Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Dr_Gatter Creative Commons License 2004.09.03 0 0 30

Írok neked én is nekem van egy mániám segitek minden opelesnek minden régi gyári motyó megszerzésében és a közel veterán opelek átépítésében !

Legutóbb egy omega 2.0 i motorját tettem egy c kadettba:-)

ha érdekel küldök majd fotókat

hali

Opelroy Creative Commons License 2002.01.28 0 0 29
Opelroy Creative Commons License 2002.01.28 0 0 28
Opelroy Creative Commons License 2002.01.28 0 0 27
Opelroy Creative Commons License 2002.01.28 0 0 26
Opelroy Creative Commons License 2002.01.28 0 0 25
Megint írogatok egy kicsit magamnak a topicba! Ugyanis elkészültek a fotók a kocsimról! Íme:
Opelroy Creative Commons License 2002.01.20 0 0 24
Most már biztos, hogy olcsó volt. Tanulságos beszélgetést folytattunk és megmutatta mind a 9 Kadettot. Ebből másfél a Coupe. A rosszab állapotú eladó most 99Ft-ért. Csináltam pár fotót is, hogy tudjam, mi hiányzik még az enyémhez. Tényleg jó állapozban van az az A Kadett, ami az Opel újságban volt. Még bele is ülhettem:) De sajnos az már biztos, hogy a hiányzó cuccokat csak külföldről tudom beszerezni:( Na nem baj, az a lényeg, hogy egyszer kész lesz és akkor végre nekem is lesz egy igazi nosztalgia autóm. A fotókat az én Coupemról hamarosan láthatóvá teszem itt a fórumon.
Opelroy Creative Commons License 2002.01.14 0 0 23
Végre sikerült. Azé a pasié, akinek az egyik A Kadettje a tavalyi utolsó Opel Magazinban szerepelt. Sajnos nagyon szakadt a Coupe, de azért Szombaton megnézem, már csak kíváncsiságból is. Az enyén 95Ft volt, de majdnem mindene megvan és nem is olyan szakadt. Lehet, hogy olcsón jutottam hozzá?
Opelroy Creative Commons License 2002.01.14 0 0 22
Egyelőre csak rögzítő:(
Opelroy Creative Commons License 2002.01.14 0 0 21
Köszi GreG!
Már hívom is!
GreG Creative Commons License 2002.01.13 0 0 20
Szia Opelroy,

nézd mit találtam neked:

OPEL A KADETT COUPE alkatrészekkel eladó. Ár: 99E Ft. (06)203 16 86 91 (B)

Opelroy Creative Commons License 2002.01.12 0 0 19
Találtam egy kis képet egy német Opel-tuning újságban a Coupe-ról. A kép nem túl jó minőségű, ellentétben az autóval! Arra azért jó lesz, hogy felhozza a topicot az "előkelő" 180. helyről!

Opelroy Creative Commons License 2002.01.03 0 0 18
Köszi GreG! Majd próbálkozom! Az eredményt úgyis látni fogjátok!
Előzmény: GreG (17)
GreG Creative Commons License 2002.01.03 0 0 17
A kép beillesztése egyszerű:

(img src="http://www.valami.hu/valami/valami.jpg")

A () zárójeleket a megfelelő kacsacsőrrel <> kell helyettesíteni.

A html nyelv egyszerű, én úgy tanultam meg, hogy állandóan nézegettem az oldalak forráskódját. Persze nem az index.hu kezdőlapjával kell kezdeni, hanem valami egyszerűbbel.

Opelroy Creative Commons License 2002.01.02 0 0 16
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan lehet fotót feltenni ide a topicba? Jövő hétre meglesznek a képek a kocsimról és szeretnék egyet-kettőt berakni! Később, majd a honlap is színvonalasabb lesz, de egyelőre még nem értek hozzá tulságosan, így marad a Powerpointos megoldás egy ideig. Üdv mindenkinek!
jns Creative Commons License 2001.12.31 0 0 15
Én vettem a fáradságot és letöltöttem, de amire számitottam nem volt benne, mégpedig képek az autódról. Amúgy jó.
GreG: Powerpoint kell a megtekintéséhez.
GreG Creative Commons License 2001.12.30 0 0 14
Opelroy,
mivel ez egy elég ritka autó, kevés hozzászólásra számíthatsz. Javaslom, Opel Kadett C Coupé topicot, általánosságban szól a régi Opelokról.

