Keresés

Részletes keresés

Devil Inside Creative Commons License 2002.01.03 0 0 80
Ez olyan mint a foci. Ahova megveszik Zidane-t, ott olyanok szorulnak a kispadra, akik bárhol máshol kezdök lennének, hiába nyerték meg a csapatnak egy éve a bajnokságot.

A Fidesznek az a célja, hogy nyerjen, nem az hogy XY-t bejuttassa a parlamentbe. A szerzödés a kisgizdákkal több szavazót jelent, XY jelölése viszont nem.

Emberileg megértem a haverodat, de ez mit sem változtat azon a véleményemen, hogy ez így ésszerü a Fidesz vezetösége részéröl. Hiába jutna be ha ellenzékben lennének, az ö munkájának nagyrésze is kárbaveszne.

Amúgy nem szeretem a Fideszt, de gazdaságpolitikailag ök a szociáldemokraták, míg az MSZP neoliberális és ez a leglényegesebb különbség az EU csatlakozás és az ország jövöje szempontjából, nem a lopás, a hazudozás és egyéb 10 parancsolatba ütközö dolgok, mert azokban ugyanúgy odateszi magát minden politikai erö. ;-)

Előzmény: kappad (77)
sanyi Creative Commons License 2002.01.03 0 0 79
Az elet nem habostorta...
Sztrelnyikov Creative Commons License 2002.01.03 0 0 78
Fideszes vagyok és az a véleményem, hogy az ilyen önző, saját pecsenyéjét sütögető seggfejek, jobb ha elhúznak a Fideszből a búsba!!!
Sajnos minden párt megtelik ilyen genyládákkal, amit a párt kormányra kerül. Az MSZP-nek is jót tett, hogy ellenzékbe került, mert egy nagy rakás mocsok lepattant róluk.

Tökre örülök, hogy a barátod nem lesz fideszes parlamenti képviselő. Az ilyenektől óvjon meg minket az Isten!!!!

kappad Creative Commons License 2002.01.03 0 0 77

FIDESZ-esek mi a véleményetek ?

Viszonylag rég nem szóltam hozá egyetlen témához sem, mivel az
eluralkodott vitastílus távol áll tőlem. Tegnap azonban tlálkoztam
egy régi barátommal, akivel annak ellenére, hogy politikai nézeteink
nagyon távol állnak egymástól (Ő tagja a FIDESZ-nek, hozzám meg SZOCLIB
áll közelebb) nagyon jó barátok vagyunk.Írásomat nem provokációnak szánom,
csupán szeretném megosztani veletek a barátommal folytatott beszélgetésünk
néhány gondolatát.

A másfél órás beszélgetésünk szinte csak arról szólt, hogy barátom
mennyire csalódott, mennyire elkeseredett, és mennyire értetlen a
FIDESZ választási felkészülésével kapcsolatban. Csodálkoztam barátom
hangulatán, mivel rá mindig jellemző volt az optimizmus, és a lelkesedés,
amely őt jellemezte. Még ezelőtt 2-3 hónappal lelkendezve
mesélte, hogy neve szóba került a FIDESZ választási listáján. Arról
beszélt, hogy már elegendő lesz 30-32 %-os FIDESZ eredmény ahhoz, hogy bekerüljön
ő is a parlamentbe. Most azonban úgy érzi, (ugyan ezt még nem közölték vele) hogy
fel sem fog kerülni a listára. Még amikor csak az MDF közös listáról hallottunk,
akkor még reménykedett, hogy helye megmarad. Most azonban a roma megállapodás,
valamint a kisgazda képviselőkkel kötött megállapodás miatt úgy érzi
fel sem fog kerülni a listára. Csalódott, mert baromi sokat dolgozig már évek óta
és munkája elismeréseként elvárta volna, hogy ott legyen a listán.

Azt nem írom le, hogy milyen véleménnyel volt OVI-ról meg a többi FIDESZ
vezetőről emiatt, mert az általános jóízlés keretein túlmenne szavai idézése.

