Keresés

Részletes keresés

RW(USA) Creative Commons License 2001.12.21 0 0 6
Ez nem volt oszinte! Tudom, hogy ez teged szivenut, de attol meg teny ha igy megy tovabb a szeretett klubbod eltunik a szurkrsegben. Ezt en mondom, aki egy Dunaferr szurkolo. Egyaltalan nem vagyok Fradi szimpatizans de ugy erzem, hogy ezzel a penzjatekkal csak artanak a Magyar focinak es legyunk oszintek manipulaljak is egy kicsit.

Ami a FOTEX TORNA CLUBBOT illeti, pedig egy talallo nev ehhez a fennallo korulmenyhez, nemi humorral otvozve. Ezzel egyaltalan nem a Fradi erzelmuek megbantasa volt a cel.
Ugy gondolom mindenki erti a celzast.

Eddig ugy tudtam van nemi humorod!:-))

Előzmény: mash (5)
mash Creative Commons License 2001.12.20 0 0 5
lehet öszinte???

értelmesebbnek hittelek!

Előzmény: RW(USA) (-)
Rosso bianco Creative Commons License 2001.12.20 0 0 4
Kíváncsi leszek, hogy mi fog ebből kisülni, megint tanulhatjuk a különböző csapatok játékosait és edzőit, megáll az eszem.

Rosso

zlotyi11 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 3
Arra jó hogy mindenkit összezavarjanak!
Előzmény: Rosso bianco (2)
Rosso bianco Creative Commons License 2001.12.20 0 0 2
Egyelőre teljes a káosz a két Várszegi klub körül. Össze-vissza jelennek meg a hírek, ki távozik illetve érkezik a két csapathoz, aztán rendre megcáfolják, hogy mégse. Lassan őrületbe kergetik a szurkolókat. Nem tudom, mire jó ez?

Rosso

RW(USA) Creative Commons License 2001.12.20 0 0 1
Ennyi penzed van haver? Csak nem a varszegi unokaja vagy? Ez igen ertelmes hozzaszolas volt.
Előzmény: Huggy Bear (0)
Huggy Bear Creative Commons License 2001.12.19 0 0 0
346593865923765927365973648729356
Előzmény: RW(USA) (-)
RW(USA) Creative Commons License 2001.12.19 0 0 topiknyitó
Itt mindenki elmondhatja a velemenyet arrol, hogy mi a fene tortenik a Magyar focivilagban. Megszunik a nemzeti kincs? 7 agu gyerlya lesz az uj szinbolum a fardidrapikon?

A Magyar foci nem a gazdagok jarekszere, hogy megveszek egy csapatot felvasarolom az osszes epkezlab jatekost, majd kolcsonadom oket de, ugy, hogy ellenem nem jatszhatnak es megprobalom ezzel az eszkozzel megnyerni a bajnoksagot. Ha ez mar unalmas, akkor megveszem a zoldsast is es akit mar nem tudok sehova kolcsonadni, vagy mar nem fer be a 100-as keretbe, zoldbeoltoztetem, aztan csak lesz valami beloluk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!