Keresés

Részletes keresés

mr_ricsi Creative Commons License 2002.01.03 0 0 6
Adumble:
Három helyről három különböző verziót. Amikor még volt ilyen kártyesz a környezetemben, azt tapasztaltam, hogy keresgélni kellett, amire a tökéletesen(?) működő drivert megtaláltam. (Az egyiknél nem lehetett 16bit feletti színmélységet használni, a másik fagyott, a harmadiknál a képernyőfrissítés nem volt állítható, stb.)
Előzmény: Adumble (5)
Adumble Creative Commons License 2002.01.03 0 0 5
mr_ricsi:
köszi a segítséget, de sajna stimmel a típusszám,
és így áll fenn a probléma.
(Mit értessz az alatt, hogy 3 drivert? 3 helyr?l ugyan azt? valamilyen altípust? ???)

További ötletek?

Előzmény: mr_ricsi (4)
mr_ricsi Creative Commons License 2002.01.02 0 0 4

Adumble:

Nálad egyszerű a dolog: nézd meg vkártya chipjén a típusszámot (pl.765) és tölts le legalább 3 drivert hozzá, és egy közülük normálisan fog működni.
Előzmény: Adumble (3)
Adumble Creative Commons License 2002.01.02 0 0 3
Hi,
szintén zenész.
BE6-II-be kellene s3Trio64V+ (PCI) kártyát tennem,
(Celeron766, friss BIOS) de w98 alatt állandóan
lefagy. Hol lehet a probléma?
Tud nekünk segíteni valaki?
el?re is köszi,
ad
KeVlar Creative Commons License 2001.12.28 0 0 2
Szinten zenesz. Nekem is hasonlo problemam volt a BE6II v.1.x alaplappal, gf2mx-vel. viszont a kezdetekben meg mukodott, neha 1-2 szer nem volt hajlando elindulni, (en is probalkoztam mindennel, biosz frissitessel azert nem mert a "legujjabb" volt (relative), mas gepben tokeletesen mukodott a gf2mx, a tap jo volt (multimeter :-) ), es lon megvilagosodas 1 napon az alaplap vegleg nem indult.... a slot1 mellett a masodik sor (3 db) kondi szepen felpuposodott,fogalmam sincs ez mit jelent, nem ertek hozza es nem is akarok :-(
AstraF16v Creative Commons License 2001.12.19 0 0 1
""0" értelme volt ezért új topicot nyitnod, egyébként meg frissíts BIOS-t! "

Hát ezen a fórumon tényleg fölösleges volt. Egyébként már bőven túl vagyok a bios-frissítésen és egyé default debug eljáráson.

Előzmény: Nibiru (0)
Nibiru Creative Commons License 2001.12.17 0 0 0
"0" értelme volt ezért új topicot nyitnod, egyébként meg frissíts BIOS-t!
NIb
Előzmény: AstraF16v (-)
AstraF16v Creative Commons License 2001.12.11 0 0 topiknyitó
Sziasztok, volna egy kis problémám:

Be akartam figyelni egy Asus V7700 GeForce 2 GTS-t az Abit BE6 II alaplapomba, de két-3 újraindítás után nem volt hajlandó felismerni a kártyát. Egy másik (ugyanilyen alaplappal rendelkező gépben) hasonlóan viselkedett. Viszont egy újabb szériás (ata100) BE6-II-ben kifogástalanul működött. Azt sejtem, hogy valami feszültség probléma lehet, de mi az? Különböző feszültségű AGP szabványok???? Rossz a kártya? Bugosak a BE6 II alaplapok (nem bírják a GF2 GTS-t)?

Már mindent kipróbáltam (bios frissités, AGP teszt egy másik kártyával, szétszedés, stb)

Most Ti jöttök!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!