Ige, rendszeresen. Minden vasárnap 11-től 1/21-ig.
De ha szeretnéd látni az ATV-n leadott élő közvetítést, a Hit Gyülekezete honlapján bármikor megteheted: http://hit.hu/
"Vidám Vasárnap:
Hogyan jön létre a szívben a hit
(ATV, 2001. december 9.)
Igét hirdet: Németh Sándor
Kattintson ide a műsor megtekintéséhez!
(a műsor megtekintéséhez RealPlayer 8.0 szoftver szükséges)"
Rendszeresen megy ez a "műsor"? Már annyit hallottam róluk, de még sosem láttam ezt a nagy összeborulást. Mikor adják? Egyet komolyan megnéznék, kíváncsi vagyok hogy bolondítják a népet.
Erdekes, amit mondasz. En nem erzem se hidegnek, se szemelytelennek. En mindig probalom magamra vonatkoztatni a predikacio mondanivalojat, igy az nem rideg, sem szemelytelen. Probalj ki masik gyulekezetet v. masik egyhazat :-)
Mi furcsa? Hm. Nekem mondjuk túl sivár. Az Újszövetségben mintha kicsit boldogabbak és vidámabbak lettek volna a hívők. Meg mondjuk az éneklés. Hát az egy kész siralom. Ebből viszont a Hitesek jobbak ;-) Szóval az egész olyan rideg és személytelen nekem. No és az állam és egyház kapcsolata. Hát igen. Vannak azért érdekes dolgok. Érdemes elgondolkodni rajta. Ha nincs kedvetek gondolkodni, javaslom, alapítsátok meg a CSSG mozgalmat ami annyit tesz: Csak Semmi Gondolkodás :-))
A tagok valoszinuleg azert jarnak oda, amiert barki mas egy tortenelmi egyhazba. Ha a helyszinen hulyet csinalsz beloluk, azzal pont azt a par naiv aldozatot szopatod meg, nem pedig a szinpadon paradezo bohocokat, akik megerdemelhetnek....
Szerintem nagy buli volt ez a kozvetites :).
Az a resz tetszett a legjobban, amikor mindenkinek kellett ket ismeretlent talalni es nyomni neki egy uszit.
Szerrintem sok marha csak ezert jar oda.
A hosszu fenyegeto beszed alatt mar sokan turelmetlenul Amenezgettek, hogy legyen mar vege es megint puszilkodhassanak /mer'az jo :)/.
Az is kiraly volt, amikor beolvastak nehany hitetlen kutya levelet es mindenki ezeken rohogott. /nem is volt eroltetett :)/
Xerintem ezt meg azert csinalak, hogy tudjak hogyan kell valaszolni az olyan kerdesekre amire nem tudnank.
Amugy szerintem jo volt megnezni.
Nem jon valaki egyszer eloben rohogni egy jot?
Csak nem vernek mar meg :).
Furcsának furcsa. Nekem mondjuk a tört. egyházaknál nem stimmel pár dolog. Legalábbis a Bibliával összevetve valami nem stimmel. A brazil sorozatokat utálom. Nő létemre ;-)
Rángatózás?... Nekem spec. az sem tetszik, hogy némelyek térdre ereszkedve, kezüket összetéve mormolnak valamit, de ha nekik ez jó, hadd tegyék. Sem okom, sem jogom ezt az ő, vagy az őket közvetítők szemére hányni.
Legfeljebb másik csatornát választok (és nem nyitok e témában topikot).
A szcientologusoknak fejlettebb a modszere ha jol tudom. Ott meg zsarolnak is:( (persze csak a gazdagabbaknal)
Az ocsem egyszer hulye fejjel megirt naluk egy tesztet (sajna megadta a tel. szamat, nem tudta, hogy az a bizonyos IQ teszt egy szektahoz tartozik) . Utana csak ugy lehetett levakarni oket, hogy az apu vette mindig fel a telefont es a rendorseggel fenyegetozott.
A katolikus egyház és néhány társa állami támogatással nyomul. A HGy, pedig a saját pénzén, amit a beszédítettek csengetnek kötelező tized + önkéntes adakozás formájában. Ezért totális agymosást kapnak cserébe és boldogan bégetnek, rázkódnak, ha a NS-istenfi úgy akarja. A számuk több 10000-re tehető. :-(
De akkor mivel tartjak oket ott? Azzal, hogy elhitetik veluk, hogy ok a legfontosabbak? A kozossegbe tartozas erzesevel? Ez nekem nagyon magas... Azert erdekelne, hogy miert pakoltak fel magukat a TV-be. Lehet, hogy voltak nehanyan akik maris bedoltek nekik??? Van egy erzesem, hogy igen:((( Nem is kevesen:(((
Szerintem se kellene ezt megengedni. De en a magam reszerol az osszes egyhazat kiirtanam a TV-bol. Nincs joguk rameroltetni magukat. Meg arra a nehany mp-re sem, amig arrebb kapcsolok:( Nekem miert nincs sajat TV musorom??????