Keresés

Részletes keresés

valleyboy Creative Commons License 2002.10.31 0 0 97
a true metalos magasszárú pumát hord, a korn meg jött ezzel az adidas szarsággal
ez mindenképp megosztja a metal társadalmat
dopsz Creative Commons License 2002.10.30 0 0 96
sziti Creative Commons License 2002.09.26 0 0 94
Najó..
Brrrr...
a Vérnyúl Creative Commons License 2002.01.05 0 0 87
télleg Borzi
Nirvanát szereted? csak mert az volt még egy nagy kalap szar
Borzas Creative Commons License 2002.01.04 0 0 71
Tuggyátok mit, gyertek ki a tétényi koleszba oszt lejácccuk.

Behogy mán én legyek a bunkó, hogy nem tudom leírni, bazze.
Foleg hogy nem annyira értékes mufaj, enyhénszolva.

A nyúl Creative Commons License 2002.01.04 0 0 69
ezeket a zenéket még egy középnyugt-magyarországi, bundesliga frizurás kamionsofőr sem vállalná be.

ezeket szerintem csak cipőfelsőrész-készítők hallgatják. azok se mind.

Előzmény: a Vérnyúl (68)
a Vérnyúl Creative Commons License 2002.01.04 0 0 68
ha majd le tudod irni helyesen azt, hogy thrash, meg meghallgattál pár lemezt majd tárgyalunk

ilyen kamionsofőr zenéket meg ne ajánlgass nekem légyszíves, köszi

Előzmény: Borzas (66)
Borzas Creative Commons License 2002.01.04 0 0 67
Hallottad mellesleg a Crimson Construkction of light lemezét?
Azon beszarsz...
Borzas Creative Commons License 2002.01.04 0 0 66
A Venom egyik tagja, amelliknek gitárt adtak, és a többihez hasonlóan fél viselni a polgári nevét (ciki: Smith, vagy ilyesmi), na, az nem tud gitározni.
A Sodom az elég májer télleg, má' amennyit hallottam.
A Kreator meg Nena-n felnott trashmetalrajongok kevéssé fantáziadús butulása. Én e téren maradnék a Sallerná'.
Ha meg a magyar népmeseirodalmat akarom tanulmányozni, nem Csihar Attilát hallgatom, hanem leemelem Illyést a polcról, a kib. heripottyer mellol.
Sajnos a Celtic Frostot nem hallottam eddig, csak az egyik tagot nyilatkozni, csak úgy sütött a szavaiból az intelligencia. Furkó volt mint egy nagy betonrépa.
Borzas Creative Commons License 2002.01.04 0 0 65
Ezek zenék?
a Vérnyúl Creative Commons License 2002.01.04 0 0 64
hiába pattogsz picim, az egész litád ugy ciki ahogy van, Everlast, mi az, kiugrott repper mormog dobgépre közben két akkordot tologat, presszer pici tisztára, KK az progresszív rock, nabazz, olyat csak öregedő kamionsofőrök hallgatnak, nem is érdemes rá több szót vesztegetni, (ELP, Floyd dettó), Kampec Doloresz fáradt alternatív szar, kalapból kihuzott szavakbol összragasztott szövegekkel, (Bimbi, Sziámi detto), ADF, haha, a kiherélt FunDaMental, Nick Cave a vén heroinista, hulye frizuraval, Vaya Con Diost meg talán a nagynéném hallgatná, ha lenne nagynéném.
ez a kiserzsi miafasz nemtommi
így elsore nem tul bizalomgerjesztő

na, akkor sorolom kik a mesterek:

SODOM
TORMENTOR
KREATOR
CELTIC FROST
VENOM

Előzmény: Borzas (62)
Borzas Creative Commons License 2002.01.04 0 0 62
"it doesnt pay to be too nice that's the on thing I have learnt" (KC)

thrak, jó a neved!!! Pont téged hallgatlak.

Sajnálok mindenkit, aki csak a szarrá torzított gitárban lát fantáziát...
Nyulacskáim, hallottatok már Chapman sticket hortyogni basszusgitár helyett?
(Nem utolsó dolog, de inkább ne Ákosnál hallgassátok meg)

Persz fasza dolog a szarrá torzított gitár, de egy ido után csak abban az esetben elégít ki, ha én fogom a nyakát.
Meg egyébként is, a topic címe nem az, hogy takarodjon mindenki, aki szereti a jó zenének azt a részét, ami nem metal. A Vaya Con Dios meg szerintem pedig elég fincsi zene. A Type O mellett a másik, ami ideális szeretkezéshez. Dani Klein meg még Anneke van Griesbergennél is jobban énekel, a hangszereléssel minden rendben, a mufaj meg olyan amilyen. popzenében (pfúj!!!) a legigényesebb.
A listámban mi szégyenletes még? Talán az ADF vagy Everlast? Olvassatok bele a szövegekbe, meg legyetek má' kicsit nyitottabbak. Ez de szarul hangzott. Meg egyébként is, k. sokan vannak, akik alapból lefikázzák a metalt, hogy bunkozene, na, az ilyen kijelentésekkel pont az o szintjukre kerültök, barátaim az úrban.

Ez elég impozáns lett, nem?

"Better it would be for me, better it would heve been better not be born, not grown not been brought into the world not to fulfill this hurt..."

