Keresés

Részletes keresés

Hmmmm Creative Commons License 2002.01.08 0 0 15
A KEK-002 rendszam esetleg a Kerteszeti Egyetemhez tartozo lehet. Vagyis a klubhoz. Van arrafele ismeros? Hogy tenyleg arrafele van-e a kocsi es kik szoktak hasznalni? Ottani kidobokra gyanakszom.
Kossz a tippet, talan beszelek vele.
Előzmény: keptn_kork (9)
Hmmmm Creative Commons License 2002.01.08 0 0 14
Igaz, nem volt alapjuk, csak arra akartam celozni, urugyuk volt ra. Gondoltam ra, hogy teszek feljelentest ellenuk is, nagyon merges voltam rajuk es egyebkent is a hasonlo 'lelkuletu' fazonokra pikkelek, talan igy utolag meg is erte volna, talan nem, ugyanis sok utanajaras mig dokihoz megyek, be az orsre, targyalasra kell jarni. Ugy iteltem nem eri meg az idomet, es tudtam, hogy elutazom unnepek utan. Nem is bizom benne, ha tettem volna feljelentest egyaltalan gondolnak arra, lehet osszefugges a ket ugy kozott. Ami mellesleg tenyleg nem is biztos, lehet hogy csak beparanoiaztam.
Előzmény: trash (0)
Les Creative Commons License 2002.01.06 0 0 13
39 zekundum nagy idö... :)
Előzmény: sz (12)
sz Creative Commons License 2002.01.05 0 0 12
Aha! :)
Egy kicsit lassú voltál ;-o)
Előzmény: Les (10)
sz Creative Commons License 2002.01.05 0 0 11
Én nem vagyok érintett, ezért nem is fogok senkinek ezzel kapcsolatban írni... :)
Előzmény: keptn_kork (9)
Les Creative Commons License 2002.01.05 0 0 10
Na ugye! :)))))
Előzmény: sz (7)
keptn_kork Creative Commons License 2002.01.05 0 0 9
Most mar csak azt kellene megtudni kik is ezek az arcok, es van-e mas is a rovasukon? Nem lennek meglepve ha kiderulne hogy van.

Az egyik topikban lattam ezt az arcot:
kcilf, email:drtorgyanjozsef@mailbox.hu
Probald meg, talan o ilyen ugyben is tud segiteni.

Előzmény: sz (7)
Les Creative Commons License 2002.01.05 0 0 8
Rendszam: a totalcar.hu -n meg lehet nezni, milyen auto is tartozik a rendszamhoz... Igaz, egyedi rendszamokra van kitalalva, de hatha...
Előzmény: keptn_kork (4)
sz Creative Commons License 2002.01.05 0 0 7
A totalcar.hu szerint:
Rendszám | Gyártmány | Típus | Szín | Érvény
KEK-002 | BMW | 3 | fekete | IGAZ
Előzmény: sz (6)
sz Creative Commons License 2002.01.05 0 0 6
Meg akartam nézni a ekormanyzat.hu-n, hogy milyen autó tartozik ehhez a rendszámhoz, de nem lehetett belépni... :)
Előzmény: Hmmmm (-)
hobe Creative Commons License 2002.01.05 0 0 5
:-(
Ilyenkor hajlamos vagyok az orszag szapulasara. Nem mintha mashol nem lopnanak, csak valahogy a biztonsagi emberek tolunk nyugatabbra nem azert vannak, hogy egybol pofanvagjak az embert.. (London, MOS, hajnali negy ora, faradtan alszom egy sarokban ulve a falnak a tamaszkodva. Nagy fekete odajon, ovatosan felebreszt es megkerdezi, hogy minden rendben van-e, majd hagy tovabb aludni..)
Ebben az orszagban kabatban ebedelek (majdnem)mindenhol, penz, mobil, iratok mindig szorosan nalam, valamint az automba beulve egybol bezarom magam..

Hasonlo lopast lattam mar egy koruti KFC-ben, civil ruhas rendor elkapta a tolvajokat, de a megkerult cucc utan nem tortent semmi:-( (a kamera ott sincs elesitve!!)A zsebes persze egybol lepasszolja a holmit a tarsainak, tetteneres remenytelen..
Vigyazzatok az ertekeitekre!

keptn_kork Creative Commons License 2002.01.05 0 0 4
Haho,

Valami hasonlo tortent velem, szintem az Irish Cat-ben. Az en taskamat nem loptak el, csak a penztarcamat vettek ki belole + az egyik kedvenc ingemet is lenyultak a fogasrol...
Azota en sem mentem abba a lebujba.

Ha mukodne az www.ekormanyzat.hu szolgaltatasa megnezhetned milyen tipusu auto tartozik a rendsszamhoz. De sajnos ezt is elcsesztek.

Advanced Lamer Creative Commons License 2002.01.05 0 0 3
Az Akacfa utca erdekes kornyek. egy este a haverom hulye fejjel bement ott egy mellekutcaba, hogy majd arra rovidebb, de szembe jott ket koma, megfogtak a gallerjat, es kiemeltek a zsebebol a telefonjat.
a telefon nem ert talan ezer forintot sem, valoszinuleg azonnal eldobtak, mire rajottek, csak a telefonszamok, amik benne voltak, mire mindet ujra osszeszedte.
báliNT Creative Commons License 2002.01.05 0 0 2
"nincs figyelo rendszer (kamera)"
Ha lenne,sem segítene. Nekem az Akácfa utcai Burger Kingben lopták ki a kabátom zsebéből(!!!!) a mobilomat.Elég hamar észrevettem utána rohantam a két kisebbséginek akiknek hirtelen sietős lett. Utol is értük (ott volt 1 haverom is) őket.De akkor már nem volt náluk semmi.Átkutattuk az összes zsebüket, megcsörrgettük a telót de semmi.Tutira lepasszolták vagy még bennt vagy a bejáratnál.
De a lényeg,hogy visszamentünk az étterembe és láttuk,hogy az asztalra néz egy kamera.Főnök előszedése után kértük,hogy nézzék meg.Válasz:a kamera napközben nem megy,csak este.

