Arra, hogy este munka után mielőtt haza menne felesleges sminkeléssel bíbelődni fél órát, mert este már a kutya sem látja, hogyan van kifestve.(Ráadásul, ha kocsival megy és nem tömegközlekedési eszközzel.)
Arra, hogy vezetés közben ne menjenek bele minden egyes, az úton található gödörbe és mélyedésbe. Tuti tengelytörés. Persze ezt csak az én környezetemben lévő nők követik el, de ők mindig.
akkor a másik oldal, amiről _tudom_, hogy a pasim szeretne rávenni... nyilván a lista hosszú lenne, de az objektivitás magammal szemben még nem tökélyre vitt :)
tartsam rendben a kocsimat, értsd ezalatt a kerekek, valamint az olajszint rendszeres ellenőrzését, az ablakmosó tartály időről időre való feltöltését, és a fene a rendetlen formámat, ne szemeteljem tele!!! na ez az a project, amin dolgozom már egy ideje...
ejej barátom, miért általánosítsz? sztem a pasiknak legalább ugyanannyi (nők számára) megmagyarázhatatlan hiányosságuk/hóbortjuk/érdekességük/anyámtudjamijük van, mint szerintetek nekünk.
Karinthy mondta eccer, hogy (kb) hogyan is érthetnék meg egymást a nők meg a férfiak, ha mindkettő mást akar? a nő a férfit, a férfi meg a nőt.
1, kimászok az ágyból
2, kézbeveszem a bugyim
3, leteszem a bugyim
4, leveszem az alvós bugyim
5, kézbeveszem a bugyim
6, felveszem a bugyim
7, leveszem az alvós pólóm
8, felveszem a pólóm
9, leveszem a pólóm
10, kifordítom a pólóm
11, felveszem a pólóm
12, leveszem a pólóm
13, felveszem a melltartóm
14, felveszem a pólóm
15, leveszem a pólóm
16, leveszem a melltartóm, mert nyom
17, keresek másik mt-t
18, nem találok másik mt-t
19, visszaveszem a nyomós mt-m
20, felveszem a pólóm
s. t. b.
KÉPTELENEK logisztikai funkciókra. Ha rákérdezel, jót mosolyog saját magán. Nem is érdekli, hogy hülyeségeket csinál. Ezért (is) szeretem az enyémet.
Először is szeretném leszögezni, hogy semmi bajom a nőkkel, viszont ma reggel azon tanakodtunk a kollégákkal, hogy vajon miért van az, hogy a nők képtelenek időre elkészülni, ha munkába (iskolába, akárhova) kell menniük. Azután felmerült még néhány hasonló kérdés? Miért hagyják szét a különböző tárgyakat (bögre, fésű, stb.) a lakás legvalószínűtlenebb pontjain. Kíváncsi vagyok, milyen érdekességeket tudunk még összegyűjteni itt azzal kapcsolatban, hogy mi mindenre nem lehet rávenni a nőket.