Keresés

Részletes keresés

Chimay Creative Commons License 2002.01.02 0 0 12
4. Tagadja-e az Index, hogy MEH-esek békaembernek öltözve bomlasztják a Fórumot ?

Név: xxxxxxxxx xxxxx
Cím: xxxx xxxxxxxxx xx/x
Szül.: xxxx.xx.xx.

RAMBO Creative Commons License 2002.01.02 0 0 11
Kedves Topicnyitó!

Én nem tapasztaltam, hogy törölték volna az antiszemitizmust elitélő nyilatkozataimat (úgy tudom eddig egyetlen hozzászólásomat sem törölték, noha már cca. 6-700 esetben írtam).

A Moderátorokat mi választottuk, (én ugyan nem szavaztam, mert viszonylag keveset lógok az Indexen) de vannak olyan moderálási alapelvek és szabályzat, ami ezt nem engedi meg (én ezt tapasztalom).

Vannak közszereplők, akik az Indexen is nyomják a propagandát, de ez nem politikai hivatartozás kérdése, mert mindkét oldalról találhatunk itt hozzászólókat. Valszeg mindkét oldalon pártfeladat.

Előzmény: partizán (-)
Thor pörölye Creative Commons License 2002.01.02 0 0 10
Igaz a hír. Jackgibson a klónjai törlése végett eljuttatott egy mélt még kitiltása után a moderációhoz. Egyik másik emilcímének is azok voltak a kódjai mint a klónjai egyik másikának. Most néhány emilcímét nem tudja használni. Az adatok a moderációtól jutottak ki. Vagy esetleg maga a moderáció volt?

Csak fölnéztem, mi maradt itt utánnam...

Üdv!

herzl Creative Commons License 2001.12.31 0 0 9
Partizán et.

Nem szabad ilyen korán bevodkázni.Holnap lesz nagy macskajaj.

Előzmény: Sturm Abteilung (8)
Sturm Abteilung Creative Commons License 2001.12.31 0 0 8
:)))))
U-boat Creative Commons License 2001.12.31 0 0 7
Az SZDSZ és MSZP után megkezdék az Index Fórum balos aktivistái is a hülyeség kampányaikat.
Van tendencia és van összefüggés csak figyelni kell.

U-boot

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.31 0 0 6
Azért protestál partizán szaktárcs mert Horthy a magyar Hitler topicját a polmodera törölte a M.M. 1.4. alapján.
Partizán szaki nem vette jó néven ha valaki Horthy politikai szerepét nem az ö izlése alapján itélte meg.
A zopic törlésén én is meglepödtem.
Előzmény: Pirítós (5)
Pirítós Creative Commons License 2001.12.31 0 0 5
Na várlyunk csak, várlyunk csak!
Itt valami gikszer van.
A nyilvánosság "testesíti meg" az ország közvéleményét?:-DDD
Ez most komoj, vagy vicc volt?
(Viccnek 1 kicsit erős....)

Továbbá.
Re.: A helyzetet tovább súlyosbítja az a tény, hogy a nyilvánvalóan nem jobbololdali, de inkább szélsőjobboldali nickeket rendszeresen felfüggesztik, törlik a moderátorok.

Na most, döntsd már el, hogy miért protestálsz (bocs: tiltakozol).
Most akkor az a baly, hogy tele van szélsőlyobbosokkal a fórum, vagy az, hogy (szerinted salynos) rendszeresen felfüggesztik őket?
Ne zavard már össze szegény nyilvánosságot!
Hali,
Pirítós

P.s.: Ugye milyen nehéz 10 db épkézláb, összefüggő mondatot leírni? Nem véletlenül tanullya az ember évekig az elemiben...

Come back Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4
jó vicc :)))
Subiaco Creative Commons License 2001.12.31 0 0 3
:-DDDD
U-boat Creative Commons License 2001.12.31 0 0 2
Partizán

Ezt kihagytad.
Valós e az a hír, hogy Szabdszájú ámde trágár Szanyi Tibornak szolgáltatta ki az IP címeket?

