Keresés

Részletes keresés

Dzseremmi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 22
Lolkabolka problémáival találkozom én is. mindig lenyom az ellen, pedig nagy hülyeséget biztos nem csinálok. mi a titok nyittya?

figyeli még vki ezt a topicot?

bngy Creative Commons License 2003.04.02 0 0 21
Van egy kis gondom a progival.
Nem lehet vele új karosszériákat fejleszteni, mindig az egyik kisautó karosszériáját nyomja ki.
Például kifejlesztek egy teherautót, de a szalagról kisautó jön ki, ha ráklikkelek az autóra, akkor meg kabriót ír ki... Így teljesen játszhatatlan, bár amúgy sem egy nagy szám.
Nálatok neincsenek ilyen gondok?
lolka_bolka Creative Commons License 2003.02.04 0 0 20
igy van, de ne offoljuk szet a topicot, mert varom a valaszomat a 4 hozzaszolassal elotti kerdesemre. ne meruljon a feledes mely mocsaraba.

Lolka

Előzmény: Tamás (19)
Tamás Creative Commons License 2003.02.04 0 0 19
IRL adatok közzététele miatt moderálást kérek... :-))))))))
Előzmény: terasz (17)
lolka_bolka Creative Commons License 2003.02.04 0 0 18
gratulalok, azonban ez egy masik topic ha jol gondolom :)

esetleg ha a kerdesre valaszolnal :)

Lolka

Előzmény: terasz (17)
terasz Creative Commons License 2003.02.03 0 0 17
megvaaan!!

Életem első győzelme!

És itthon, Magyarországon!!

És a Névnapomon!!

lolka_bolka Creative Commons License 2003.02.03 0 0 16
lehet hogy csak azert mert nincs tapasztalatom az ilyen jatekok teren, de en mar az elso scenariot (nem a tutorialt :) megszopom.

egyszeruen a versenytarsak mindig lenyomnak.
az jo, hogy magyar, de nem vilagos pl. hogy a versenytarsainknal tobb autot ertekesitunk uzenet ellenere miert enyem a grafikonon a legkisebb csik. a statisztikak szarok, nincs jol atnezheto statisztika ami az autok eladasat mutatna bizonyos szempontok alapjan, de szerintem jo lenne a jatek, ha tudnek vele jatszani.

biztos a taktikam a rossz, esetleg ha valaki segitene. en ugy csinaltam, hogy epitettem 2 modelt, kis/kozepes (vagy luxus) auto, majd elkezdtem fejleszeni mondjuk furgont, es aztan a disztribuciomat megtoltom ezekkel. es hiaba 20% -os arengedmeny, csak nem dolnek a vasarlok minden reklamozas ellenere sem :(

a flottavasarlokat teljesen nem ertem, adom nekik az ajanlatot, es nem tortenik semmi.

Lolka

lolka_bolka Creative Commons License 2003.01.27 0 0 15
na vazze, en is letoltottem, mert en is szeretem az ilyeneket, hogy megnezzem.

most nem tudom, hogy az en 800Mh gepem 256M memoriaval miert nem birja, igaz 3d -s kartyam nincs, de azert nem kene igy szetfagynia.

szoval resoliution -t lehet allitani valahogy ?

Lolka

Előzmény: terasz (14)
terasz Creative Commons License 2003.01.24 0 0 14
:))
Előzmény: Aranylábú (13)
Aranylábú Creative Commons License 2003.01.19 0 0 13
ez egy fostalicska játék, és jó lenne, ha a HTO nem használná ezt a topicot illegális gyülekezőhelynek. Szóval oszoljanak emberek, nincs itt semmi látnivaló...
Előzmény: terasz (-)
terasz Creative Commons License 2003.01.19 0 0 12

teremi balázs weblog

<br> <br>

terasz Creative Commons License 2002.10.14 0 0 11

hm
Ret1 Creative Commons License 2002.09.13 0 0 10
:)))))
Erre nem is tudom mit mondjak!

A game egyébként 1-2 napot megér, bár én melóhelyen játszottam, és van már bugmentes is!

Előzmény: terasz (9)
terasz Creative Commons License 2002.09.13 0 0 9
1. Száguldó Teveszőr - Hali 2:1 (1)
2. FESZ - Fehérvár FC 10:0 (1)
3. Párnagyár - AVS 2:3 (2)
4. Macók - Fradi 0:4 (2)
5. UNQL-Power SC - Forza LOKI 3:1 (1)
6. Vidi-henger - Hajdú Volán SC 4:3 (1)
7. Delta - Glorius 0:4 (2)
8. Bokafogó - Ret 2:2 (x)
9. Papírforma SC - Iteo 3:1 (1)
10. Izzadás FC - Pesza FC 0:3 (2)
11. Bulldogz - KBSC 1:2 (2)
12. RÖSTÖK - Csepel FC 7:0 (1)
13. Dunaferr - Csabagyöngye 0:2 (2)
+1 BVSC - Bulldogs SE 3:2 (1)
RedRiot Creative Commons License 2002.01.26 0 0 8
Igy van. Én is nagyon vártam ezt a játékot. A grafika nagyon szép lett, de maga az egész szar lett. Kevés típus van, a "tervezés" elég korlátozott, és nagyon gagyi benyomást kelt a játék. Pl. csak az év végi összesítésnél tudod megnézni, hogy melyik tipusból mennyit adtál el. A régi Motorcity című játékban azért nagyságrendekkel jobban meg volt oldva a gyártásszervezés. Ez egy trehányhul összecsapott játék, elhihetitek, pedig nagyon vártam, és nálam minden autós game 10 pontról indul.
Előzmény: DonnieBrasco (7)
DonnieBrasco Creative Commons License 2002.01.26 0 0 7
Ne verjünk át senkit azért...
Ez egy katasztrofálisan sz@r játék, egy nagyon nagy lehetőség lehető legborzalmasabb elcseszerintése. Bughalmas, dögunalom, no kihívás.

