Keresés

Részletes keresés

eRCé Creative Commons License 2002.03.18 0 0 35
Daysleeper: jó volt, teccett :-)

Tess cserébe egy:

I am the man who walks alone
And when I'm walkin the dark road
At night or strolling through the park

When the lights begins to change
I sometimes feel a little strange
Little anxious when it's dark

Fear of the dark, Fear of the dark
I have the constant fear, that
Something's always near

Fear of the dark, Fear of the dark
I have the phobia that
Someone's always there

Iron Maiden: Fear of the Dark

Előzmény: DaySleeper (4)
.hun Creative Commons License 2002.03.18 0 0 34
Jaja! Éljenek a 76-osok, akik nem locsolták le magukat! :))
Előzmény: tyger (32)
ZedIzDead Creative Commons License 2002.03.18 0 0 33
Szólhattál volna előre :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: tyger (32)
tyger Creative Commons License 2002.03.18 0 0 32
Nekem valszeg mázlim volt, mert nem volt dumálás. Vagy süket is voltam, nem csak vak... :-)
Zed! Ez az üdítős-doboz dolog ez valami születési idő függő lehet. Én is jól rámarkoltam, mire is enyhe nedvesedést tapasztaltam... :-)

Más: sajnálom, hogy továbbra sincs érdemi info arról a kiállításról. Ha valaki ideszagol, és tud valamit, ne tartsa magában!!!

.hun Creative Commons License 2002.03.07 0 0 31
Hát lehet...de még így is meg lettem utólag dorgálva...:)
Előzmény: ZedIzDead (30)
ZedIzDead Creative Commons License 2002.03.07 0 0 30
Kelleténél kicsit erélyesebben??? Ki kellett volna osztanod még pár pofont is, ha engem kérdezel :-) (És most kihagyom a kínálkozó poént a visszaütésről.)

[ZedIzDead]

Előzmény: .hun (29)
.hun Creative Commons License 2002.03.07 0 0 29
No akkor egy rövid összefoglaló tőlem is:
Az előadás maga nagyon tetszett, bár talán többet is ki lehetett volna hozni belőle...és igen...a dumálás elvette az élvezet jó részét.
Bevallom, én voltam az, aki a kelleténél talán kicsit erélyesebben csendesítettem a mögöttem ülőket, de iszonyatosan zavart, hogy egyesek elrontják azt az előadást, amit én 3 hónapja várok!! :(

Mindent egybevetve azért pozitív emlékekkel távoztam. Halucinációim nem voltak, de pl. amikor bementünk a barlangba (bár tudtam hol vagyok, még azt is, hogy a színpad közepe felé), teljesen úgy éreztem, hogy körbevesznek a sziklafalak! :)

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 28
igen, gyönyörü hangja volt.
Előzmény: ZedIzDead (27)
ZedIzDead Creative Commons License 2002.03.06 0 0 27
Ebbe még nem gondoltam bele...de most, hogy mondod, az elején tényleg teljesen másnak mutatkozott, mint a beszélgetés második felében. Szerintem talán elvitték kicsit a poén irányába az egészet, ezért az ambivalencia. Viszont a hangja nagyon illett a szerephez SzVSz.

[ZedIzDead]

Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 26
hallucinációk nem voltak. a gondolataim viszont kiabáltak...
Előzmény: ZedIzDead (25)
ZedIzDead Creative Commons License 2002.03.06 0 0 25
Körülöttem is voltak olyanok, akik nem tudtak leülni, és az előadás végén kiderült, hogy vakok voltak az illetők. Meglepő kicsit, én azzal magyaráztam, hogy ők jobban ügyeltek a többi emberre, mint a látók.
Neked nem voltak látási-észlelési hallucinációid közben? A teljes ingerhiány nálam mindenféle képzelgéseket szült.

[ZedIzDead]

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 24
nekem sem esett le, de összejött a sráccal úgyhogy valszeg csak jól lefröcskölte a hullám (mint minket is :)
érdekes volt a görög lány karaktere, valahogy annyira ambivalensnek tünt hogy nem volt élethü. szerinted?
2i
Előzmény: ZedIzDead (23)
ZedIzDead Creative Commons License 2002.03.06 0 0 23
Ja, és még egy dolog, nekem maradt egy elvarratlan szál a történetben: a tengerparti sikolyból nekem úgy tűnt, hogy ott valami baleset történt, de később ez szóba sem került, vagy csak elkerülte valami a figyelmemet? Mi lett a lány barátnőjével?

