Keresés

Részletes keresés

wayans80 Creative Commons License 2009.09.04 0 0 905

Tudod valahol igazad van belátom

énis gondolkodtam rajta hogy mit tegyek,

de teljesen tanácstalan vagyok.

azt megtudod nekem irni hogy a kimenetelkor felkell mutatni valamennyi

anyagi hátteret hogy bizonyos ideig fent tudd magad tartani anyagilag.

mennyi az az összeg amit kérnek indulás elött?

üdv:

sz Creative Commons License 2009.09.04 0 0 904
Haha, Kanadában azért mások a viszonyok... A bevándorlási ügyeket - legutolsó, 2006-os információim szerint - Bécsben intézik. Világos pontrendszer szerint kapsz letelepedési engedélyt, teljesen objektív a rendszer - ha összegyűjtöd a pontokat, mehetsz, ha nem, akkor pedig nem.

Persze felőlem adhatsz fél millát az ügyvédnek, aki ezzel a kamu dumával szédít. Sőt, beírhatnád a nevét, hogy még véletlenül se álljak szóba vele :)))
Előzmény: wayans80 (903)
wayans80 Creative Commons License 2009.09.04 0 0 903

szia SZ

Igen de mi azért gondoltuk mert egy ügyvédnek messzebre elér a keze.

ha érted.de amúgy köszönöm a javaslatod!! te mit és hogyan intéztél???

sz Creative Commons License 2009.09.04 0 0 902
Ha alaposan elolvasnád a canadahun.com fórumait, akkor rájöhetnél, hogy egy nagy lehúzás az ügyvédesdi. Nincs rá szükséged, mindent el tudsz intézni magad.
Előzmény: wayans80 (901)
wayans80 Creative Commons License 2009.09.04 0 0 901

Üdv mindenkinek:
Valakinek a javaslatát szeretném kérni!!
Énis most intézném a kivándorlást kanadába családostól,felkértem egy ezzel foglalkozo ügyvéd segitségét,aki azt mondta segit nekünk kivándorolni.Nos ez szép,és jó, a munkadija 500.000.ft.a pénzt elöre kéri
mivel mennie kell egy csomó helyre.
nem tudom ennek ez a rendje? jol döntünk ha rábizzuk az egésszet?
valakik tanácsát szeretném kérni akik már jártak hasonló helyzetben!!!!
köszönöm:wayans80

wayans80 Creative Commons License 2009.09.01 0 0 900

SZia köszi a választ!

megpróbálom más fórumon szia!!!!!

Előzmény: sz (899)
sz Creative Commons License 2009.08.31 0 0 899
Csak itthon (Bécsben) tudod intézni és sok időbe (több év) telik.
Javaslom a canadahun.com oldal fórumait, ott sokan járnak hasonló cipőben és szívesen segítenek, illetve egy új blogot: http://hellokanada.blogspot.com/
Előzmény: wayans80 (898)
wayans80 Creative Commons License 2009.08.31 0 0 898

sziasztok!!

Szeretném valakinek a segitségét kérni,

szeretnénk a feleségemmel,és a picibabánkal kanadába utazni és ott dolgozni,Tudna nakünk valaki segiteni hogyan és hol lehet elintézni a munkavállalási

vizumot,és hol érdemes.ithol vagy kint??vagyis mik az elsö lépések

köszönöm!!!!

wayans80 Creative Commons License 2009.08.31 0 0 897

Szia Lacivagyok!!
neharagudj hogy csak igy ismeretlenbe irok, de az egyik kanadai forumon láttam a hozzászolásaidat a témához.
a segitségedet szeretném kérni ha tudsz!!!
feleségemmel és picibabánkal szeretnénk kanadába utazni,
és lehetöleg ottis maradni.Kérdésemlenne hogyan induljunk el,mik az elsö lépések amiket ithol intéznünk kell.
hol intézzük a letelepedési,és a munkavállalási vizumot?ithol,vagy kint??
Remélem tudsz segiteni
köszönöm

Laci

várom válaszod
parent.document.getElementById("oIFrameID0").style.height = document.body.scrollHeight +"px";
Előzmény: Billus (890)
hanyas Creative Commons License 2009.04.21 0 0 896
Sziasztok. Uj v.ok itt , talán tudna valaki segiteni? családdal szeretnénk kimenni torontoba,a kisfiam 8 honapos betudom adni kint bölcsibe? Köszike
sgqw Creative Commons License 2009.04.06 0 0 895
Sziasztok ! Szeretném a segítségeteket kérni . Munkát keresek az az Egyesült Államokban, vagy Kanadában. Angolul társalgási szinten beszélek , büntetlen előéletű vagyok , szakmám szerint kisgépszerelő. Lehetőség szerint Bármilyen munkalehetőség érdekelne. Köszönöm !! samsongabor@msn.com
Billus Creative Commons License 2008.07.28 0 0 894

