Keresés

Részletes keresés

Firefly Creative Commons License 2001.12.16 0 0 23
Egyetertek Tybald-al!

Szerintem egy kicsit furcsan allsz hozza a dolgokhoz hangar. Megertem, hogy azon a szakon ahol te tanultam 600:10 volt az arany, de akkor ezek szerint at kellett volna menni egy masik felsooktatasi intezmenybe ismerkedni, amire a kovetkezo hozzaszolasodban utaltal.

Szoval ami nekem lejon az az, hogy te valojaban azt nehezmenyezed, hogy azt akarod tanulni, ami a szived vagya (szamitogep), es emellett szornyu sok lany vegyen korul a suliban, hogy jol tudj ismerkedni, es ez a ketto szamodra nem jott ossze. Hat sajnos a lanyokat a muszaki dolgok annyira nem erdeklik mint a fiukat, szoval szerintem ez a kenyelmes megoldas, hogy mind2ot egy helyen neked nem fog bejonni, igy jartal.

Szamomra azert ez sohasem jelentett volna problemat azt hiszem, mert en mindig is kulonvalasztottam a szakmamat (ertsd: egyetem+utana munka) es a partnerkapcsolataimat.

Attol mert egy muszaki suliba jarsz tanulni, meg el lehet menni lotyogni egy lanyos suli bulijaba, szerintem, vagy a kesobbiekben bejarni suli utan egy lanykoleszba.

Na.

Udvozlettel:

Firefly

Előzmény: Törölt nick (21)
netizen Creative Commons License 2001.12.16 0 0 22
Nicsak... csak nem tenyészni akarsz? ;-)
Előzmény: BxTamas (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.16 0 0 21
Sötétke, nem kellene általánosítani, másrészt, ki mondta, hogy tanulni menj oda? Ismerkedni, bulikba, rendezvényekre, filmklubokba, szalagavatóra, gólyabálra, edzésre gondoltak az emberek.
Nyomj 1 resetet f.szikám mer döglenek a processeid;)
Előzmény: hangar (20)
hangar Creative Commons License 2001.12.16 0 0 20
Akita :

Kopp-kopp-kopp ! Hahó van otthon valaki ? Ez a Föld nevű bolygó ?

Talán nem kéne olyan helyekről beszélni, mint pl : a Közgáz, ahol vannak csajok - maguktól elszállt pénzre hajtó buta picsák. Vagy valamelyik Elte szakra gondoltál (dettó) ?

Sok lány lehet olyan helyen, ahol valami lány közeli szakmák vannak (egészségügy, tanári pálya). Dehát bazdmeg, engem kurvára nem érdekel a betegellátás, én számítógéppekkel akarok foglalkozni.

Beszarás : komolyan ennyire hülyék vagytok, hogy azt mondjátok, hogy azért menjem az ember csajos főiskolára, mert ott lehet ismerkedni ? Mert ez prima lehet iskolaidő alatt, de mi van ha lediplomázol ? Vagy mi a francot fogsz tudni csinálni orvosi végzettséggel ?

Ne legyetek már nevetségesek.

Előzmény: Akita (17)
hangar Creative Commons License 2001.12.16 0 0 19
Firefly :

Érdekes. Én egy műszaki főiskolára jártam, kb. 600 fiu és 10 lány tanult az évfolyamokon. A 10 lányból 5-nek stabil kapcsolata volt (értsd : menyasszony), 1-nek csak egyéjszakás kapcsolatok kellettek, a maradék 4-el nem beszéltem.

Akkor miről is beszélünk ? Mind a 600 fiunak erre a 4 nőre kellett volna ráhajtania ?

A főiskolák és az egyetem totál nem jó táptalaj, ugyhogy arra figyelj, hogyha irsz valamit, akkor legalább ne hülyeséget irj.

Előzmény: Firefly (18)
Firefly Creative Commons License 2001.12.16 0 0 18
Nana!

