Nem vagyok egy politikát átérző lélek, de ez egy kiicsit bosszant.. mindenütt csak a szegénységet látni, hogy milyen szar nekünk, milyen állapotban vannak a korházaink....
A felhőtlen öröm és bulizás nálam mértékletesen folyik és szerintem legtöbb embernél..addig nyujtózz amíg a takaród ér! De ez náluk nem él!
nem fogod szeretni a tv-kben a buli kepeit, a gondtalan fiatal arcokat. hiszen olyan nagyon
szep lesz. ne legyel a felhotlen orom elrontoja.
elvezd az eletet menj el bulizni es szavazz az
orszagimazs kozpont altal tamogatot fideszre, vagy a fidesz altal tamogatott orszagimazs kozpontra.
ugye ugy kell mondani panem et circenses. es
kepzeld EZ a cirkusz meg nem is gladiatorokbol
all! nem karddal es kotellel harcolnak az amfiteatrumban. nem ov le vagy felfele mutato ujja
donti el valakinek az eletet. tok jo. meeg!
egyebkent spanyolorszag a hulye, bestialis bikaviadaljaival egyutt a legmuveltebb vilag europai kozossegenek tagja. nem am virtualis kamu
bikak kuzdenek bator emberekkel. hanem igazi vergozos szornyetegeket gyoznek le a torreadorok.
lehet hogy meg nalunk is lesz gladiatorviadal.
igeny van ra! mint a kutyagyilkoltatasra is!!
A probléma nem ez. Ezt demagógiának hívják. Lehet még ilyet mondani pl.: addig ne építsünk szinházat, amíg egy éhes ember is van az országban stb.... Szükség van ilyen eseményekre.
A probléma: ki rendezi, mért ő rendezi, nem lehetséges, hogy kapcsolat van az állami megrendelés és a fityisz megrendelés között?;(
Nem akartam elhinni, megint milyen adathalmazzal látott el bennünket a televízió a minap. Ecsetelve lett, hogy csupán 0,5 milliárd a költsége annak a rendezvénynek amit dec.31-re fecsérelnek az adófizetők lóvéjából. Örülj neki mert nyugati szinvonalú a tüzijáték, és mert ez már bruttó összeg!!!
Kérdezem én:
- ki kérte, hogy legyen ilyen kurva nagy cirkusz ennyi pénzért?
- csak az ilyen megmozdulásokban szeretnék a nyugatra hasonlítani?
- hány km. autópályát lehetne ebből az összegből építeni, deha nem is autópályát akkor az utak minőségét bőven ki lehetne javítani.
- a kórházak állapotán is javíthatna ez a "csekély" összeg.
Nem is tudom hogy bírtuk Mi annak idején, hogy csak aug 20 án volt államilag megrendezett tüzijáték!!!!
Vagy csak én vagyok az aki az ilyen dolgokon felidegesíti magát?? és csak hozzá kellene szoknom a hülyeséghez??
Sajnálom de ez számomra feldolgozhatatlan!!!!
Ti hogy álltok hozzá a kérdéshez?