Hi,

Turistakent sehogy nem fogsz tudni munkat vallalni, legalabbis legalisan. Azt tanacsolom szerezd meg a munkavallalasit, mert rengeteg a lehetoseg, mindenhol azt latom, hogy munkaerot keresnek. De ha nincs engedely nem vesznek fel!Akkor csak ugymond segithetsz amiert nem adnak fizetest. Ha gondolod a gabo3@freemail.hu -ra irj, ha kivancsi vagy barmire akkor onnan valaszolok. Es irok bovebben a munkavallalasrol.

g

Előzmény: mr.fehér (892)
zinaida Creative Commons License 2008.07.26 0 0 893

Most turista akarsz lenni, vagy munkát akarsz keresni ?

Nem értem az ilyen varriációkat végre nem kell vízum, jó lenne ha így is maradna.

Előzmény: mr.fehér (892)
mr.fehér Creative Commons License 2008.07.26 0 0 892
sziasztok! attila vagyok! sajnos csak most találtam erre a fórumra és olvastam érdekes soraitokat. abban szeretném a tanácsaitokat kérni,hogyha kanadába mennék mint turista,milyen esélyeim vannak munkát találni,kihez fordulhatok odakint egyáltalán hogyan fogjak neki?
Billus Creative Commons License 2008.07.23 0 0 891
Ugy ertem, hogy "mindenkit kivettek a sorbol", hogy aki 14 napnal tobb idot szandekozik itt tolteni azokat mindenkit eloszor bekuldtek egy helyre ahol feltettek a kerdeseket, majd a borondoket atvizsgaltak.
Előzmény: Sony Black (886)
Billus Creative Commons License 2008.07.18 0 0 890

Nekem beirtak a datumot is. December 10. Ekkor telik le a 6 honap.

Vegulis nem szandekozom tovabb maradni, mert varnak vissza a munkahelyemre. Ha ismet kijonnek akkor mar munkavallalasival jonnek.

Előzmény: Sony Black (887)
Sony Black Creative Commons License 2008.07.17 0 0 889

Itt minden kérdésedre választ kapsz: http://www.canadahun.com/forum/t3612-bevandorlas-kanadaba.html

De előbb olvass vissza mielőtt kérdezel, a mert a választ már többször leírtuk itt is!

Előzmény: Csillaqua (888)
Csillaqua Creative Commons License 2008.07.16 0 0 888
A segítségeteket kérném!

Augusztusban kimegyek egy rokonhoz Kanadába, egyelőre nyaralási céllal, de szeretnék munkát keresni, régi célom külföldön élni. Az lenne a kérdésem, hogy milyen vízumot vagy engedélyt kell igényelni, ahhoz, hogy munkát is vállalhassak, illetve mindennek az eljárásnak mi a módja?

Köszönöm előre is a segítséget!
Sony Black Creative Commons License 2008.07.16 0 0 887

Kaptál pecsétet, hogy 6 hónapot maradhatsz?

Mert pecsétet én is kaptam, de azon csak az érkezési időpont van, meg nagy betűkkel CANADA.

De mondok mást is! Én most jöttem haza és csak a chack in-nél nézték meg az útlevelem a repjegy beazonosítás végett. Sehol nem foglalkoztak vele, hogy mióta vagyok Kanadában. Semmiféle Officer, sem számitógép, sem pecsét, nem látta az útlevelemet hazafele menet. Csak Frankfurtban húzták le a határőrök...

Kövezkezésképp  Kanadában a kutya nem foglalkozik azzal, hogy te mikor hagyod el az országot. Ilyen alapon maradhattam volna akár egy évet is mert egyáltalán nem nézik a túltartózkodást. De lehet hogy ez megint csak az én egyedi esetem volt.

Előzmény: Billus (882)
Sony Black Creative Commons License 2008.07.16 0 0 886

Az mit jelent, hogy "mindenit kivettek a sorból"?

Részleteznéd pontosan?

Előzmény: Billus (885)
Billus Creative Commons License 2008.07.15 0 0 885

En Calgaryba landoltam. Nalunk mindenkit kivettek a sorbol aki tobb idot tolt itt, mint 14nap.

Előzmény: Sony Black (884)
Sony Black Creative Commons License 2008.07.06 0 0 884

Hasonló volt nekem is a dörgés,meghívólevél és kész, mehetsz. Semmi félre küldés stb...A vámra is csak a kutya miatt küldtek be. Sógorom csak simán kisétált...senkit nem vettek ki, senkivel nem beszélgettem el vagy hasonló....

