Én is nézem, elég rendszeresen. Sőt: tetszik is a műsorukat, jól, profi módon dolgoznak, irányultságuk csak néha bántó, igyekeznek bemutatni a másik oldalt is, időnként onnan érkező újságírókkal. [Elárulhatom azt is, hogy Ilona asszony munkáját még egyenesen szeretem: értelmes, tiszta arcú nő, korrekt kérdésekkel, jó témákkal.]
De egyre gyorsabb ütemben ütközik ki az azon tényből fakadó nonaptudét-ségük, hogy távol vannak a döntési centrumoktól (sőt, meg merném azt is kockáztatni, hogy sokszor nem is engedik őket ezek közelébe).
Eygébként el tudom képzelni, milyen nehéz körülmények között dolgozhatnak épp ebből kifolyólag, s hogy hány konzervatív/keresztény gondolkodású sajtómunkás jelentéktelenedne el sokkal gyorsabb ütemben, s adná fel a harcot sokkal hamarabb a konzervatív/keresztény/magyar mentalitásnak megfelelő szalmalánggal.
Eljárogat oda pl. Mikola is. Sőt, már olyat is hallottam, hogy van, aki fizet(ne) is a meghívásért, csak nem hívják. Azért elég sokan nézik, még azok közül is, akik utálják.
"Eddig mindig állta a sarat, és bárki mehet oda, biztos szívesen szerepeltetnék...ha menne. "
Akinek vaj van a fején, nem megy a napra.
Orbán eddig is elég szarul állta a sarat, még a megfélemlített mikrofonállványokkal szemben is. 0 évreket szokott felsorakoztatni, csak mellébeszél, vigyorog, fölényeskedik és kitér az egyenes válasz elől. Amennyiben szerinted ez jelenti a "sár állását" az elég szomorú következtetéseket enged levonni az érdemi vitáról alkotott véleményedről.
Biztos szerepeltetnék az "urakat" ha odamennének, de hát ode nem mernek menni. A helyükben én sem mernék.
Bizony, a Napkeltének és a többi, a hatalom mellől régebben elkerült műhelynek (168 óra, Juszt műsorai, stb) keserű szívvel kell konstatálniuk, hogy egyre kevesebb élő, aktuális és fontos hír és hírforrás közelébe kerülnek, egyre kevesebbszer tudnak partner lenne fontos döntések hátterének bemutatásában, értelmezésében, befolyásolásában: magyarán egyre gyursuló spirálban csökken a befolyásuk, szerepük és jelenlétük a valós politikai életben.
Véleményem szerint még 4 év hatalomtávolságot/nélküliséget nem bírnek ki ezek a műhelyek. Nem lesz miért finanszírozni őket, s úgy járnak, mint a TV3 és Balló úr. Szépen fognak mutatni a királyiba, ha az is lesz még ezen formában (legalább Juszt úr se pusztul bele a kirekesztésébe, habár, nem gondolnám, hogy bármely oldal is képernyőre eresztené őkelmét).
Érdekes módon Gyárfás sem tudott arra a kérdésre válaszolni Bárdos Andrásnak a tegnapi 'Mit Szól Hozzá?'-ban, hogy miért szerepel olyan keveset a Napkeltében a Fidesz 5 vezető politikusa, és miért látható olyan sokszor az mszp.
Valaki összeszámolta, hogy Kovács László kb. 170-szer szerepelt a Napkeltében. (ez tulajdonképpen összemérhető az egyes műsorvezetők megjelenésével.)
S ez még csak a Napkelte volt... S csak a Kovács...
Tudjátok fyiszfanok, nagy vezéretek meg 3,5 év alatt egyszer mert elmenni, de még a samesz miniszterei sem sokszor. Egyedül az idióta tompika jár oda, (régebben meg a másik dilis miniszteretek, torgyán apátok/szerszámotok:o) mert nyilatkozgathat a fityeszes légvárakról (foci eb, olimpia, búzabomba, évszázad bűnügye Püspökladányban és környékén). Ebben a műsorban nem megfélemlített mikrofonállványok teszik fel az előre megbeszélt kérdéseket.
OVI-t látnám eccer egy igazi keresztűzben, nem egy olyan üldögélésben. Bár amikor a kormány tagjait látom vasárnaponként, kőne rakni egy (x) jelet a jobb alsó sarokba!
Amig igy gyulolkodik a ven bolsevik addig 0 gond.
98-ban nem erezte mert nem hitte de mostmar tudja nekik annyi.
Csak hat a kisszoba hianyzott es elojon ilyenkor az utcan felszivott kosz es mocsok .
De ennyi ebbol a kis emberbol???!!
Hihetetlen a termeszet...