Ha arrol van szo, meg az is lehet, hogy en mondtam. Fenn is tartom a velemenyemet, hogy az egyetemeken vannak intelligens es komoly(sajnos esetenkent tul komoly) lanyok.

Mert igenis vannak. Azert mert ha elmesz egy egyetemre tanulni mert az egy jo dolog, akkor maris nem 0 az intelligenciad, hogy ezt eszrevetted. Szinten bizonyos szintu komolysagot feltetelez az, hogy annyira elgondolkodsz a jovodon, hogy elmesz egy ilyen felsooktatasi intezmenybe tanulni, hogy aztan neked jobb legyen.
(nahat, mennyi "hogy"! nyugi ezutan mar nem jon tobb, elfogyott:)

Naszoval ne kotozkodj, mert igenis az egyetem es a foiskola nagyon jo taptalaj.

Punktum.

Udvozlettel:

Firefly

U.i.: Hogy (tevedtem)

Előzmény: Törölt nick (16)
Akita Creative Commons License 2001.12.15 0 0 17
Miért? Szerintem elég koedukáltak, sőt azt hiszem, egy picikét a nők javára el is tolódott az összetétel.
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.15 0 0 16
vki azt mondta, hogy az ilyen lanyok az egyetemeken vannak. biztosithatom oket: nincsenek.
Akita Creative Commons License 2001.12.15 0 0 15
Igazad van, a könyvtár is már egy meghitt hely a kapcsolat teremtésre:) Bár magamból kiindulva, még a sportot is ajánlanám. Én minden nap edzek, talán egy-egy nap esik ki. De szükségét érzem. Egyrészt mozgás és egészség miatt. Másik része a társaság, mely ott nagyon homogén. És ez a társaság sokrétüségéből adódóan, kinek kinek más irányzatú kapcsolatai, programjai vannak, melyhez be lehet társulni. Többet kipróbálva, csak hatványozódik az ismeretségeink száma. És ugye a nagy számok törvénye alapján, ott már lehet válogatni. Na meg útközben is:)
A.
Előzmény: ungyuli-bungyuli (14)
ungyuli-bungyuli Creative Commons License 2001.12.14 0 0 14
Még a könyvtárakban is olyan állat bringák tudnak lenni, hogy nyálad csorgatod utánuk. Csak föl kell emelni a feneked és próbálkozni.
Előzmény: BxTamas (11)
ungyuli-bungyuli Creative Commons License 2001.12.14 0 0 13
Tetszik!
Ha politikus (romlottabb) lennél, elmehetnél demagógnak.
Előzmény: Firefly (8)
Firefly Creative Commons License 2001.12.14 0 0 12
Hat igen!

Lehet, hogy mindig rossz helyen jarsz. Lehet, hogy csak a radioamatorok klubbjaban, vagy a "Hogyan nyerjuk a lotton az en modszeremmel" klubba jartal eddig?...:)

Nem tudom. Szerintem ez az egesz csak toled fugg. Ha jo a hozzaallasod == nyitott vagy minden ujra, akkor konnyen jonnek az uj kapcsolatok. Menj minel tobbet tarsasagba. Ne utasits vissza meghivast, foleg ha egy busznyi lanynak oltoztetofiura van szukseguk a vilag koruli divatbemutato korutra...:)

En sem _tudom_, hogy hol vannak a lanyok, de legnagyobb valoszinuseggel olyan helyen ahol szeretnek lenni, ahol olyasmirol beszelgetnek, olyasmivel foglalkoznak, ami erdekli oket. Nyilvan neked is megvannak a sajat erdeklodesi koreid. Nos ennek a kettonek a metszettet kell megtalalni, es maris korbevesznek majd a nocik!

