Na az alább említett honlapunkról mostmár teljes egészéében letöltehető az új Lp teljes anyaga, szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe! Koncert legközelebb 2005 április 12-én lesz a budapesti Trafóban, jegyár 800pénz.Hali!
Gaark, én speciel tudom a valós okokat, mindent, de a srácokra (Sun Workshop) való tekintettel nem fogok beszélni, sajnálom :P csak próbaltam kihúzni belőlük egy-két dolgot amit ők árulnak el, nem én. Helyettük nem fogok beszélni, ez az ő magánügyük.
Sajnos kedves Gaark pont ez az amiről a zenekarban senki nem szeretne beszélni... Mi nem akarunk olyanná válni mint az a másik zenekar annakidején... Legyen elég az, hogy megoldhatatlan problémák miatt történt a szakítás és a zenekar kezdeményezte. Ellenben hamarosan vadonatúj website-tal jelentkezünk, március elejére pedig várható egy 2 számos demó is. Szevasztok: fecskeandris.
Pontosabban ti raktátok ki őt nem igaz? Egy közös megbeszélés alkalmával :) Egyébként csak a megerősítést vártam tőletek, megbízható forrásból tudom a hírt.
2004.10.22-én azaz holnap fellép a zenekar a kultiban az osztrák Camerannal ésa magyar Velvetstabbal karöltve. Belépési záándékotokat a helyszínen jelezzétek a jegyszedőknek. Tsók.
Ma azaz 2004.04.16-án lemezbemutatunk a Süss Fel Napban, vendégek a Subscribe és a Necrosia. A buli 21 órakor kezdődik, a beugro 800Ft. Gyertek mert faszaság lesz, és különben is.Tsók.
Tekerjünk egy lantot! - Sun Workshop/Fish!/Carpetbagger turné
Klassz kis kezdeményezés, három különböző stílus egy este, sok helyen, folyamatosan. A modern metált szaxofonnal és tört ritmusokkal keverő, Pityesz (ex-FreshFabrik) vezette Sun Workshop, a funkot és popot metalizáló, mozgékony Fish! és az amerikásgitározósénekelős Carpetbagger igyekszik megmutatni magát október-november folyamán a tisztelt közönségnek, például mindjárt itt:
október 3. - Ajka, Művház
október 4. - Veszprém, Padlás
október 10. - Esztergom, Molotov
október 18. - Kazincbarcika, Sport
október 24. - Kecskemét, Víztorony
A helyszíneken mindegyikén maximált jegyárral lehet számolni (a szuperbarátságos 600 ft lenne az), valamint egy helyi vendégzenekarral. A dátumok folyamatosan frissülnek és bővülnek, a fellelhetőség pedig:
www.sunworkshop.net
www.fishonline.hu
www.carpetbagger.hu
A parádén este 1/2 8, 8 óra környékén kezdünk eddigi legjobb tudomásom szerint a wan2 kamionon. Nem tudni mi lesz, a hangomat múlt pénteken lenulláztam és nagyon nehezen gyógyul. A site-frissítések majd jövő hét elejétől jönnek szép sorban, lesznek új képek, videó, és mp3-mak is feltehetőleg. Mindenkinek hírdetem, hogy a 26-i koncerten a SUBSCRIBE lesz a vendég az A38-on. A buli ingyenes és a hely igen megfelelő. Egyenlőre ennyi.Sziasztok.
Hát a tucc-tucc totál nem érdekel, de azon aggódok,hogy amíg a Wan2-n nyomja a Sunworkshop addig lekésem a Fish!,Hybrid,Subscribe koncertek közül az egyiket... ennyi az átfedés...
Egyébként a A38-ason tartott koncert biztos,mert ők nem reklámozzák...