A honlapoddal pedig valami nagyon nem stimmel. Az adott URL-t beírva csak a könyvtárban található fájl neve jelenik meg (valami ppt, aminek nevében van egy alsó macskaköröm jel is).

Opelroy Creative Commons License 2001.12.30 0 0 13
Sziasztok Opelesek!
Sajnálattal látom, hogy kezd lecsúszni a topicom a béka feneke alá! Segítsetek életben tartani, hiszen nemes ügyet szolgál:) Tudjátok! Bármilyen "A" Coupe alkatrészetek van, vagy kép, vagy valami szöveges cucc, szóljatok, mert nem szeretnék róla én sem lemaradni! MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! Már látható a honlapom kezdeti fapados pps verziója a WWW.UTI.HU/~OPELROY címen! Elég sokáig töltődik sajnos, de ha van rá 4-5 perced feltétlenül nézd meg! Az építő jellegű kritikákat pedig ide várom! B.U.É.K/Opelroy
jns Creative Commons License 2001.12.27 0 0 12
Opelroy: elküldtem a számom
Előzmény: Opelroy (11)
Opelroy Creative Commons License 2001.12.26 0 0 11
Hello jns! Kellene akkor az az óra, amiről beszéltünk. Szerencsére van órás barátom is, majd ő megcsinálja, csak még nem tud róla:)Az enyémet kiirtották a helyéről és betettek egy utólagos vizhőmérőt. Ezt meg én szüntettem meg, most viszont kellene vissza az óra! Az eredeti éteres hőmérő az igazi, nem? Ha elküldöd a telszámod e-mailbe, januárban felhívlak és megbizniszeljük! Előre is köszi! E-mail: opelroy@mail.uti.hu
Előzmény: jns (10)
jns Creative Commons License 2001.12.26 0 0 10
Műszerfalon csak a sebességmérő panel részét értettem, mert csak ez egyezik + az óra. Órám is van, de sajnos nem működik. Ez nem biztos, hogy probléma, mert az enyém is rossz volt és egy órással csináltattam meg. Ha a tied is rossz, akkor először próbáld megcsináltatni. Szinte biztos hogy javitható. Ha azért kell, mert nincs meg, akkor szivesen odaadom.
Előzmény: Opelroy (9)
Opelroy Creative Commons License 2001.12.25 0 0 9
Szia jns!
Nagyon köszi a cuccokat! A kapcsolási rajz nagyon jól jött, mert nekem csak francia nyelven volt meg, de ez így érthetőbb! Királyak a képek is, sokat emelnek a topicon:)Ha lenne esetleg időmérő órád a műszerfalba, arra vevő lennék! Meg jól jönne egy gyári állapotú műszerfal is, mert az enyémet már összerondították mindenféle utólagos kapcsolókkal és karokkal! Köszi!
jns Creative Commons License 2001.12.25 0 0 8

Ezt a két képet találtam még a coupe-ról.

jns Creative Commons License 2001.12.25 0 0 7
Hello!

Képem nincs sok ezen kivül, de van a gépjárműhöz kapcsolási rajzom beszkennelve. Az alábbi linkekről letöltheted. Most, hogy néztem szinte hajszálra megegyezik a rekord p2 rendszerével, amivel volt szerencsém foglalkozni. Hogy én mennyire utáltam a 6 voltos rendszert. A műszerfala is ugyanaz mint kadett-a műszerfala. Ha kell, maradt még 2-3 db a sufniban a rekordos korszakomból.