:)))

experte Creative Commons License 2002.01.04 0 0 59
Baszki testvér, nagyon rossz helyre jöttél ezzel a listával :-))))))))))
Istenem, Vaya Con Dios... ez nagyon brutális volt :-DDDDDDDDDD
Előzmény: Borzas (54)
a Vérnyúl Creative Commons License 2002.01.04 0 0 58
egyet mondok

TOR-MEN-TOR!!!!!!!

thrak Creative Commons License 2002.01.04 0 0 57
lehet, hogy nem vettel boercsimmat! :]
Előzmény: Garou (52)
Borzas Creative Commons License 2002.01.04 0 0 54
Na, a kedvenceim meg ezek: King Crimson, Emerson, Lake and Palmer, Kampec Dolores, most kicsit Asian Dub Foundation, Quimby, Nick Cave, Everlast.
Ergo azért még metalos nem vagyok.
Mer az télleg egy életérzés, de nem az enyém.
Persze ez nem olyan jellegű kijelentés volt, hogy most oszt megvetem a bunko metalosokat.
Pedig vannak olyanok.
Persze más közegben is szép számmal...

Egy Kiss Erzsi Zene, Sziámi, Pink Floyd, Vaya Con Dios, and so on.

Előzmény: zeuszka (35)
turbónegró Creative Commons License 2002.01.04 0 0 53
az igaz metálosok Turbonegro-t hallgatnak!
Előzmény: SOWHAT (51)
Garou Creative Commons License 2002.01.04 0 0 52
Hát, nem is tudom. Valóban nem létezik talán látványos fikázás, de érezhető ez a széthúzás dolog. Én pl. rengeteget mászkálok Modeosokkal, darkokkal, de vannak barátaim, akik kifejezetten a new-metal dolgokat kedvelik. Tőlem meg mindenki azt hallgat, amit akar, csak jó fej legyen és kész. Csak kicsit fura, ahogy ortodox metal arcok úgy néznek végig néha rajtam, hogy már-már azt kérdezem magamtól; mi, ez buzi?, pedig magam is darknak nézek ki, nem metalosnak. Hallgatok dark-goth dolgokat, de HC-t is például.
SOWHAT Creative Commons License 2002.01.04 0 0 51
FF is gáz meg a Manowar is.

Éljen a rockertestvériség megbonthatatlan egysége ! :)

Tuonela Creative Commons License 2002.01.04 0 0 50
Ez mondjuk igaz, voltam már Therion pólóban FreshFabrik koncerten, a közönség fele elkezdett "lalalázni", amint meglátta... Egyébként ettől függetlenül ez szerintem csak ritka példa, egyébként általában nem nézik ki a metal rajongók azt, aki másfajta zenét szeret, legalábbis ennyire látványosan nem.
Előzmény: Süvi (49)
Süvi Creative Commons License 2002.01.04 0 0 49
Igen. (Speciel én sem szeretem, de pusztán ezért senkit nem baszogatnék még): írd csak le a Metal Hammer topicban, hogy "szeretem Paksi Endre hangját". Vagy írd le a BDD-topicban, hogy "szeretem a Cradle of Filth-et és a Dimmu Borgirt is!" Frenetikus sikered nem lesz...:)
Vagy menj el Manowar-pólóban FreshFabrik-koncertre... Ha ezeket végigcsináltad, megint felhozhatjuk a témát...:))

Süvi

Előzmény: ERIC CARTMAN (46)
ERIC CARTMAN Creative Commons License 2002.01.03 0 0 46
Elôször is felsorolom a kedvenceimet: Amorphis, B. Dickinson, ôs-Helloween, Iron Maiden, ôs-Judas Priest, ôs-Megadeth, Nightwish, Rhapsody, Savatage, Skyclad, Therion.

És utána az észrevétel: a magam részérôl egyálétalán nem utálom azt, aki mást kedvel, mint én – egy. Kettô: azt sem vettem észre, hogy mások utálnának engem a kedvenceim miatt. Úgyhogy a topicnyitó inkább így hangzik: Miért, húznak szét a metálzene rajongói?

Előzmény: Süvi (-)
a Vérnyúl Creative Commons License 2002.01.03 0 0 45
egy nyelvet beszélünk farkastestvér!
Előzmény: Süvi (44)
Süvi Creative Commons License 2002.01.02 0 0 44
?!
Előzmény: a Vérnyúl (41)
a Vérnyúl Creative Commons License 2002.01.02 0 0 43
adidas TÖLTÉNYÖVBEN max, de abban is csak egyszer, vmi német fesztiválon
Előzmény: A nyúl (42)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.02 0 0 42
cseszd meg, angelrippert akkor még nem láttad adidas cuccban?
Előzmény: a Vérnyúl (41)
a Vérnyúl Creative Commons License 2002.01.02 0 0 41
teljesen mindegy, elárulták a mufajt mindketten asszem leszogezhetjuk az ilyenek miatt huznak szet a metálosok, nemmásér, ahelyett hogy mi thrasherek egyuttes erővel kitakaritanánk azt a sok trú, nyú, hácé, swing meg mittomén milyen mocskot, inkább meghajolunk az uj trendek előtt, szoval egyetértek Süvivel, nagyon helyesen mutatott rá:

Thrash metal, or no metal at all!

Előzmény: A nyúl (40)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.02 0 0 40
kevered te a sallert a morbid angellel. az ment át hácéba. a saller finom swingeket játszik mostanság, néha egy-egy kétszer hathúros gitárbrutalitással és ördögi üvöltéssel fűszerezve.

nem is beszélve a néha felbukkanó, igen gyilkos tűzvésszerű dobolásról.

Előzmény: a Vérnyúl (39)
a Vérnyúl Creative Commons License 2002.01.02 0 0 39
Saller is jo volt, csak mióta átmentek hácéba azóta nem csípom, érted
Előzmény: a Vérnyúl (38)
a Vérnyúl Creative Commons License 2002.01.02 0 0 38
huje vagy
SODOM a király
KREATOR meg az Isten

Thrash metal kix ass

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!