom, hogy több infóval rendelkezik a fuvarozás terén is. Úgyhogy ha valakit érdekel: fészbuk oldal és van fészbukja, akkor ajánlom :)

szomorce Creative Commons License 2007.01.31 0 0 40

kukorica szállítási lehetőség

Start: Pécs, Reménypuszta

Cél: Modena környéke

Mennyiség: 14000 tonna

Elsősorbon ponyvás-fixes 20t.feletti kocsikkal napi.max 3 kamion heti.max 8 kamion 37€/t kb:810 km. Fiz.felt.:számlázástól számított 30 nap

részletek:

http://www.fuvar.eutender.net/index.php?link=tender_sel&id=39

szomorce Creative Commons License 2007.01.31 0 0 39

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hol lehetne még feladni ilyen hirdetést?

szomorce Creative Commons License 2007.01.31 0 0 38

kukorica szállítási lehetőség

Start: Dunántúl

Cél: Olaszo., Trieszt

Mennyiség: 200-5000 tonna

14Ft/t/km. Fizetés 30 nap Rakomány keretszerződés alapján 200-5000t-ig. Kocsik száma 1-20-ig. Jelentkezni folyamatosan

részletek:

http://www.fuvar.eutender.net/index.php?link=tender_sel&id=148

matchbox Creative Commons License 2004.06.27 0 0 37
Azért ennek még nézzél utána. Ha én a céges autóval kimegyek az ügyfélhez, minden további nélkül felszámithatom neki a kiszállási dijat.
Előzmény: kibírhatatlan (36)
kibírhatatlan Creative Commons License 2004.06.27 0 0 36
Abban igazad van, hogy a saját járművével házhozszállíthatja a saját áruját, ennek a költségeit, mint km-futás, autófentartási költség, üzemanyag felhasználás stb elköltségelheti magának, de TŐLED, TŐLETEK ezért szállítási, fuvarozási díjat nem kérhet! Ingyenesen megteheti, hogy ezzel kedvezőbbé tegye az általa forgalmazott dolgok értékesítését. Szóljatok hozzá!
Előzmény: Hkoala (35)
Hkoala Creative Commons License 2004.06.26 0 0 35
Pontosítás: Fehér rendszámmal is lehet fuvarozni, de csak a saját árudat. Tehát ha a pizzasütőnek van egy fehér rendszámos járgánya, azzal szállíthatja a pizzát, de nem szállíthat mondjuk asztallapot a szomszéd asztalosnak.

A sárga rendszám csak ahhoz kell, hogy megbízásos alapon fuvarozzál.

Előzmény: kibírhatatlan (34)
kibírhatatlan Creative Commons License 2004.06.25 0 0 34
FIGYELEM!! Nem csak kaja házhozszállítás létezik, ahol átvernek, becsapnak! Tudjatok róla, hogy bármit vásároltok, bárhol,szállítási vagy fuvardíjat tőletek fehér rendszámmal ellátott teherautók nem kérhetnek! Ehhez csak a sárga rendszámmal rendelkező, hívatalosan bejegyzett fuvarosoknak van "jogosítványuk"! Ha azt tapasztaljátok, hogy fel vagy elszámolnak szállítási díjat, kérjetek a fuvarozásról számlát és forduljaTOK A TERÜLETILEG ILLETÉKES FOGYASZTÓVÉDELEMHEZ VAGY A KÖZLEKEDÉSFELÜGYELETHEZ! De nagy valószínűséggel ingyenes lesz a szállítás, fuvarozás, ha a számlát kéritek!:D Légyen az ablak, építőanyag, bútor vagy bármi!:) Jaaa...és persze óvakodjatok a fiktív számláktól,mert az ilyen fuvar ill menetlevél alapján kiállított számla bizony fiktív, ha szándékodban áll elköltségelni!Szóval ne fizess olyanért, amit ingyen is megkaphatsz, csak figyeld a rendszámot!:D
Előzmény: Ogger (33)
Ogger Creative Commons License 2003.01.09 0 0 33
Mért a jövőben modemmel rendelünk és Skoda Favorittal szállítják ki a cuccot:)? Király a fjúcsőr!

OGG

Előzmény: evil1023 (32)
evil1023 Creative Commons License 2002.12.21 0 0 32
A jövő a zinternetes szállításé. Mindent a zinterneten fognak szállítani. A tejet, a kenyeret, a pizzát, a bútorokat, mindent.
Akinek tönkremegy a modemje, az éhenhal.
szitrony Creative Commons License 2002.12.21 0 0 31
Éjgen? Átküdddöm a 4 festőt aztán el leszel kapva , te kemény csávó!