Egyebkent pedig a neten is egyre tobb lany van. Raadasul most mar tobbfele eszkoz is rendelkezesedre all a neten valo ismerkedeshez, nem ugy mint ahogy nekunk annak idejen csak az IRC volt. (Oh, Dzsennifer, azok a regi szep idok)

Udvozlettel:

Firefly

Előzmény: BxTamas (11)
BxTamas Creative Commons License 2001.12.14 0 0 11
Félreértettél.
Tudom, hogy nem vezet sehova, ha az ember mindenhova azért megy hogy "becsajozzon". Tudom, hogy ilyesmin nem szabad görcsölni.

Az én kérdésem arra irányult, hol vannak azok a lehetőségek, nyilt társaságok, ahol az ember könnyedén, természetes módon tehet szert barátra, ismerősre, alkalmi ismerettségre ?
Miért van az, hogy az ilyen társaságokban, klubokban, programokon annyira kevés lány van ?
Vagy ezt azért tapasztaltam, mert én járok mindig rossz helyen ?

Előzmény: Firefly (10)
Firefly Creative Commons License 2001.12.14 0 0 10
Meg valami!

Ha csak kedvtelesbol jarsz tarsasagba, szorakozni, azert mert kozos a tema, vagy csak ugy siman jol erzitek magatokat egyutt, nagyon sok baratra/ismerosre/alkalmi ismerettsegre tehetsz szert, akikbol vagy akik altal egyszer talan meg a nagy O is kibontakozhat.

Ezzel szemben ha mindenhova, minden buliba es tarsasagba azert mesz, hogy "becsajozz", meg ezen gorcsolsz egesz nap, hogy mikor lesz mar nod, es neked miert nincs nod, es egyaltalan hol vannak a 20-25 eves lanyok :), az azert egy kicsit megneheziti majd a dolgodat. Erolkodni nem itt kell, hanem a WC-n!

Relax es a haza fenyre derul!

Udvozlettel:

Firefly

Akita Creative Commons License 2001.12.14 0 0 9
Szerintem, ha saját egódból ki tudnál lépni, és nyitott szemmel járkálnál, csak akkor lenne esélyed. De neked kéne kezdeményezni, mert a legtöbb lány ezt várja el. Én nem:) Sok hely van, ahol érdemes "vadásznod":) Ha szociális embernek érzed magad, nem lehet probléma új kapcsolat kialakítása, akár vad idegen lánnyal. Oda kell menni és megpróbálni. Ennyi! Ha nem sikerül, akkor tovább kell lépni a következőhöz. Ha nem próbálod meg, akkor az 50%-os esélyedet is eldobod.
A.
Előzmény: BxTamas (5)
Firefly Creative Commons License 2001.12.14 0 0 8
Aha!

"Egyáltalán hol vannak az intelligens, komoly, huszonéves lányok ? "

Bocsi, nem ertelmeztem a jelzoket, nos az intelligens, komoly 20oneves lanyok valoszinuleg a konyvtarban, anyukajuk szoknyaja mellett, vagy egy erdei turan talalhatoak. De miert is kell egy 20oneves lanynak komolynak lennie? En mindig azt birtam a nokben/lanyokban, hogy ilyen szempontbol olyan masok tudnak lenni mint mi ferfiak. Neha annyira szemtelenul komolytalanok bizonyos temakban, hogy az mar direkt jo.

Ha valami komoly es persze fontos dolog nyomaszt nehanapjan, es azon jar az eszem egesz nap, eleg ha a baratnom hozzambujik, es egy ideig mindenfele komolytalan dologrol csacsog a fulembe, maris elfelejtem az egeszet. Hala istennek, ok nem vesznek mindent olyan komolyan mint mi ferfiak.

Udvozlettel:

Firefly

U.i.: Ez komoly!...:)

Előzmény: BxTamas (5)
Firefly Creative Commons License 2001.12.14 0 0 7
Szia kedves originalqszi asztaltars!

A hozzaszolasodban meg sem emlited a fiatalabb 20-25 evesig terjedo korosztalyt. Ez arra enged kovetkeztetni, hogy neked ok mar fiatalok....?

