Én se értem mitől, de tényleg nagyon jó! Vagyis nekem nagyon bejön.
Azért van néhány kitartó rajongójuk és a koncertek (bár mostanában már csak a szigeten vannak) nagyon jók. Ahogy körülnézek látom a beindult embereket, ahogy mondják a szöveget és van néhány pörgős szám. Sajnos egy-két kedvencem Kepes Juliék kiválásával elmaradt. És sose halottam koncerten az egyik számot, de nem tudom miért. És persze most az Istennek sem jut eszembe a címe...
azt mondja, hogy te egy részeges hazudozó vagy, és nem is lóg neked semmivel és még tavalyról egy buliból, ami nála volt, elvitted a kedvenc kifestőkönyvét és add neki vissza.
Vazza meg, lesül a pofámról a bőr. A pingpongot a címben pinpongnak írtam. Így nyisson az ember részegen topikot... Azt hiszem, én ma nem fogok pingpongozni.
Igen, látom. Azonnali katarzisom lett.
Ezek után én többet nem írok. Itt és most feladtam. Megyek, keresek egy takarítónői állást, ezentúl abból fogok élni, nem mindenféle intellektuális tevékenységből. Én egy senki vagyok. Kész, az én művészi pályafutásomnak ennyi lett. Ezentúl reggel 5-kor kelek majd, elmegyek dolgozni, délután vacsorát főzök, este 8-kor megnézek egy filmet a tv-ben, és lefekszem aludni. Ja, és férjhez megyek, és szülök egy halom gyereket.