A pápua törzs főnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték, Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdett veszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfőnök teljes neve így hangzott:
Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapó.
Vagy 10 éve kirándultam egy barátommal és az ő ismerőseivel Londonba. Az egyikük tudta fejből, egyszer el is mondta, de nyilván képtelenség lett volna megjegyezni annyi idő alatt.
Nem az akit elkapott egy kopó, így lett neki szopó? Azóta depóban őrzik. De az is lehet, hogy leforrázták koppóvízzel, majd beurott Hippo, a víziló mellé a medencébe, már nem emlékszem tisztán.
Egyszer régen hallottam a történetet és sajnos nem tudtam megtanulni! Ha valakinek megvan, leírná nekem, illettve másoknak, had szórakozzunk egy picit?
Jöhet a nullázás, aztán éljen a PónilóPópóLopóPóApó története