Keresés

Részletes keresés

tüzes fal Creative Commons License 2003.06.06 0 0 9
Te sajnos az itt nem őshonos, kacsaevő liliomot választottad, ami rátekeredve a kacsákra bekebelezi őket.
Utánna meg téged.
Előzmény: joci.joci (8)
joci.joci Creative Commons License 2003.06.06 0 0 8
bocs hogy ide írok, de nem találtam más topicot!!!
NA a helyzet az hogy a kertemben van egy kis (6m*2m) tó és vettem bele kacsákat(2) Na a tó körül liliom van ültetve. Ahogy beletettem a kacsákat begázoltak a liliomba, és nem akarnak kijönni!!Lehet hogy a hely uj neki? Mit csináljak vele?????????????

A segítséget előre is tenx mindenkinek!!!

Füstölgő Villám Creative Commons License 2001.12.27 0 0 7
Tigrisekkel nem is, azoknak igen sovány falat lenne. Az ilyesmit a kígyóknak szokják adni :)
Előzmény: asvany (6)
asvany Creative Commons License 2001.12.27 0 0 6
na elvittem reggel allatkertbe a kacsat.
elkertek felirtak ilyen cimet meg hogy hol talaltam , meg megigertek hogy nem etteik meg a tigrisekkel :) remmelem igy is lesz.
repulni valoszinuleg nem fogg tudni , de a toban ellesz gondolom.
ha valami hir van szolok :)

asvany Creative Commons License 2001.12.27 0 0 5
thx all
reggel asszem alatkert. talaltam ilyen telefonszamokat.
nem hiszem hogy en el tudnam latni sajnos eleg szar a serulese. ha ember lenne akkor kitort a konyoke.
szoval nem nagyon tudtam sinbe rakni vagy ilyesmi .
kicsit evet, meg ivot. :)
sokpöttyök Creative Commons License 2001.12.26 0 0 4
állatkert, vadaspark, állatkorház(az állatorvosi egyetemé), meg ilyenek szoktak foglalkozni beteg vadkacsákkal. Telefonozd körbe őket.
rali Creative Commons License 2001.12.26 0 0 3
Te is meggyógyászolhatod sajátkezűleg.Két vékony,de merev műanyag vagy falapocska közé tedd a szárnyát,gézzel meg tapasszal alaposan rögzítsed.10-12 nap alatt gyógyul meg.Kukoricát meg zöldséget adhatsz neki enni.
Előzmény: asvany (-)
Dokia Creative Commons License 2001.12.26 0 0 0
A vadkacsák 0 javitást igényelnek. Külömben én sokat tudok róluk, vadász vagyok. Mi van vele és hol találtad?
asvany Creative Commons License 2001.12.26 0 0 topiknyitó
nos.
talaltam egy kis vadkacsat akinek el van torve a szarnya. kedves kis kacsa, ugyhogy nem akkarom megenni. tudja valaki mit kell vele csinalni?
pl mit eszik?
hol tudjak meggyogyitani?
mit kell meg tudni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!