A 20-25 eves lanyokat pedig franko bulikon, egyetemeken es foiskolakon, ezeknek kollegiumaiban, vagy csak egyszeruen csak az utcan menve lehet talalni. Altalaban csinosak, frissek es udek, nem hiszem, hogy nem lattal meg egyet sem!

Udvozlettel:

Firefly

U.i.: Ja, divatbemutatokon is vannak 20-25 eves lanyok, es eleg csinosak

Előzmény: originalqszi (6)
originalqszi Creative Commons License 2001.12.14 0 0 6
No azért a 30-sok, sőt, a 40-esek se qtyák:)))) A legszebb élményt egy 30 valahány éves nyújtotta, igaz elég régen:-(()))))))))))))))))))))
Viszont állíthatom, hogy a 27-esek a legodaadóbbak, pláne, ha asszonyok:))))))) Mély, bensőséges kapcsolat alakítható ki velük.... csak egy idő után nagyon fárasztók:DDDDDDDDDD
BxTamas Creative Commons License 2001.12.14 0 0 5
Sziasztok !

Igazából azért indítottam ezt a topicot, mert úgy gondolom, sokan vannak, akik szeretnének társat találni, és úgy tapasztalják, ez nagyon nehéz.
Nem kifejezetten ismerkedési szándékkal indítottam.
Én úgy gondolom, sokan vannak, akik hasonlóan látják a problémát, mint én.
Arra lennék kíváncsi, mit lehetne tenni, hogy a társra váró lányok és fiúk valahogyan megtalálhassák egymást ?
Egyáltalán hol vannak az intelligens, komoly, huszonéves lányok ?

Vagy lehet, hogy csak én látom így a problémát ?

zürichsmi Creative Commons License 2001.12.13 0 0 4
halló! most szóltunk hogy itt vagyunk. :) itt van miss punknown és én is. mi a kérdés?
Champace Creative Commons License 2001.12.13 0 0 3
megbontom a szép ivararányt: én is őket keresem

lehet, hogy más nickkel kellene ideírnom, hogy ne ismerjenek fel a többiek?

Punknown Terrorist Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2
Itt vagyok, pont az említett korosztályból, lány. Tessék!
Firefly Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1
Oh!

Hat ez aztan egy beszelgessunkvalamifontosroldeigazabolismerkedniakarok topic, vagy nem?

Egyebkent a 20-25 eves lanyok szamomra is az a korosztaly, ami legjobban megfelel. Esetleg desszertnek egy kis 18-20 evest, a vad teli ejszakakon meg egy kis 25-30 evest is elfogyasztanek.

Koszi.

Firefly

Előzmény: BxTamas (-)
zürichsmi Creative Commons License 2001.12.13 0 0 0
há én például a számítógép előtt ülök.
BxTamas Creative Commons License 2001.12.13 0 0 topiknyitó
Ezt egy 25 (nemsoká 26) éves fiú kérdezi tőletek.
Azt szokták mondani, lányok mindenütt vannak.
Ugyanakkor úgy látszik, az ismerkedés, társtalálás sokunknak komoly gondja. Különösen akkor, ha az ember elvégezte tanulmányait, és dolgozni kezd, vagy esetleg szülőhelyéről másik városba költözött. A dolgos hétköznapokban az ismerkedési lehetőségek beszűkülnek. A munka mellett már kevesebb időnk van, az egyetemek színes baráti társasága szétszéled. Én sajnos úgy gondolom, ezek a körülmények nagyon megnehezítik a társtalálást, egy valódi, tartós, komoly, belső értékeken alapuló kapcsolat kialakulását. Pedig társat szerintem mindenki szeretne találni, csak egyszerűen elsétálunk egymás mellett.

Kíváncsian várom, hogyan látjátok ti mindezt ? Hogyan lehetne segíteni ezeken a problémákon ?
És hol vannak a társtalan, huszonéves lányok, hol lehet titeket megtalálni ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!