+1 poén: a bejárati ajtón egy hatalmas BRFK cimke:fokozottan védett (vagy figyelt?) terület.

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.05 0 0 1
A rendszámot elfelejtették a rendőrök, ebből nem lett ügy?
trash Creative Commons License 2002.01.05 0 0 0
"az alapjuk megvolt, mergemben egyszer belerugtam egy muanyagkukaba mig a 107-et hivtam"

nem volt meg az alapjuk - hacsak nem készültél éppen abban a pillanatban újabbat rúgni az értékes kukába. Eljárhattál volna velük szemben, ha másért nem a barátnőd miatt, qrvára rühellem a nőverő kopaszokat.

"Szoval a kocsi egy femesen csillogo fekete, KEK002-es rendszamu jargany. A tipusat nem figyeltem meg sajna"

Mercedes vagy BMW ;-)

Hmmmm Creative Commons License 2002.01.05 0 0 topiknyitó
Elloptak a tatyom az Irish Cat-ben.
Annyi minden tortent ennek kapcsan, tanulsagos lehet. Pl. tolem karnyujtasnyira volt a tatyom, kb. 5 percig nem volt a latokorunkben, de vegig ebben a tavolsagban volt, erre megfujtak. Pech, hogy epp sok penz es cucc is volt benne, de ez nem tartozik a temahoz.
De ami mar erdekesebb az az, visszagondolva, es beszelve erintettekkel, fura kep all ossze.
Pl. ahonnan el lehetett emelni a tatyot, azon a kornyeken lathatoan olyanok buliztak, akik nagy haverok a pubban. Puszipajtasok. Ezek utan telefonalva a rendoroknek a felszinrol, belenkkotottek olyanok, akik azt mondtak, a helyiseghez tartoznak, affele security-sek, ugy is neztek ki (az alapjuk megvolt, mergemben egyszer belerugtam egy muanyagkukaba mig a 107-et hivtam). Harman voltak, a telefonalasom vegen az egyikuk, aki nem ment tettlegessegig, bizonygatta milyen neveletlenek vagyunk, a haverja csak a munkajat vegezte mikor combonrugott, es a baratnomnek pofont adott (amit ha rogton eszreveszek talan meg nagyobb esemeny lett volna). Azota is faj a combom, talan egy er elpattant. De mar gyogyul. Odalent egy masik srac aki - egyebkent nagyon rendesen es korrekten - foglalkozott velem mikor felfedeztem a taska hianyat, azt mondta, toluk senki nem vigyaz a rendre a helyiseg elott. Mindenesetre megjegyeztuk a rendszamat annak a kocsinak amihez a harom 'kukaor' visszament, mikor lattak nem csak kamu telefonalast folyatatok a rendorokkel. Igazan erdekes lehet mi hallatszik be a telefonba. Nagyon nem estek azert panikba a rendorok mikor beszoltam kisse osszefuggestelenul, hogy megtamadtak. Pont akkor rugtak meg mikor mar kapcsolt a kozpont (kb. 20 masodpercig azt mondta az 107 elotte, hogy varjak a kapcsolasra. hehe :-). Szoval a kocsi egy femesen csillogo fekete, KEK002-es rendszamu jargany. A tipusat nem figyeltem meg sajna, nem akartam provokalni a kedves hithu security-seket.
Ez a rendszam mar akkor is elgondolkodtatott, de meg jobban akkor, mikor visszakaptam a tatyom egy olyan sractol, aki azt a Kozgaz kozeleben talalta meg aznap este, kb. akkor mikor mi mar a rendororson voltunk. A penz es a CD-k eltuntek belole, de latszott, hogy alaposan atkutattak. Mindent jol megneztek, mi az ami erdekes (a szamologep pl. nem volt az). Ezt a kutatast setalva megtenni, atjutva a Kozgazhoz, nem semmi elfoglaltsag. Bankkartya es egyeb kartyak visszakerultek. Igazolvany, mobil nem volt benne.
Egyebkent a kukaor tarsasag a telefonalas utan nem sokkal elhuzott autostol. Legalabbis mikorra a rendororsrol visszaertunk.
Egy tovabbi erdekes adalek, hogy mivel rogton aznap este feljelentest tettem az V. ker-i rendororson, ezert ugy van belole. Ami miatt tegnapelott telefonalt egy holgy. Megbeszeltuk mi kerult meg a cuccombol, mennyi a vegleges kar, ezzel lezarja az ugyet, ugyanis a helyisegben (Irish Cat) nincs figyelo rendszer (kamera), szoval semmit sem tudnak tenni. Csevegeskepp rakerdeztem, hogy gyakran tortenik-e ilyesmi "Ooo persze, minden heten, vagy masodik heten ellopnak valamit ott" - mondta.
Szoval erdekes hely az az Irish Cat. Nekem nincs kedvem egy jo darabig odamenni. Fura, hogy ennyi lopas tortenik.
Ti hallottatok hasonlo esetekrol? Ott vagy mashol.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!