[ZedIzDead]

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 22
Hát az kellemetlen... én szerencsére nem, viszont a végén nem sikerült leülni mert annyira beszoritottak minket a falhoz (szvsz ráadásul egy kicsit többen voltunk mint kellett volna...)
De a kavicsos ötlet tetszett, mégha vissza is adtam a végén :)
2i
Előzmény: ZedIzDead (21)
ZedIzDead Creative Commons License 2002.03.06 0 0 21
Így van. Nyilván függ a résztvevők összetételétől is a dolog, de mivel - mint kiderült - ő "beugró" idegenvezető volt, nem tudta kellő határozottsággal megoldani a feladatot. A "kuss legyen" meg csak némi szándékos túlzás volt a részemről :-) szerintem világosan elmondták, plusz a jegyen is rajta volt, hogy nem nagyon kéne dumálni...no meg ugye színházban, előadás közben nem társalgunk, nem röhögcsélünk...
Viszont kicsit magamra borítottam a narancslevet, mert gőzöm sem volt, milyen formájú dolgot adnak a kezembe, és ahogy megfogtam, a szívószálon jött kifelé belőle a nedű :-/

[ZedIzDead]

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.06 0 0 20
egyetértek, Zed. Mondjuk én nem tudtam nagyon kikapcsolni, egyrészt mert a diplomamunkámon járt az agyam másrészt a dumálók miatt sem... Igazad van, de azért a kuss legyen helyett lehet a dolgot kultúráltabban is elintézni, mondjuk azt mondani hogy légyszi maradj csöndben, mert zavaró.
Különben pedig ez a fegyelem dolog szvsz ott bukott el, hogy az idegenvezetö nem volt elég határozott és nem hangsúlyozta ezt ki eléggé.
2i
Előzmény: ZedIzDead (19)
ZedIzDead Creative Commons License 2002.03.06 0 0 19
Téged nem idegesített az állandó röhögcsélés meg baromkodás meg pofázás a háttérben? Az előadás hatásából kb. 80%-ot levont...mér nem lehet megérteni, hogy ha aszongyák, kuss legyen, akkor csöndben kell maradni, és hogy ez egy színházi előadás, nem pedig diavetítés a suliban? Utálom az embereket.

[ZedIzDead]

Előzmény: .hun (18)
.hun Creative Commons License 2002.03.05 0 0 18
Ma van a nagy nap!! :)
Már nagyon izgulok! :)
.hun Creative Commons License 2002.02.26 0 0 17
Már csak 1 hét!! :))
tyger Creative Commons License 2002.01.24 0 0 16
Én is hasonló társasággal voltam. (Minden hülye így csinálja...)

Megyek megtekintem azt a lapot én is.

Előzmény: .hun (15)
.hun Creative Commons License 2002.01.24 0 0 15
Egyre jobban várom! :))
Egy 16 fős társasággal megyek, akik közül csak én fogok tulképpen mindenkit ismerni! :))
.hun Creative Commons License 2001.12.20 0 0 14
Ez érdekesnek hangzik! MAjd meg is nézem!
Amúgy tegnap sikeresen átvettem a lefoglalt jegyeimet! Már úgy várom...pedig még odébb van...:)
Előzmény: ajaj (13)
ajaj Creative Commons License 2001.12.20 0 0 13
Felhozom egy kicsit, már csak azért is, mert épp most találtam rá a latoter.hu-ra. Félelmetes, vannak az oldalon hangos 'térképek', a város bizonyos pontjait teljesen jól leírják, hogy hol hogyan kell közlekedni
.hun Creative Commons License 2001.12.14 0 0 12
Persze, hogy ismerős! Minden hülye ennyit foglal! ;)
Amúgy márc 5.
Előzmény: tyger (7)
paulinamartinez Creative Commons License 2001.12.13 0 0 11
én voltam láthatatlan kiállításon kb 3 éve egerben.
írtó izgi, de én nagyon féltem.
szerintem érdemes mindenkinek megnézni, ha lesz megint, mert felejthetetlen érzés.
ugyanakkor nem szeretném valóban átélni...:-/

paulina

tyger Creative Commons License 2001.12.13 0 0 10
ZedRAM bővítés lenne esedékes? :-)

Jó, majd életben tartjuk.
Arról az egri, és állítólag budapesti tárlatos cuccról ki tud vmit?
Macsika?

Előzmény: ZedIzDead (9)
ZedIzDead Creative Commons License 2001.12.13 0 0 9
Na igen, ezért kéne életben tartani a topikot, mert még majdnem 3 hónap múlva lesz, addigra tuti elfelejtem.

[ZedIzDead]

Előzmény: tyger (7)
ZedIzDead Creative Commons License 2001.12.13 0 0 8
Kösz az infót! :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: .hun (6)
tyger Creative Commons License 2001.12.13 0 0 7
HV! Tipikusan rögtön tizet! Ez ismerős vhonnan... :-)

Lehet, hogy elmegyek mégegyszer majd. Mikorra sikerült foglalnod?

Előzmény: .hun (6)
.hun Creative Commons License 2001.12.13 0 0 6
Képzeld, most hívtam őket és ahogy sejtettem, játszák tovább! :)

Úgyhogy foglaltam is 10 jegyet! :))

Előzmény: tyger (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!