Keresés

Részletes keresés

marcipannyuszi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 12

Kislánya született Malek Andreának

Gratulálok!

robErt Creative Commons License 2007.11.12 0 0 11

nagyon ott ...hm

Igen jól sikerült lefotóznom a minap.

Előzmény: TimVerba (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.07 0 0 10
"Kiket utalunk" - (789)
TimVerba Creative Commons License 2002.01.07 0 0 9
Nos, bár azelőtt még nem nagyon hallottam énekelni, régóta kíváncsi voltam rá, s mivel szeretem a musical műfajt (ez egy "musical show" volt), úgy gondoltam ott a helyem. Nem csalódtam, nagyon tetszett, ahogy a sokféle szerepben énekelt, én az ő hangját kimondottan jónak találom. Ezen felül számomra mint ember, mint nő szimpatikus. Ennyi.

Az "azért lett valaki mert apuka" típusú szövegek elég közhelyesek, nem hiszem, hogy kompetens vagy ennek megítélésében. Ha mégis, akkor bocs. (Egy kis olaj a tűzre a rend kedvéért: anyuka Toldy Mária táncdalénekesnő, ex-férj Princz Gábor.)

Előzmény: zsánpól bemondó (8)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.01.07 0 0 8
TimVerba, én nem azt kértem, hogy győzködj, hanem azt, hogy részletesebben tedd közzé, mi tetszett a koncerten. A topiknyitás szűkszavú. A hangja megítélésében nem értünk egyet, ezzel nincs is baj, de hátha írsz valami olyan pozitívumot, ami vitathatatlan.

Amit apukáról írtam: úgy tudom, apuka nem más, mint Malek Miklós, aki már a hatvanas években is valaki volt. Ha Andrea nem "a" Malek lány, akkor nem nagyon tudnánk róla.

TimVerba Creative Commons License 2002.01.02 0 0 7

A német kiejtése is szimpatikus, igaz ezt van módja élesben is gyakorolni. Ami az angolt illeti, a "New York, New York"-ban "nyú"-t mond "nú" helyett, de ez megbocsátható, és persze lehet, hogy szándékos. :-)
Előzmény: békörmen (6)
békörmen Creative Commons License 2001.12.29 0 0 6
a hangja nem egy Sarah Vaughan, mégis összehozott egy nagyon jó kis jazzlemezt (5 Seasons Jazz).

izlésesen énekel és kitűnő az angol kiejtése (a portugált nem tudom megitélni).

TimVerba Creative Commons License 2001.12.29 0 0 5

Rajta, gyerünk! :-) Végre valaki, aki tudja, ki az igazi művész és ki nem az!

Előzmény: zürichsmi (3)
TimVerba Creative Commons License 2001.12.29 0 0 4

Nem célom, hogy megszeresd, ezért nem is foglak győzködni. Szerintem se nem durva, se nem erőszakos a hangja, kimondottan jó musicalhangnak tartom. Amit az ismertsége és az apja vonatkozásában írsz, azt meg nem is értem.

Előzmény: zsánpól bemondó (2)
zürichsmi Creative Commons License 2001.12.29 0 0 3
jó, én meg mindjárt nyitok egy topikot gergely róbertnek vagy szentpéteri csillának :)) mindent az igazi művészekért.
zsánpól bemondó Creative Commons License 2001.12.29 0 0 2
TimVerba, kérlek mesélj!
Hátha megszeretem a csajt. Eddig nem sikerült. Idegesített a fakutya vigyora a Szomszédokban, a hangját pedig erőszakosnak és durvának tartom. Ha nem az lenne az apja aki, akkor a kutya sem ismerné.
Shitty Steve Creative Commons License 2001.12.28 0 0 1
sőt, úgy is mondhatnám: érdekli a fenét
Előzmény: Shitty Steve (0)
Shitty Steve Creative Commons License 2001.12.28 0 0 0
érdemli a fenét
Előzmény: TimVerba (-)
TimVerba Creative Commons License 2001.12.28 0 0 topiknyitó

Malek Andrea a tegnap esti koncertjén megmutatta, hogy nagyon ott van. Nyitok is neki rögvest egy topikot, mert megérdemli! :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!