Na húzzál haza vagy letárolak:)))):):-) :-D *<:]] {:)

Előzmény: szitrony (30)
szitrony Creative Commons License 2002.12.13 0 0 30
informatikai szolgáltató cégnél nyomom a szállítást/kiszállást egy '90es skoda favorittal. egyebet nemtok elmondani. kérem kapcsojja ki.
szitrony Creative Commons License 2002.12.13 0 0 29
te közhelysiráj :)
Előzmény: Törölt nick (0)
Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.01.18 0 0 28
Nos, mivel a neve és a személyi ig. száma, valamint az autó rendszáma és típusa nem volt a parkolóhelyre festve......
Előzmény: borsalino (27)
borsalino Creative Commons License 2002.01.18 0 0 27
Remélem megmondtad neki,hogy hol a helye?:))
Előzmény: Besenyő Pista bácsi (26)
Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.01.18 0 0 26
Egyetértek mindenkivel!!!

Nemrég parkolok egy kissebb utcában, épp hogy megállok, amikor érkezik egy fickó, dudál, villog, stb. Megkérdeztem tőle, mit szeretne, erre közölte velem, hogy az az ő helye.....

Előzmény: borsalino (25)
borsalino Creative Commons License 2002.01.17 0 0 25
Nem lenne rossz ötlet. Én sokszor akkor kapom fel a vizet amikor bészeretnék kanyarodni jobbra de nem lehet mert beparkolnak a sarokra.Más.Högyes Endre utcában jöttem ki egy udvarbol.Szembenlévő oldalon kocsik százai. Egy manus ugy parkolt,hogy a kocsija pont a kapuban ért véget.Iszonyú sokat kellett tornáznom,hogy kitudjak menni.Ez a buzi meg a haverja csak ott álltak és támasztották a kocsijukat és amikor végre sikerült kimennem elkezdték nézni a hátsólámpájukat,hogy nem vittem-e el.Ezt már nem álltam meg szó nélkül.Erre még nekik állt feljebb.Érdekes,hogy mindig az ugat a legjobban aki a hunyó.
Előzmény: Csokis (24)
Csokis Creative Commons License 2002.01.16 0 0 24
Ez az egyik haverom otlete volt. Venni egy oreg UAZ-t, golyoallo uveget bele, ketcolos csovel korbevenni, mint aki a Brutal Dodgem for Win 1.0-hoz csinal hw-t, oszt elindulni a belvarosi kis utcakon a BKV jaratok vonalan. Aki belelog a busz/troli urszelvenyebe, az megbukta. :-) Par nap alatt szerintem hire menne, es rogton kevesebb lenne a veszvillogoval lerobbant auto.
Előzmény: mooe (23)
mooe Creative Commons License 2002.01.16 0 0 23
Javaslom, hogy minden céges furgonra szereltessünk gallytörőt és azután indulhat a CARMAGEDDON!!!
Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.01.14 0 0 22
Szia Tonex! Ajnos a kezdetekben átugrottam rajtad, de itt a kárpótlás!
Teljesen igazad van, mindennek van hátulütője. Bár nem igazán értem, hogy a pesti forgalom időnkénti körülményessége milyen összefüggésben áll a beosztott mivolttal, de igazad van.
Előzmény: Tonex (2)
Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.01.14 0 0 21
Ha láttok Ladát, kisfurgont, kombi autókat tele kartondobozzal és neylonzacsikkal, törött jobb oldallal az 1000% kínai piacos!
borsalino Creative Commons License 2002.01.11 0 0 20
Száz kocsi közül ki lehet szurni,hogy melyiket vezeti kinai.Jókat bénázik menet közben.
Előzmény: lakos (19)
lakos Creative Commons License 2002.01.11 0 0 19
Hát ott tényleg semmilyen utca nincs, az végig járda :) Az arabokkal amúgy vigyázni kell, szarnak minden szabályra, csakúgy mint a kínaiak.
Előzmény: borsalino (18)
borsalino Creative Commons License 2002.01.11 0 0 18
Baross felöl a Práter felé mentem de az arab a baloldali házak közül /cukrászda,hentes,stb/ jött ki.
Előzmény: lakos (17)
lakos Creative Commons License 2002.01.11 0 0 17
Te melyik irányba mentél és ő pontosan honnan jött ki? Ha a Baross utca felől jössz a Práter felé ott kb középtájon van egy jobbkezes! Az nem parkoló hanem a parkolót kettészelő kis utca aminek végén nincs semmi tábla. Az más kérdés, hogy soha senki nem adja meg.
Előzmény: borsalino (10)
borsalino Creative Commons License 2002.01.11 0 0 16
Pontosan igy van!!
Előzmény: Besenyő Pista bácsi (15)
Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.01.10 0 0 15
Na azért a gyalogosokat sem kell félteni! Igen sok az életunt közöttük (persze a zebrás dologban igazad van). Hungária körút ugye 70-es, van zebra helyenként, de nem mindenhol. Na amikor ma délelőtt egy gyalogkakukk a Thököly-Egressy út közötti szakaszon keresztbeszaladt, azt hittem, hogy kitaposom a fékpedált a kocsiból. Persze ezen a -1 fokon leledző nyálka, ami az utakra telepedett, csak a hab volt a tortán.
Előzmény: aljas666 (13)
borsalino Creative Commons License 2002.01.10 0 0 14
A taxis a másik fele.Ha ő tolakszik kifele akkor minden rendben van, de ha én akkor már nyomja a dudát és anyázik.
Előzmény: aljas666 (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!