Iván Gábor Creative Commons License 2002.01.03 0 0 76

Igy még nagyobb haszon lesz az autópálya építés is. Olcsó külföldi munkaerővel. Az egész magyarság segítése egy rizsa. Az olcsó autópályaépítő és kőbányász volt a cél :-)
Előzmény: bartlett (75)
bartlett Creative Commons License 2002.01.03 0 0 75
Én azért, mert mindig egyenesen beszél, nem néz hülyének, alig nyúl le, és mennyi szép és jó jutott e Széchenyi programból, és mint tanár is halálra keresem magam, meg sok új út épült, emelkedtek a fizetések, és ha jók leszünk, az EU-ba is bekerülünk, meg mert a Viktor olyan jó középcsatár, meg mindig meggyógyítanak a Mikoláék, nem gengeszter a belügyminiszter, független az igazságszolgáltatás, meg...
Siluro Creative Commons License 2002.01.02 0 0 74
Miért, van akinek igen? Akkor naiv vagy. Én sem hiszek nekik (mindent) de ők a kisebbik rossz (szerintem).
Előzmény: josef (72)
josef Creative Commons License 2002.01.02 0 0 72
Ki a fene mondta hogy szeretem. Miért szeretném bármelyik pártot ? A kérdés , hiszek nekik vagy nem. Nekik nem . .
Perillustris Creative Commons License 2002.01.02 0 0 71
Timiért.
Nem.
Szeretem.
Nem szeretem.
lms Creative Commons License 2002.01.02 0 0 70
en nem szeretem a fideszt.
egy partra nem szeretetbol kell szavazni.
pedag6030 Creative Commons License 2002.01.02 0 0 69
merazidege szép és a zsidesz a legjobb süti!!!!
Előzmény: NEC (67)
Tappancs Creative Commons License 2002.01.02 0 0 68
A jelenlegi választékból a közös lista a legkisebb rossz.
Még annak is vonzó lehet ez a lista, aki nem kedveli különösképpen a fideszt, hiszen tele van mdf-mkdsz-fidelitas-kisgazda jelöltekkel. Jószerével alig van rajta fideszes;-)
NEC Creative Commons License 2002.01.02 0 0 67
Mert nincs más alternatíva!!! :)))
Mert ők kevesebbet lopnak!! ( vagy nem is lopnak???)
Mert mindenki őket szereti !!!
Mert most így könyebb új állásba kerülni!!!
Mert divat!

Mert óriás plakátokkal sikerült eltakarni azt sok mocskot és szegénységet és a lyukas gatyánkat!!

CVZ Creative Commons License 2002.01.02 0 0 66
Mert ecccer minden sorozat véget ér!
Sztrelnyikov Creative Commons License 2002.01.02 0 0 65
Én azért szeretem a Fideszt, mert szabadidőmben nagycsaládos gyerekeket táboroztatok, és az MSZP négy éve alatt az ifjúságra szánt 200millát (ami önmagában is nevetségesen kevés) egy az egyben a 2000 főt sem számláló Magyar Úttörők Szövetsége kapta és a többi ifjusági civil szervezet mehetett a sunyába. Amióta a Fidesz van kormányon azóta a gyerekekkel foglalkozó civil szervezetek létszámarányuknak megfelelően kapnak az ifjúságnak szánt pénzekből. Emiatt pedig én sokkal jobban élek, hiszen az MSZp négy éve alatt a saját pénzemből kellett a gyerekeket támogatnom, most meg - ahogy minden normális nyugati demokráciában - lehetőségem van pályázni. Ilyen, az MSZP alatt nem létezett... :-(((

Nekem csak ez az egy okom van, hogy rájuk fogok szavazni, de ez számámra a lényeg.

Fine Tune Creative Commons License 2002.01.02 0 0 64
Jellemző MSZP-s topiccím.

A megszokott sarki közértbe sem azért jár az ember mert a tulajt szereti. Bár averzióim vannak jó pár MSZP-ssel szemben, 98-ban SZVSZ rájuk szavazok, ha olyanok mint ma a Fidesz.

Fine Tune Creative Commons License 2002.01.02 0 0 63
"A logikádban csak az a baj, hogyí a fideszben is ott ülnek a kiszes komcsik akik ha nincs rendszerváltás marótival és fejtivel az élen már lekörözték volna kádárt is!"

Tévedsz a logikámat illetően Pcsikvari. Medgyessynél nem az a probléma, hogy komcsi volt.

Előzmény: pcsikvari (27)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.01.02 0 0 62
:-)
Még a kezét is megcsókolják sokan,

annyira szeretik :-)

Egyébként már régen nincs Fidesz, csak

F.MPP

Összeesküvő Creative Commons License 2002.01.02 0 0 61
Tévedsz, az enyémet a Magyar Narancs, a 168 óra, az ÉS, meg a HVG mossa.

És persze szoktam olvasni Demot és Magyar Fórumot is, csak a miheztartás végett.