Mi a szélső jobb?

U-boot

U-boat Creative Commons License 2001.12.31 0 0 1
Ja, és 0

U-boot

Előzmény: partizán (0)
partizán Creative Commons License 2001.12.31 0 0 0
ja, és BUÉK!
partizán Creative Commons License 2001.12.31 0 0 topiknyitó
Az itt tapasztaltak miatt az ország közvéleményéhez a következő nyilatkozat lett eljuttatva:
Tisztelt Mailcím!
Mint az index online folyóirat politikai fórumában rendszeresen felszólaló személy keresem meg Önt.
Kényszerű helyzetben ahhoz a nyilvánossághoz fordulok, melyet Ön is megtestesít. Azért teszem, mert abban a fórumban, mely hagyományosan az online politizálás centruma, mára tarthatatlan állapotok alakultak ki. Az oldalakon mindennaposak a szélsőjobboldali megnyilatkozások, azokat pedig, akik felszólamlanak ezek ellen a vitát szabályozni hivatott moderátorok segítségével hozzák lehetetlen helyzetbe.
A jelenséggel kapcsolatban tiltakozni próbáltam a index politikai fórumon, semleges moderálást követelve, azonban az általam nyitott több topic is törlésre került. A helyzetet tovább súlyosbítja az a tény, hogy a nyilvánvalóan nem jobbololdali, de inkább szélsőjobboldali nickeket rendszeresen felfüggesztik, törlik a moderátorok.
A helyzeten csak súlyosbított az a tény, hogy Szanyi Tibor országgyűlési képviselő egy a Népszavában megjelent cikkében szóvá tette, hogy az index apparátusának közreműködésével zajló tervszerű züllesztés központja minden bizonnyal a Miniszterelnöki Hivatal. Azóta a helyzet elvieselhetetlen. Nyilvánvalóan politikai alapon törölnek több száz hozzászólást tartalmazó fórumokat, ugyanakkor uszító beírások tömkelegét szó nélkül hagyják.
A helyzet már odáig fajult, hogy nyilvánvalóan szélsőjobboldali beírok rendszeresen törléssel fenyegetik meg vitapartnereiket.

Ezúton tehát kérem Önt is, amennyiben lehetősége van rá, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel segítse, hogy fény derüljön az igazságra, arra, hogy kik miért és honnan irányítják ezt a folyamatot.

Kérdéseim, melyekre a választ keresem:
1. Igaz-e, hogy a Miniszterelnöki Hivatalból, közpénzen, fizetett emberek próbálják tematizálni az online politizálást?
2. Az Index tartalomszolgáltató közreműködik-e abban, hogy a szélsőjobboldali egyének moderátorokként garázdálkodjanak a politikai fórumban?
3. Valós-e azon állítás, hogy az Index kiszolgáltatja a beírok azonosságát felfedő IP címeket? (A számítógépem lévő szoftver tartama bizonyíthatja, hogy miközben az Indexre írok az átlagos többszörösére növekszik a hekkerbetörési kísérletek száma.)

Nem tudom, hogy az ellenőrzésnek miként kell zajlania, de úgy gondolom, hogy a legjobb megoldás egy olyan társadalmi vizsgálóbizottság felállítása, melyben közéleti személyiségek, a sajtó képviselői, valamint a politikai pártok küldöttei is részt vesznek.
Eme vizsgálóbizottság megválaszolhatja az általam feltett kérdéseket, illetve megszűntetheti azt az online diktatúrába hajló helyzetet, amely eluralkodott az Index fórumrovatának oldalain.
Amennyiben kérdéseket kíván feltenni, várom a 70-xxxxxxx-es telefonszámon.

Reménykedve segítő közreműködésében, egy valóban demokratikus új esztendőt kívánva!

xxxxxxx

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!