Grespik László a nem fogadta el meghívásunkat az Index Törzsasztalába. Ezt azzal indokolta, hogy ő nem szereti az arctalan kérdezőket, a kard ki kard híve. Tapasztalatai szerint az ilyen interjúk során "internetpatkányok" kérdeznek, akikkel semmi kedve beszélgetni. - Az ilyenek jöhetnek foltnak a seggemre - utasította el kategorikusan meghívásunkat Grespik László
Na, most megkapta az egész ,,internet community'' Grespiktől jól. Csak azt nem tudom, hogy a GL-fanok felfogják-e majd, hogy az a ,,foltnak a seggemre'' duma rájuk is vonatkozik. GL-nek ugyanis ez a véleménye az internetezőkről, na szevasztok...
"Sajtótörténeti jelentőségűnek tartja a bűnösség kimondását, "mert ilyen Magyarországon még nem történt meg"
bár ez azért túlzás (ellenzéki pártokhoz közeli személyeket azért fülöncsípnek néha), G úr legalább kimondta amit mi, kisemberek is gondolunk, vagyishogy csak minket baszogat a hatalom
Heti hetes ügy - Grespik-közlemény a Verebes és Bajor elleni magánvádas perről
--------------------------------------------------------------------------------
Budapest, 2002. január 17. (MTI) - Sajtótörténeti jelentőségűnek tartja a bűnösség kimondását, "mert ilyen Magyarországon még nem történt meg", Grespik László, a fővárosi közigazgatási hivatal vezetője a Heti hetes két szereplője, Verebes István rendező és Bajor Imre színész ellen indított magánvádas büntetőper tavaly született elsőfokú ítéletében.
Grespik László MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye szerint minden sajtószerv hiányosan tájékoztatott az RTL Klub Heti hetes című műsorának szereplői elleni büntetőeljárással kapcsolatban. A hivatalvezető rámutat: első fokon a bíróság becsületsértés bűncselekményében megállapította Verebes István és Bajor Imre bűnösségét. Más kérdés, hogy egyúttal megszüntette az eljárást és megrovást szabott ki.
A dokumentum szerint a bűnösség ítéletben történt megállapításának "elhallgatása a nem jogvégzettekben azt a tévképzetet alakíthatta ki, hogy felmentették a két vádlottat, mivel csak megrovást kaptak és még meg is szüntették az ellenük indult eljárást".
Grespik László több magánvádas büntetőeljárást kezdeményezett több személy ellen a Heti hetes adásaiban elhangzottak miatt. Első fokon nem születtek jogerős ítéletek. A másodfokon eljáró Fővárosi Bíróság szerdai tárgyalásán egyesített két Grespik László által a Heti hetes szereplői ellen indított magánvádas büntetőpert.
Grespik László korábban a büntetőeljárások kezdeményezésével összefüggésben többek között azt közölte: véleménye szerint a Heti hetes 2000. szeptember-októberi műsoraiban személyével kapcsolatos gyalázkodó, megvető gesztusok és mozdulatok voltak láthatók, illetve hallhatók. +++
ÉbredÉS!
Amint talán hallottad az információd fele jó csak: kiugrott.......Kubába, aztán visszajön oda ahonnan Te már végleg szeretted volna kitenni..............
A bíróság is biztosan azért semmisítette meg döntéseit és kötelezte új eljárás lefolytatására
kb. ötvenszer, mert betartja a törvényeket. Minden bizonnyal azért.
Mekkorát durrant a Grespik beosztottak korrupciós ügye... aztán kuss lett belöle...
Pedig elötte hogy méltatta magát, hogy az Ö csapata milyen profi...
Valoban kicsit unalmas mar a 7i7esben a Grespikezes...
De hogy ezt a 'partot' valaki 'szellemesnek' nevezze, az is tulzas. Ki kene mar maszni GL seggebol es korul kellene nezni kicsit. Felnott ember, elvileg cselekvokepes is, majd o megvedi magat.
Egy biztos, Antall demokráciában gondolkodott, nem is tudott volna mást tenni, tehát az általa javasolt ispánságot cseppet sem gondolhatta úgy, mint a kommunisták a megyei pártitkárságokat.
Ha a magyar törvények tiltják, Grespik nem kérdezhet rá az ingatlanvásárló vallására. Ha nem tíltják, akkor rá kell kérdeznie. (Amúgy Grespik szerintem vezetőként nem is látja az ügyfeleket).
Ettől még mindig nem értem, hogy mi baja Verebesnek, Havasnak Grespikkel. Kovács Géza sem tehetne másképp mint Grespik. Grespik hivatala csak a hatályos törvényekre hivatkozva utasíthat el egy ügyfelet, hiszen ha nem így tenne, kidobnák a hivatalából. De azt még mindig nem értem, mi baja ezzel Verebesnek és Havasnak. Grespík ügyfelei voltak?
"Az én bajom Grespikkel azon túl, hogy tudománytalan fantazmagóriákat tudományos tényként és szenzációként tálal.."
Ezen könnyű segíteni, ugord át ezeket a cikkeket. Demokráciában akár te is szabadon terjesztheted tudományos nézeteidet. Ez még mindig jobb, mint ha nincs demokrácia.
Az hogy aki védi Grespiket az hülye.
Ha Grespik normális ember lenne, nem szállt volna be egy ilyen pitiáner vitába, ahol egyedül ő éghet be. Nézd meg Orbánt. Róla vehetne példát Grespik. Orbánhoz fel sem érnek az ilyesféle szemétkedések. Csak mellesleg jegyzem meg, hogy orbánellenes vagyok, de etekintetben OV elismerésemet élvezi.
Egyébként ha Grespik jót akarna bárkinek is, elhúzna a halál hátára csősznek.
Nézd becsületes ember tűr amíg teheti.
Nagybandó is akkor kapta elő a seprűnyelet,
amikor be kellett tömni a joghézagot.
Szerencsére Grespik annál sokkal intelligensebb,
és a joghézag betöltésére finamabb megoldáshoz
is nyúl. Természetesen nem lemondva a bíróság
előtti igazságkeresésről.
Nagyon jó ötlet. Mert a nép nem a birósági ügyeket szereti, hanem a szellemes visszavágást. És ebből jól látszik, hogy Grespik a humor területén, akár csak a jog, a törvényesség vártáján is szilárd lábakkal áll.
pár havi fenyegetőzés és pereskedés után vajh mi késztette erre?
mert ha még ezzel kezdte volna...
amúgy mindenképpen szerencsétlen ötlet, ugyanolyan súlytalan, mint amikor hetihetes mintára csináltak egy jobboldali változatot sajtóklub néven - ami nem megy, azt nem kell erőltetni:)
A hasonlatod több okból sem állja meg a helyét:
1. Nem vagyok (és nem is leszek) párttag.
2. Ha még az is lennék, az isten óvjon attól, hogy pont a maszopban.
3. Ennek ellenére, tudtommal a maszop sem mond olyat (szemben Grespikkel), hogy csak "nagypénzű korrupt bankár vagy és duplán bukott pénzügyminiszter" csatlakozhat.
"Csak két dolog végtelen,a világegyetem és az emberi hülyeség. De az elsőben nem vagyok biztos."