Ez nem volt oszinte! Tudom, hogy ez teged szivenut, de attol meg teny ha igy megy tovabb a szeretett klubbod eltunik a szurkrsegben. Ezt en mondom, aki egy Dunaferr szurkolo. Egyaltalan nem vagyok Fradi szimpatizans de ugy erzem, hogy ezzel a penzjatekkal csak artanak a Magyar focinak es legyunk oszintek manipulaljak is egy kicsit.
Ami a FOTEX TORNA CLUBBOT illeti, pedig egy talallo nev ehhez a fennallo korulmenyhez, nemi humorral otvozve. Ezzel egyaltalan nem a Fradi erzelmuek megbantasa volt a cel.
Ugy gondolom mindenki erti a celzast.
Egyelőre teljes a káosz a két Várszegi klub körül. Össze-vissza jelennek meg a hírek, ki távozik illetve érkezik a két csapathoz, aztán rendre megcáfolják, hogy mégse. Lassan őrületbe kergetik a szurkolókat. Nem tudom, mire jó ez?
Itt mindenki elmondhatja a velemenyet arrol, hogy mi a fene tortenik a Magyar focivilagban. Megszunik a nemzeti kincs? 7 agu gyerlya lesz az uj szinbolum a fardidrapikon?
A Magyar foci nem a gazdagok jarekszere, hogy megveszek egy csapatot felvasarolom az osszes epkezlab jatekost, majd kolcsonadom oket de, ugy, hogy ellenem nem jatszhatnak es megprobalom ezzel az eszkozzel megnyerni a bajnoksagot. Ha ez mar unalmas, akkor megveszem a zoldsast is es akit mar nem tudok sehova kolcsonadni, vagy mar nem fer be a 100-as keretbe, zoldbeoltoztetem, aztan csak lesz valami beloluk.