Keresés

Részletes keresés

logicsystem Creative Commons License 2001.12.12 0 0 2
méri a bőr ellenállását.

De M-nek olyan vastag a bőre , hogy nem lenne szegény gépnek mit mérni... :-))

Fölösleges lenne megpróbálni !

dolphin Creative Commons License 2001.12.12 0 0 1
Elettan gyakorlaton csinaltunk anno hazugsagvizsgalatot. (Igaz, hogy a gep nem volt csucstechnologia, de az "elektrodokat ragasztunk csuklora es mas helyekre es az elvezetest egy kimeneten megjelenitjuk" technika nem hiszem, hogy robbanasszeruen fejlodott volna az elmult idoben.) Egyreszt nem egy nagy muveszet atverni a gepet, masreszt pedig olyankor is adott pozitiv jelet amikor valaki igazat mondott. Ez az egesz hazugsagvizsgalatosdi az egyszeru emberek elamitasara valo, konnyen lobogtathato papirhalamaz, de ha jol tudom - nem vagyok biztos benne, szoval javitsatok ki ha nincs igy - meg Amerikaban sem perdonto bizonyitek.
Előzmény: Józsi a közértböl (-)
geszthi Creative Commons License 2001.12.12 0 0 0
M0csk0s ragal0m!

Medgyessy igaz magyar konzervativ kereszteny jobboldalai ember, aki ad a hagyomanyokra.

"ottvoltam, nemvoltamott" Pinter, "nememlekszem irasszakerto" Sclecht, "elitelt" Varhegyi, "alkotmanyos jogu" Simicska, "Elvesztettem nyelvvizsgabizonyitvanyom" polgarmester megmutatta milyen is az aki ket kereszteny melldongetes es erkolcsi peldazat kozepette hazugsagvizsgalot ker.

Előzmény: Józsi a közértböl (-)
Józsi a közértböl Creative Commons License 2001.12.11 0 0 topiknyitó
Ha én annyira biztos lennék valamiben, akkor már rég mondtam volna a zsaruknak, hogy hajlandó lennék hazugságvizsgáló készülék alá vetnem magam.

DE MEDGYESSY NEM MERI !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!