Valamikor a tanítványom volt, s egészen normálisnak tünt. Nem volt vele semmi bajom. Ma pedig messzire elkerülöm azokat az élemiszereket is, amelyeken az ő képe virít. Nem tartom hitelesnek, meggyőzőnek. Nem tud olyan jelentős személy lenni, hogy bízzak benne. A pénzt nem irígylem tőle. Aki ügyes, az ügyes. Főleg hogy amikor már nem bírta azt a fene nagy testmozgást, akkor rátért a táplálkozási témákra. Mondom, hogy ügyes!
Az a baj a te hozzámszólásoddal, hogy nem tanácsot kértem, hanem élménybeszámoltam. Van olyan, hogy nem tetszik valakinek, de attól még az úgy van. Legközelebb felétlenül megkérdezlek, hogy a saját szabadidőmet hogy töltsem el.
Műbalhé amit csinálsz hiszen a Norbi tornát a strand vezetése szervezte oda, tehát a balhét a strand igazgatójánál kellett volna kiverni és nem itt fikázni.
Ez te lehetsz. Én magyar vagyok, de nem ilyen. Ha gondolom, és rászánom, a pénzemen megveszem, amire szükségem van és érdekel. A szóban forgó "úr" nem ilyen, ráadásul a pénzemért rámerőltették. Szervezzen klubokat, csinálja ott, ha ennyire népszerű, ne másokat zavarjon az idétlen előadásaival ott, ahol befogadják éppen.
Van rálátásom a politikára, üzletre ilyesmire és nem hiszem, hanem tudom hogy a valóság megdöbbentően nagyrészt összeesküvéseken és cselszövéseken működik. Ezért én egyáltalán nem vagyok alapból az "összeesküvés elmétek" ellenében. De ez még számomra is abszurd!
Kedves Véredény, akár egyet is értenék mondandóddal, ha nem a szóban forgó "uriemberről" lenne szó. Norbika ugyanaz a kategória, mint Gyurcsók József, aki kihasználja mások hiszékenységét. Gondolom már hallottál ádásos tevékenységéről. Norbika ujabban az egész országra kiterjedő ebéd házhozszállitási hálozaton fáradozik, csak az a baj, hogy ebben a műfajban néhány vérprofi is dolgozik és ők értenek a gasztronómiához. De sebaj Norbika ezt is megoldja. Kapcsolatai és nem kis anyagiak révén ezekre a cégekre zúditja az összes létező ellenört, akik ugye találnak hibát és büntetnek. És persze, amig ellenöriznek, addig áll a munka, ha áll a munka, nem készül el az ebéd és nem jut el a megrendelőhöz. A megrendelő meg nem fog megrendelni. Ugye milyen kis helyes gyerek ez a Norbika?
Igen ezek vagyunk mi magyarok. Valaki sikeres, csinál valamit aminek még értelme is van, ráadásul nem miniszter apuka tolta alá akkor aztán mindent bele fikázás csak a szomszéd fűje ne legyen zöldebb...
Bezzeg ha Amerikából jön valaki és asszongya együnk lócitromot kutyagumival akkor annak kinyaljuk a seggét és hanyat szopjuk a farkát....
Nem szívesen hozom fel ezt a topicot, dehát... Vasárnap [07.23.] a bogácsi strandra mentünk a családdal. A jegyben nem volt benne, hogy ezt az urat kell hallgatni négytől ötig délután, nem emlékszek rá, hogy fizettek volna érte. Előrebocsátom, hogy nem tudom ki ez az úr és mit csinál, hallottam már róla apróságokat, gratulálok is a remek tevékenységéhez, sokat dolgozhatott rajta. De. Hogy nekem EZT a hangot és amit EZEN a hangon előad, egy teljes óráig kelljen hallgatni a saját pénzemen, az már minden határon túlmegy [még a bogácsi strand bunkó parkoló-őrein is, ami ugye nem a Norbi bűne, bár, lehet hogy már hallották néhányszor, és ezt a hatást váltotta ki]. Mondom: nagy tudomásom nincs róla, hogy ő mit csinál az aerobic-ra kissé hasonlító szövegével, de az, ahogyan a körmöthúzunk-a-táblán-kréta-helyett hangon a néhány tíz közönségének előadott, nem volt mindennapi. Szerintem ő nem eljött a rendőrségtől, kiutálták onnan. Bocs, Norbi, menjél el alanyi költőnek, azt nem kell hallgatni. Nem az a baj, hogy te ezt csinálod, hanem hogy nem zárt helyen és nem csendben csinálod, ahol tényleg csak az hallja, aki kíváncsi rád. Ez nagyon nagy baj, mert én például borzasztóan nem vagyok rád kíváncsi. Ha itt ki van írva a kapunál az aznapi program, megkímélhettem volna magamat és a családomat a performansztól, magadat egy újabb - hmm, mindegy, nem szerettelek meg én sem.