http://www.freeweb.hu/jns/kadett-a1.jpg
http://www.freeweb.hu/jns/kadett-a2.jpg

Opelroy Creative Commons License 2001.12.25 0 0 6
Hello eisace!
Szerencsére még nem szakadt össze a kasztni:) Gondosan alábakoltam, és az eszembe sem jut, hogy felemeljem! A lakatos haverom mondta, hogy ne essek kétségbe, hiszen a mai világban 2-3 autóból is tudnak egyet csinálni a neppereknek. Ehhez képest az én Kadettom közönséges tanulómunka lesz!
A színe egyébként piros volt eredetileg, erre jött utána fehér, majd újra piros az évek alatt. Én azt szeretném, ha piros maradna, mondjuk fekete tetővel. Egyébként a belső kárpit is piros-fekete. Ha már ilyen rendes voltál és megkérdezted, szóval komplett hátsó lámpákra lenne a legnagyobb szükségem és jól jönne még két komplett első index is, mert ezeket eltüntette a kettővel ezelőtti tulaj és gondosan pótolta őket remek CCCP és DDR alkatrészekkel! Előre is köszi a segítséget, további Kellemes Ünnepeket!
Előzmény: Veisace (5)
Veisace Creative Commons License 2001.12.25 0 0 5
Szia Opelroy!

Gondolom Te is büfé lehetsz a régi Opelokban. Ne mis gondoltam volna hogy Pesten van iylen autó csak úgy elhagyva. Statikailag a kasznira nem veszéyles hogy már nincs semmi fenéklemeze? Nem tud deformálódni a kasztni? Mive lfogjátok tudni pótolni a fenéklemezt? Lécci írd meg ha valamire szükséged van a kocsihoz hátha nem arany áron tudunk segíteni. Miylen szín van a tervben?

Előzmény: Opelroy (2)
Opelroy Creative Commons License 2001.12.25 0 0 4
Jól beszélsz jns! Valóban így néz ki! Azaz, hogy így fog!:)Csak kell egy kis idő! A neten egyébként nincs túl sok info a típussal kapcsolatban. Nekem is csak ez a kép, megy még vagy 3 van meg. Ha neked van még, légyszi küldjél, ha tudsz! Köszi, Boldog Karácsonyt!
Előzmény: jns (3)
jns Creative Commons License 2001.12.25 0 0 3

Igy kell kinéznie

Opelroy Creative Commons License 2001.12.23 0 0 2
Szia eisace!
Látom nagyon képben vagy Kadett ügyben! Valóban egy Coupéról van szó! Furcsa módon nem egy falusi fészer háta mögött találtam, mint általában a veterán járműveket szokás. Itt Pesten a Közlekedéstudományi Intézet udvarán állt már idestova 5 éve! A főnököm tulajdonában volt az autó. 5 éve vette, de soha nem használta, csak beállt vele az udvarra! Sajnos nekem már autóazállítóra volt szükségem, hogy hazacipeljem friss szerzeményemet! Meglátszik rajta a közel 40 év, melyett a szabadban töltött! Nálam szerencsére már garázsban pihen. Gyakorlatilag nincs alatta fenéklemez és küszöb, de a többi rész rendben van! A javítások nagyrészét én és egy lakatos barátom végézzük majd, de egyelőre még csak az információk összegyűjtésénél tartok.
Az viszont baj, hogy akinek van valamilyen alkatrésze hozzá, az rendszerint az arannyal egy árban adja. Emiatt fog sokáig tartani a restaurálás, de ezen szerintem a veteránosok nagyrésze túlesik már az elején! Minden jót Neked és köszi a bátorítást! Boldog Karácsonyt!
Előzmény: Veisace (1)
Veisace Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1

Az elég komoly. Hol sikerült ilyet találni?
62-65ig gyártották. 1lityós. TÉnyleg coupé vagy csak kétajtós limo. A coupénak A kadett esetében is egy kicsit meredekebb a hátsó része a szélvédőhöz képest. Ha ugyan oylan szögben áll a hátsó ablak mint az első akkor limó. Saját lábán jutott haza? Milyen állapotban van? Remélem találsz alaktrészt hozzá.

Kiváncsian várjuk a honlapodat.

Boldog Karit!

Előzmény: GreG (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!