A faszari és levitézlett szélsőbalos, kriptobolsi, vöröskhmeres, rákosista, kádárista, thürmerista, kommunistanáci, medgyessysta, hornista bagázs, lám annyira jól dokumentált, hogy egyetlen reprezentatívabb fotót sem képes összeguberálni arról a tiszteletreméltó személyről, akit oly hévvel rágalmaz.
Gyakorlatilag semmit sem tudnak erről az emberről. Még azt sem, hogy hogyan néz ki...
keresd ki a velencei gondolast. mondjal neki szepeket, olyan orban (gyozo, viktor, gyozo) fotod
lesz amilyet rendelsz. lehet szent koronaval marmint a viktor es dicsfennyel a gyozo. mindegyik
lehet banyaval es banya nelkul. auto es az orszag
kormanyanal. lehet grazban es a gaton bordzsekiben. (egy picit tiszteletlen vagyok!)
de a masik oldalon a mindenhato pr. (szerintem).
ajanlom figyelmedbe egyik legujabb remekmuvet
bognar partfotitkarhelyettes ur hidegverrel meg-gyilkolt kutyajarol. de ezenkivul is van meg.
ha neked nem menne szoljal. eddig mar 2 kepet megcsinalt. NEKEM!
E topic célja minden, Orbán Győzőről megjelent fotó összegyűjtése, majd végül, miután kiderül, hogy róla is - akár a locknessi szörnyről - csupán az alant közreadott, egyetlen, ködös felvétel létezik, amit azonnal hamisítványnak nyilvánítunk, megnyugvással nyugtázzuk, hogy a fennevezett OGy csupán a maszop paranormális képzeletének szülötte.
Egy jó ismerősöm, amikor letolvajozta az Orbán-kormányt, azt kérdeztem tőle: mi bajod van velük? Például az „Orbán-bányák”, volt a válasz. Miért, mit csinálnak azok a bányák? – Beszállítanak az állami cégekbe. – Ejnye, és miért baj az? Nem tudta tovább részletezni ismerősöm, hiszen semmit nem tudott ezekről a dolgokról. Nem tudta, hogy idősebb Orbán úré volt a kedvezőbb ajánlat, mint másik beszállító konkurenséé. Azt sem tudta, hogy Orbán úr a szerződését még a Horn-kormány idején kötötte. Érdemes kipróbálni és javaslom mindenkinek, hogy baloldali érzelmű ismerőseiktől konkrétan kérdezzék meg, hogy mi a baj az "Orbán-bányákkal"? Meglepő eredményre fognak jutni: az embereknek fogalmuk sincs róla – baj az, hogy egyáltalán van.
Ez az "Öregkő" az Orbán-papa volna? Azt állítod, hogy Orbán Győző ífjúként, mint lánglelkű kollektivizátor, Szederkény községben működött, téeszesített?
Esetleg valamit félreértettem ködös sejtetésedből?
Üdv,Sz
tovább legyetek szivesek előkeríteni Szederkény község téeszesítettjeinek visszaemlékezéseit, hogy őket hogyan téeszeesítette az ifjú apparatcsik Oldstein. (Előre is kösz)
Ha jól emlékszem, amikor ez a kőbányás ügy a csúcsponton volt, utána rá egy-két hónapra volt a Népszabadságban egy interjú az Orbán családdal. Lehet, hogy a másik fiával, azaz OV testvérével, de úgy rémlik, hogy volt egy fotó is. Ha van türelmed, lapozd végig a Népszabi arhivumot
Én még kopogtató cédulát is szedtem volna tőle, de udvariasan elküldött. Ismétlen udvariasan. Kár hogy fia és csapatára ez a szó már nem jellemző (vagy legalábbis ritkán, szavazatszerzési okból).
Egyébként az apja Fehérváron lakik a Budai út felső szakaszán egy szép felújított klasszicista épületben. Érdemes utánanézni, hogy mikor vették meg és mennyiért és milyen állapotban. A dátum és a hogyan lehet elgondolkodtató, hisz bányaigazgatóként Győző korábban sem tartozott a proli rétegbe.