Keresés

Részletes keresés

CREATOR Creative Commons License 2002.01.17 0 0 4
Ha valakit érdekel még mindig fent van a ftp://ftp.supergamez.hu/upload/SHARKY/ egyenlore még nem torolték érdemes letolteni.
shadowman Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3
Igen sajna csak a demot tudtam kiprobalni,mivel csak az van meg 8(
Level ment.
CREATOR Creative Commons License 2002.01.07 0 0 2
Te csak a demót próbáltad ki? A teljes a jó, itt fokozatosan léphetsz a ranglétrán söt egy idö után már vásárolhatsz egységeket, serült szakaszokat feltöltheted, szóval nagyon szuper a hangulata.
Előzmény: shadowman (1)
shadowman Creative Commons License 2002.01.07 0 0 1
Udv CREATOR !
Hogyne erdekelne.Eppen a minap probaltam ki a MOHAA-t es emlekeztem hogy van valami hasonlo progi amivel regen nagyon sokat nyomultam.Erre tegnap feltettem,de mivel sajna demo igy nem tudtam csak egy kuldetest vigigcsinalni,de az nagyon cool volt.Szoval nagyon megkoszonnem ha leporolnad es valahogy meg tudnank ejteni hogy eljuttatnad hozzam.
CREATOR Creative Commons License 2002.01.07 0 0 0
Hát igen ez tényleg egy ösrégi game de nagyon király söt gondnélkül megy WIN9x DOS ablakban is. Én annak idején sokszor végig nyomtam mind a három oldalon csak mára már idejét mult ez a grafika. Nagyon hiányzik egy ilyen hangulatu II világháborús stratégia-szimuláció.
Shadowman!
Ha érdekel akkor leporolom és megbeszélhetjük.
Előzmény: shadowman (-)
shadowman Creative Commons License 2002.01.07 0 0 topiknyitó
Hali!
Keresem a Muzzle Velocity nevu jatekot.Ez egy osregi dos-os jatek.Ha meglenne valakinek irjon mar hogy hogyan lehetne letolteni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!