Előzmény: celeborn (58)
jaklancs Creative Commons License 2001.12.29 0 0 60
A kéedésere válaszolva: én egyáltalán nem szeretem a Fideszt. Sőt, egyenesen ki nem állhatom.
Turulmadár Creative Commons License 2001.12.29 0 0 59
Mindenkinek figyelmébe ajánlom, az egyik nagyon fontos jelzést, általában az állampolgárok zsebe állapotáról. Évekre visszamenőleg, messze a legrosszabb karácsonyi szezont zárta a kereskedelem!!! Szembeállítva ezt azzal, hogy az APEH, 13%-al növelte bevételeit. Következtetés, a gazdaság és az ország, TÚLADÓZTATOTT!!!

nem tudom, milyen karácsonyi szezont zárt a kereskedelem, de a fogyasztás idén kb. 4%-kal bővült. a 13%-os adóbevételnövekedés egyrészt a gazdasági növekedésnek, másrészt az erdményesebb adóbehajtásnak tudható be.

Előzmény: Törölt nick (56)
celeborn Creative Commons License 2001.12.28 0 0 58
Szia,

A tiédet pedig a szabadnép, az és, a retekklub, a csiga 2-es, stb.

Előzmény: Összeesküvő (54)
Grisa a spájzból Creative Commons License 2001.12.28 0 0 57
Éljen és virágozzék az MSZP.
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.28 0 0 56
A lényeget én is ebben tudnám kifejezni.

Milliókat buktam a FITYESZ "működtetésének" következményeként.

98-ban, még teccett a fidesz "hatalomra" kerülése, mondjuk úgy világnézeti szempontból. 4 év után tekintetbe véve a zsebem állapotát, mindegy ki jön, csak ezek ne maradjonak.

Mindenkinek figyelmébe ajánlom, az egyik nagyon fontos jelzést, általában az állampolgárok zsebe állapotáról. Évekre visszamenőleg, messze a legrosszabb karácsonyi szezont zárta a kereskedelem!!! Szembeállítva ezt azzal, hogy az APEH, 13%-al növelte bevételeit. Következtetés, a gazdaság és az ország, TÚLADÓZTATOTT!!!

Előzmény: Ulrika (49)
Turulmadár Creative Commons License 2001.12.28 0 0 55
kedwes Seki!

Hát kedves Ákos, a Te jövődet én is a Fityeszben látom, no de az országét?

az ország jövőjében biztosan nagyságrendekkel meghatározóbb szerepe lesz a Fidesznek, mint pl. az SzDSz-nek. :]]
nem én kezdtem...

Előzmény: Seki Waker (48)
Összeesküvő Creative Commons License 2001.12.28 0 0 54
"nem a baloldali elkötelezettségű média formálja a véleményemet."

Na látod, ebben biztos vagyok. Mert ha így lenne, akkor a véleményed valamivel cizelláltabb és megalapozottabb lenne.

A te agyadat a Happy End meg az Ezüsthajó mossa...

Előzmény: Petruchio (33)
Összeesküvő Creative Commons License 2001.12.28 0 0 53
Istenem, de jó neked! :)

Én ismerek ilyeneket, nem is keveset. Bár bíztató, hogy egyre kevesebben vannak :)

Előzmény: 1valaki (43)
Összeesküvő Creative Commons License 2001.12.28 0 0 52
Én 1993-ig teljesen Fidesz-elkötelezett voltam. Azóta nem.
Előzmény: liberálmensevik (32)
Bastardo Creative Commons License 2001.12.15 0 0 51
"De közben a Fidesz működtette az országot 4 éven át és jobban teljesítünk, mint 94-98 között. S a baloldal képtelen felfogni, hogy miért. Pedig nincs benne semmi boszorkányság, a Fidesz a bal-liberális, csak a maga meggazdagodásán munkálkodó kormánnyal ellentétben az embereknek is adott."

Birom a jobboldali "humort". A fidesz működtette az országot? Jó lenne már felnőni az ovodáskorból. Az országot nem a fidesz működteti, hanem az állampolgárok! Úgy értem a fejlett demokráciákban. Nálunk még az is lehet, hogy tényleg a fidesz működtette 4 évig.
A baloldal pedig nagyon jól tudja, hogy miért teljesítünk jobban. Sajnos éppen Orbánék nem akarják tudomásul venni, és a múltat meghamisítani, semmissé tenni az előző kormány szerepét.
Az utolsó mondatod pedig elég röhejes.

Előzmény: Petruchio (33)
Bastardo Creative Commons License 2001.12.15 0 0 50
meg is érdemled
Előzmény: Turulmadár (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!