Keresés

Részletes keresés

IRR Creative Commons License 2001.12.11 0 0 13
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!!!!! Geci amerikások!!!!!!
100% ANTIUSA
kokoo Creative Commons License 2001.12.10 0 0 12
Chip:

Tajekozodok, mivel az ilyen temak erdekelnek.Az utobbi fel evben tobb ujsagot vettem meg mint egesz eletembe es tobb hiradot is nezek..Csak az szar hogy neha a faszsagokat irjak...

Amugy nemhiszem, hogyha nagyon talib ellenesek lettek volna az afganok, nem lehetett volna megdonteni a talibokat...

Udv!

Előzmény: Chip-TFF (8)
Helldog Creative Commons License 2001.12.10 0 0 11
Ami a rendőrségesdit illeti tényleg igazad van, de azt ne felejtsük el, hogy a terrortámadás valamilyen szinten azért valóban a szabad világ ellen irányult. Azonban az USA mentalitása számomra azt sugallja, hogy csak az ő civiljeik élete számít. Ez lenne a híres liberális felfogás?
Előzmény: Waksibarát (10)
Waksibarát Creative Commons License 2001.12.10 0 0 10
Teljesen igazad van, szerintem is undorító, ahogy az amerikaiak eljátsszák a "világ rendőrségét". Azt hiszik, csak az ő véleményük számít, az ellenük intézet támadást egyből a "szabad világ" elleni akciónak kell felfogni. A többi kormánynak is észre kéne vennie végre, hogy nem kell feltétlenül mindenben védeni az USA-t, hiszen az utóbbi években számos olyan dolgot megengedhettek maguknak (koncentrációs táborok Vietnamban, az Öböl-háborúban és a koreai háborúban elkövetett gaztettek), amiért egy másik országot teljeskörű katonai embargóval sújtottak volna.
Előzmény: Helldog (9)
Helldog Creative Commons License 2001.12.09 0 0 9
Én csak azt nem bírom az Amcsikban, hogy miközben fennen lobogtatják az igazság zászlaját, hagynak egy csomó menekültet éhen halni. Szerintem mindent meg kéne tenniük azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő, vagy ne állítsák be magukat Grál Lovagnak.
Chip-TFF Creative Commons License 2001.12.09 0 0 8
Kokoo!

Minden rosszindulat nelkul mondom: Elobb tajekozodj mielott ilyen hulyesegeket irnal! Ezzel csak magadat jaratod le...

Előzmény: kokoo (6)
Chris Cherry Creative Commons License 2001.12.09 0 0 7
Te tényleg nem vagy normális.
Ki mondta neked, hogy az afgánok nagy része egyet ért a tálib kormánnyal?
Előzmény: kokoo (6)
kokoo Creative Commons License 2001.12.09 0 0 6
Waksi:

Nem az egész nép tehet arról, hogy ezek a fasz terroristák léteznek, de minden háborúban vannak áldozatok, károk.Viszont, az afgánok jelentős része, egyet ért a tálib kormánnyal, és segítik is azt, ezért őket nem sajnálom.

I világháborúban se tehettek semmit se az Erdélyben,Felvidéken élők, és mégis ők szívták meg a legjobban!:(((((((

És a WTC-ben dolgozó 50000 amerikai se tehetett semmiről, mégis ők szívták meg.

Előzmény: Waksibarát (3)
mvic Creative Commons License 2001.12.08 0 0 5
Miért szólsz hozzá olyan témához amit nem is értesz?Maradj inkább csak a focinál!
Előzmény: kokoo (2)
Chris Cherry Creative Commons License 2001.12.07 0 0 4
Olvasol te újságot? Vagy nézel híradót?
Waksibarát Creative Commons License 2001.12.07 0 0 3
Hogy érted, hogy az afgánok miatt van az egész?
Szerinted az egész afgán nép tehet arról, hogy van egy ilyen barom kormányuk, amely a legalapvetőbb szabadságjogokat is elveszi az állampolgároktól? Az egész afgán nép felelős azért, mert Oszama bá ezzel a kormánnyal szövetkezve az ő országukat választotta ki terrorhálózata központjának? Más részről én a "világtörténelem eddigi legnagyobb terrortámadása" kifejezést tartom üdvözítőbbnek, hiszen ha Oszamáék bevetik az atomfegyvereiket, akkor az egész meccset végigállhatjuk vigyázzban...
kokoo Creative Commons License 2001.12.07 0 0 2
Már mér kéne lennie???

Minden percben gyászolhatnánk ennyi erővel, az amcsikat azért gyászoltuk, mert a Világtörténelem legnagyobb terrortámadása érte az USA-t.Az afgánokat pedig nem kell gyászolni, mert ő miattuk van az egész!

Előzmény: Chris Cherry (1)
Chris Cherry Creative Commons License 2001.12.07 0 0 1
Szerintem sem volt, vagy csak az amcsikat kell gyászolni?
Előzmény: Waksibarát (-)
Youme Creative Commons License 2001.12.07 0 0 0
0 perc lesz szerintem.
Előzmény: Waksibarát (-)
Waksibarát Creative Commons License 2001.12.07 0 0 topiknyitó
...az afganisztáni bombázások áldozatainak emlékére. Volt egyáltalán? Vagy csak nekem nem tűnt fel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!