tegnapi koncerten volt valaki? Oda lett téve, csak nekem nagyon halknak tűnt. Vagy a Parkban mindig ilyen valami szabályozás miatt? A We Die Youngnak le kellett volna szednie a fejemet, de a saját hangomat is hallottam. Csak az utolsó 3 számra hozták rendbe a cuccot. Ettől eltekintve hibátlan volt.
Valóban nem rossz album. Nálam a Voices és a Hollow mindent visz, de a Stone valamint a Devil Put Dinosaurs Here sem rossz.
Csak szerintem az a baj ezekkel a számokkal, hogy közel sincsenek olyan jók, mint a régiek (Would, Bleed The Freak, Man In The Box, Rooster...). Önmagukban nézve jó számok, de ezekkel összehasonlítva veszítenek fényükből...
Ebből is látszik, bármennyire is jó énekes William DuVall, a banda Layne Staley-vel volt az igazi. Persze ez csak az én véleményem. :)
szep es jo..a facebook-on is megtalaltam az esemenyt...csak az nem derul ki sehonnan sem, meg a HAB honlapjarol sem, hogy kik fognak fellepni az aic feldolgozasaikkal...
Sziasztok! Nemtudomkik csinálnak a Hunniában (Budapest) AIC akusztikus emlékestet, vagy valami ilyesmit decemberben, akit érdekel, menjen! Jó mulatást!
Még az AIC blogban is az van a pesti koncert kapcsán, hogy ez az első látogatásuk Pesten és rajta vannak, hogy legyen még. WAN2-ban meg sokszor hajmeresztő butaságok szoktak megjelenni, lásd most is.
a kulturpartos es a shock-os mondhatni uaz-ebben iylen kerdest nem talaltam ahogy most gyorsan raneztem.....de nagyon kivancsi lennek az interju eredetijere, mert van benne felre/tukorforditasi izebize...