A SZESZ honlapján (www.szesz.org) végzett szimpátiaszavazás szerint az MSZP-ben felmerült miniszterelnök-jelöltek jelenleg ilyen arányban osztoznak a voksokon: Kovács László: 40.98 % Medgyessy Péter: 39.34 % Németh Miklós: 19.67 %
"Kovács László az Aktuálisban említette (azóta már a honlapjukon is található utalás róla), hogy az olaszok 'Olajfa' mozgalmához hasonlóan az MSZP szeretné elindítani az 'Akácfa' mozgalmat. Mert ugye (és itt sejtelmes mosoly suhant át Kovács mazsolaarcán): az akácfa igazi magyar növény, jó a méze és ezért szimbólumuk lehet a választások folyamán."
hamvábaholt, mint so msáik szoci kezdeményezés..érdeklődés hiján
(pl a - SZESZ, - Otthont Magyarországból . - Tízek tanácsa.. - Smart Program..
és sokminden más..akárcsak, mint, mint a 100 lépések..:(((
Az mszp szavazók annakidején Medgyessyre szavaztak, mint a legtehetségesebbnek és legtapasztaltabbnak tartott pártállami szakértőre. Ők nem hagyják magukat szembeköpni egy Kiss Péterrel vagy Gyurcsány Ferenccel.
Mi lesz, ha az akácfások kivonulnak a Ligetbe vagy Köztársaság térre, hogy megvédjék karizmatikus elnöküket?
Én egyáltalán nem tartom magam nemzetellenesnek, magyarságpusztítónak meg pláne nem - mindezt azonban nem mondhatom el a maszopról (nem mintha a szadesz jobb lenne - egymásra is találtak...). Az akácot én speciel szeretem. A beírásomnak nem az volt a célja, hogy kinyilvánítsam mennyire utálom, csak próbáltam felhívni a figyelmet pár kiáltó párhuzamra. Meg arra, hogy a maszop most vadul nemzeti akar lenni és magyar, de ez az istennek se akar sikerülni. Kovács nemzeti akar lenni, de semmi köze nincs az egészhez - mindenesetre mosolyognivaló a próbálkozása. A mi emberünk, mint ahogy Horn Gyufa, Szanyi Tibor és még sokan mások, akiknek köszönhetően bukni fog - megint - a maszop. Szóval csinálják csak ezt a mozgalmat, meg vágják a centit - csak így tovább!
H'Turul
Amúgy igazán kedves vagy, hogy Irakba küldenél, de inkább maradok, legalább a választásokig.
7. A BKV pótdíjat az Akácfa utcában kell befizetni. Ha maegszavazzuk a szocikat, mennyit fizetünk?
8. Akácos út, (ez valami zsidó népdal?) Horn Gyula mindenesetre végig akar rajta menni...
9. A lenti 152mm-es önjáró löveg (2Sz3 típ.) a SZU és a VSZ haderejének egykori büszkesége.
több nekem sem jut eszembe az akácról. Illetve még lehetséges párhuzam a Lila akác, és a maszop lila álmai a győzelemről.
Az akác, ha valami akkor igazán magyar növény, tüskés, nehezen kezelhető, de megél még a homokon is, az akácvirág az egyik legszebb növény, a Lila ákácok igazán szép film volt... Gyerekkoromban imádtuk az akácvirágot... Természetesen tudom, hogy a nemzetellenes, magyarságpusztítóknak nem tetszik, mivel az ő örömük csak az ha elpusztíthatnak mindent, ami magyar és nemzeti, de hát az ilyenek már ismerjük, jobb lenne, ha menedékjogot kérnének Irakban...
Felhívom a figyelmedet, hogy egy ugyanilyen topic már hónapokkal ezelőtt indult "Akácos út" címmel, amelyben alaposan körbejártuk a kérdést, tele van poénokkal. Inkább folytassuk ott:-)
Az Akácfa Horn ötlete volt, ebből is látszik, hogy ki az úr a házban.
miért az MSZP nem pontosan olyan mint az akácfa, pontosan az általad felállított sorrendben. Talán olyan reklám tanácsadót kellene fogadni, aki látta már Magyarországot.
Kovács László az Aktuálisban említette (azóta már a honlapjukon is található utalás róla), hogy az olaszok 'Olajfa' mozgalmához hasonlóan az MSZP szeretné elindítani az 'Akácfa' mozgalmat. Mert ugye (és itt sejtelmes mosoly suhant át Kovács mazsolaarcán): az akácfa igazi magyar növény, jó a méze és ezért szimbólumuk lehet a választások folyamán.
Nem is választhattak volna maguknak jobb szimbólumot!
1. Az akác nem őshonos magyar növény - ide behurcolták.
2. Semmilyen más növénnyel nem fér meg - elpusztítja a szomszédait.
3. A termőtalajt maximálisan kizsarolja, utána igazán nem terem meg semmi.
4. A töviséről Kovács elvtárs is helyesen tudott (készült, olvasott a témához!).
5. Nyáron - a többi lombosfához képest - igazán még árnyékot sem ad.
6. Nagy szerepet játszhatott viszont a választásban az akácméz, amely bizonyára az összes méz-fajta közül ez a legjobb a MADZAGRA! Ebből továbbra is nagy mennyiségekre lesz szüksége.
Viszont kérdéses, hogy a magyar méhészek nem-e rossz néven veszik, hogy egy Hungaricumot így hírbe hoznak.
Ide várom mindenki írását, aki többet tud erről az egészről vagy/és véleménye van róla.