Én + azt hittem, hogy vasárnap nem dolgoznak az indexes újságírók. A topikindítóval egyetértek. A híreknél nagyobb a reklám a szövegekben, utána pedig csak linkek. Régen ez tényleg nem így volt. Néhány rovat az még kielégítő, autós, a technika de a bel- és külpolitika, az már rég nem a régi. Nem tudom, hogy a svájciak miért akarják őket így megvenni :(((
Eccerűen az van, hogy kevesen vannak. Ha jól tudom 100 fölött volt a létszám a csúcson, most meg kb. 30. Ennyi az egész. Amúgy a kritika teljesen jogos.
Nekem nem a szám nagy, hanem nem értem, hogy mi történt.
És kiváncsi vagyok, hogy mások hogyan látják a dolgokat.
Most már akkor kezd körvonalazódni, hogy nincs pénz.
Eddig volt?
Eddig miért volt jobb az index?
Mi történt?
Én nagyon szeretem az indexet, és továbbra is itt fogom először megnézni a híreket, de kissé kiábrándító az, hogy megnyitom az oldalt, és mit látok reggel 10 órakor...az utolsó hír tegnap 20:17-es...
És csalódnom kell, és elmegyek egy másik hírportálra, annak ellenére, hogy azt nem szeretem...mert ott van friss infó...ami az indexen nincs kinn....röviden ennyi.
Már egy jó ideje nincsenek friss hírek az indexen. Alig frissítenek, a publicisztikáik meg laposak, nagyon egysíkúak.
Jó lenne, ha tudnának rajta változtatni. Az a gáz, hogy a konkurencia legalább ennyire szar.
Még a fórumok úgy ahogy olvashatók (de így szétszabdalva ez is gáz szerintem).