Pénzt és sávszélességet nem érdemel.

Db

terasz Creative Commons License 2002.01.07 0 0 6
Nagyon hasonlít rá, bár persze azért jobb. (remixelték az ötletet a kor követelményeire) Az alapok ugyanazok: legyenek gyáraid, kereskedéseid, illetve szervízeid. (tök jó, hogy a város néha kiír aukciókat, amikor elárvereznek nagy épületeket, ahol felépítheted a fentieket)
Az viszont elsőre nem volt világos, hogy csak egy városban játszódik-e a játék - mert ha így van, az kicsit ront a játékélményen.
Ugyanúgy 4 cég versenyez egyébként,mint a DETROITban.(hajrá kékek!)
Srep-hez hasonlóan nekem is az volt a bajom, hogy megterveztem 1950ben egy verdát, siker lett, aztán 10 évenként beleraktam a legújabb újításokat, és vitték, mint a cukrot. Most lehet kicsit változtatni, rá lehet állni egy bizonyos típusra (pl.: sportkocsira, vagy teherautóra, esetleg női kiskocsira - ez nagyon ment nekem), és ha más nincs a piacon, igen nagy biznyákot lehet csinálni belőle.
Atinak csak annyit, hogy megkövetem magam, valóban nem magyar fejlesztés a cucc. (pontosabban csak egy helyről hallottam, és az ugyebár még nem feltétlen hiteles). De hát olyan jó lenne büszke lenni egy magyar stuffra is! A zenéje ettől még tényleg jó.
Persze eleget még én sem játszottam vele, majd később többet tudunk. Addig vodka meg nő.

terasz

Srep Creative Commons License 2002.01.07 0 0 5
Ha Detroit hangulatát megközeliti akkor nagyon jo kis game lehet.
A Detroit-al én is játszottam de 200Mhz en már 1960 mindenböl meg volt a legjobbam és igy már nem volt kedvem 50 évet még nyomni.
A szabad játék-ban ugyan ugy kell nyomulni mint Detroit-ban? Mennyire hasonlit rá?
Tamás Creative Commons License 2002.01.07 0 0 4
Nem sikerült, már a második világháború lefagyasztotta teljesen... :-(
Előzmény: terasz (3)
terasz Creative Commons License 2002.01.07 0 0 3
És neked sikerült végigjátszani? És milyen volt a legvége? Komolyan érdekelne, azóta nem bírok aludni! :)
Előzmény: Tamás (2)
Tamás Creative Commons License 2002.01.06 0 0 2
Engem érdekelne, a Detroit-ot is imádtam anno...
Prank Creative Commons License 2002.01.06 0 0 1
az utóbbi 16 mondatot lehetne mégegyszer? :)
ATi Creative Commons License 2002.01.06 0 0 0
0 koze van magyar fejlesztokhoz
terasz Creative Commons License 2002.01.06 0 0 topiknyitó
Végre! Végre egy magyar fejlesztésű tycoon! Na persze ez azért annyira nem látszik rajta, nem döglök bele a magyar nyelvbe, de azért jó tudni, hogy ilyet is tudunk.
Ha minden igaz, akkor a FishTank Interactive követte el, ugyanaz a banda, aki a S.W.I.N.E.-t létrehozta. (arról tud valaki infot?)
Nem tudom, ki emléxik közületek egy bizonyos DETROIT című játékra úgy 93-94ből? Én agyonjátszottam magam vele anno, bár igazából csak az 1970es évekig élveztem, addigra eladtam százmillió autót, utána meg nyomkodtam a hónap vége gombot vagy 40 évig. 2010re lett vagy 33 milliárd (!!) dollárom,nna, mondom ezzel nyugdíjba mehetek. Elképzeltem 200X a záróképet, ahol mindenféle amerikai elnök gratulál, de aztán kifagyott az egész. Na bake, elmaradt az elismerés, de élveztem.
Ezt most azért írtam le, mert a Car Tycoon 2002ben (december 27én jelent meg a drága) ugyanezt a feelinget adja.. a baj az, hogy grafikailag is majdnem. Jó, jó, élvezhető a játék, de ezek a képek egy 1998-99es tycoonnak felelnek meg. Annyira senkit nem fog lekötni a game, hogy ezt ne vegye észre.
Más. Van 20-25 scenario is, hurrá, csak az a baj, hogy a lamer nem válogathat szabadon! Először teljesítsd az első 3at, aztán majd mehetsz tovább.. na és ha én mégis inkább verihardon akarok játszani? Nem fogok. Majd nyomom szabad játékban.
(Jah! Imádom, hogy az ÖSSZES 330 legyártott autómat 16-22 éves nők vették meg a statisztika szerint. Ha IRL ilyen népszerű lennék, baze nem bírnék magammal.)
A zene a magyar játékok erőssége szokott lenni, ezt a Reunion óta tudjuk, most sem elhanyagolható, tényleg jól idézi az 50es évek Amerikáját. Merthogy ez a célja. Mint ahogy az egész játéknak. És a fentiek ellenére jól is sikerült!
Összefoglalva: Nem rossz game ez, tessék beszerezni, szívesen rendelkezésetekre bocsátom...iso..izo..izé.. ööö..mármint a tapasztalataimat. :)
Véleményeket, ellenvéleményeket meg minden mást (vodka, nő) az emilemre vagy ide!

terasz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!