Nem sok értelmes dolgot látok itt az országban.. nem sok olyan folyamat van amivel egyetértenék.. ma reggel láttam Norbit a tv2n nyilatkozni, és gondoltam leírom ezt,hogy azért alapjában véve tényleg lehet abban valami amit csinál, és tényleg letett valamit az asztalra. (nyilván itt is vannnak már porblémák)
Feljöttem ide az indexre, amikor is láttam, hogy ő ki akart lépni a nyanvadt gumibotos életéből... ezzel a mondattal lenézet közel 40.000embert, aki azzal foglalkozik h egy büdös cigány ne pakolja el a TV-jét, meg a videokameráját a házából.. én is ezzel foglalkozom, és szeretem is ezt csinálni, és annyira változott a véleményem, hogy:
(Miért nem inkább malterbe?)
Beszéljék meg ezt a gyomorral és a belekkel is.
Nyersen, önmagában minden gyümölcs egészséges.
A tej felnőtt korban felesleges, többnyire káros.
Főleg, ha össze zagyválják mással.
Megbolondul az emésztő rendszer.
Üzenném a butaságot mondó fekete hajú okostojás kislánynak, (talán Rubint Réka?) hogy az kevés, ha valakinek szép feneke van, iskolába is kellene járni, ha már okosakat akar mondani.
A táplálkozás tudományt nem a diszkóban, fodrásznál, kozmetikusnál, meg a fitneszben oktassssák.
Nor-bika
Megélhetési zagyvasággyáros.
Beszélni se tud rendesen, hadar.
Sötét, buta, médiapojáca.
Maradjatok a mozgásnál, ahhoz értetek.
Nem kell belekotnyeleskedni abba, ami meghaladja a szinteteket.
Ha mégis, akkor:
Tanuli, tanulni, tanulni.
Ezen a szinten csak Mek Elekek vagytok!
van itten egy érdekes kérdés. mit szólnak a szakemberek (ha nem is edzők) Schobert Norbert szakmai tevékenységéhez? itten egy könyvkritika. szagemberektől, igaz nem helyesírásellenőrizve, mint utólag látom
ez a csaj ugy gyogypedagogus, mintahogy sobrinorbi tanszekvezeto tanar a rendortiszti foiskolan...)))
csak ezeket iratjak le magukrol az ilyen nagyon aluliskolazott emberek. fogalmuk sincs rola mit beszelnek.szerintem a pestiestben (1/16 odon )hirdetett 30 oras aerobik edzoit vegeztek el, csak ennek senki nem nez utana.
minekis.
meghogy fitnessguru. hehehe. ki a fasz meri ot igy nevezni (csakis sajat maga) es mit szolnak ehhez a tenyleg komoly szakmai tudassal rendelkezo edzok???
miss popo es mr gyogyo.
kivalo parositas lesz.
mivel a sobri norbirol mar nem irnanak azok a nagyon ertelmes ujsagirok akik a magyar mediat meghatarozzak igy eloszedte ezt a csajszit, hogy legyen konc amire raugrik a bulvarsajto.
nem rossz otlet csak a belem fordul ki ettol a gyerektol, ha meglatom.
szerintem ne is pazaroljunk ra tobb szot. megteszi ezt a monika show ooooooooooo.
Én most nem akarok glóriát tenni a fejére, de szerintem a nyálas kis buzi hatása csakis az életmódja illetve a pozitiv kisugárzása miatt van.Az biztos,hogy nem egy Jean-Claude Van Damme típus, de az olyanok lassan már csak a mozivásznon vannak. Talán nem is baj.Na jó, számomra sem a férfi ideál a Norbi, de amit csinál azt nagyon jól csinálja. Szerintem persze.
Na de ha valaki nem szimpi, akkor nem szimpi.