Van egy kis gondom a progival.
Nem lehet vele új karosszériákat fejleszteni, mindig az egyik kisautó karosszériáját nyomja ki.
Például kifejlesztek egy teherautót, de a szalagról kisautó jön ki, ha ráklikkelek az autóra, akkor meg kabriót ír ki... Így teljesen játszhatatlan, bár amúgy sem egy nagy szám.
Nálatok neincsenek ilyen gondok?
lehet hogy csak azert mert nincs tapasztalatom az ilyen jatekok teren, de en mar az elso scenariot (nem a tutorialt :) megszopom.
egyszeruen a versenytarsak mindig lenyomnak.
az jo, hogy magyar, de nem vilagos pl. hogy a versenytarsainknal tobb autot ertekesitunk uzenet ellenere miert enyem a grafikonon a legkisebb csik. a statisztikak szarok, nincs jol atnezheto statisztika ami az autok eladasat mutatna bizonyos szempontok alapjan, de szerintem jo lenne a jatek, ha tudnek vele jatszani.
biztos a taktikam a rossz, esetleg ha valaki segitene. en ugy csinaltam, hogy epitettem 2 modelt, kis/kozepes (vagy luxus) auto, majd elkezdtem fejleszeni mondjuk furgont, es aztan a disztribuciomat megtoltom ezekkel. es hiaba 20% -os arengedmeny, csak nem dolnek a vasarlok minden reklamozas ellenere sem :(
a flottavasarlokat teljesen nem ertem, adom nekik az ajanlatot, es nem tortenik semmi.
ez egy fostalicska játék, és jó lenne, ha a HTO nem használná ezt a topicot illegális gyülekezőhelynek. Szóval oszoljanak emberek, nincs itt semmi látnivaló...