Te pontosan hol landoltál?

Előzmény: Billus (882)
Billus Creative Commons License 2008.07.05 0 0 883
Hi Mindenki, bocs nem a temahoz kapcsolodo kerdes....

Kanadaban elok, tudja valaki, hogy hanykor kozvetitik a Forma1-et? (a futamot)
koszi
B
Billus Creative Commons License 2008.07.05 0 0 882
Hi mindenki!
Mar Canadabol irok. Csak erdekessegkepp szeretnem leirni, hogy is tortent a Canadaba valo belepesem az itteni vamon.
Ki kell tolteni a repulon egy kartyat, nev, szul hely, lakcim, miket hoztal, nem hoztal, meddig maradsz... En 6 honapig maradok. Mivel rairtam a papirra, hogy 6 honap, igy a leszallast kovetoen a vamon nem engedtek at "csak ugy", atvezenyeltek egy helysegbe, ahol kerdeseket tettek fel, miert jottel, akarsz-e dolgozni, es ehhez hasonloakat. Volt nalam meghivolevel biztos ami biztos, nagyon megorultek neki amikor meglattak, es meg is kaptam a pecsetet az utlavelembe 6 honapra. Itt meg nem ert veget a dolog. Felvettem a csomagomat, s mint aki jol vegezte dolgat gondoltam ennyi volt az egesz??? De nem!!! Kifele menet megint meg kellett mutatni a repulon kitoltott kis kartyat, es bevezenyeltek egy masik sorba. Itt ellenoriztek a borondoket, ami nem is gond, csak ez az egesz mindenki elott tortent. Epp egy sracot ellenoriztek elottem, egyesevel kivettek a borondbol a ruhait es atneztek. Ez nem gond, persze a biztonsag a legfontosabb, csak kicsit megalazo, hogy mindenkinek latnia kell milyen az alsonemum stb. Kezemben meg mindig a meghivolevellel alltam amikor ram kerult a sor. Megint megorultek neki, hogy nekem van ilyenem, szerencses voltam, mert az en borondomet nem igazan szedtek szet. 2 vakumos zacsiba voltak a ruhaim, es kozte a csokik amiket hoztam, csak elmondtam mi micsoda es nem bontottak szet, hoztam pirosaranyat, na az felkeltette az erdeklodesuket, lecsavartak a tetejet, es lattak, hogy meg bontatlan.
Szoval az ide utazoknak csak azt tudom ajanlani nyugi, nem esznek meg senkit, nem kell tartani a vamon, ha nincs a borondbe olyan aminek nem szabadna ott lennie, es jo ha van meghivolevel, megha nem kotelezo akkor is. Az mar egy jo pont.
Billu
longbow Creative Commons License 2008.07.04 0 0 881

Az alap kerdes az volt, hogy turistakent lehet-e igenyelni.En erre valaszoltam mindenfele csavar nelkul.Az, hogy te masrol beszelsz...

Sony Black Creative Commons License 2008.07.04 0 0 880

Hú hát azéert ezt megcsavartad... :-)

Ez jelenti azt hogy turista is igényelhet?

Síma turistáról beszéltünk...nem arról hogy annak az élettársa mit csinál kint.

Ilyen alapon beszélhetnénk arról is, hogy kimegy az ember turistaként, felcsíp egy kanadai csajt és elveszi, majd ahogy kijön az oltártól már másnap legálisan dolgozhat. 3 év mulva meg állampolgár...:-)

A legegyszerűbb történet.

Itt van egy magyar srác akivel megismerkettem, és ő pontosan ezt csinálta.

Szép kinai felesége van. :-)

Előzmény: longbow (879)
longbow Creative Commons License 2008.07.04 0 0 879

Hivatalosan kint tanulo ember elettarsa igenyelhet munkavallasi engedelyt turistakent is.De ez szerintem fent van a hivatalos weboldalon is.

Előzmény: Sony Black (878)
Sony Black Creative Commons License 2008.07.03 0 0 878

Na most mivan? Elharaptad a nyelved? :-))

Előzmény: Sony Black (877)
Sony Black Creative Commons License 2008.06.21 0 0 877

Azt nem de ami pontosan erről szól szöveg, azt belinkelhetnéd nekem vagy akár be is másolhatod, vagy elküldheted e-mailben stb... :-))

Mert én ilyet nagyon nem találtam azon a bizonyos oldalon. Legalábbis ami arról szolna hogy turistaként igénylehető Work Visa, Kanadán belül is.

Előzmény: longbow (876)
longbow Creative Commons License 2008.06.21 0 0 876
Ugye nem kell belinkelnem ide a weboldal cimet?:)))
Előzmény: Sony Black (870)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!