Eladó egy Fujifilm finepix S2800HD 14 megapixeles kompakt bridge fényképezőgép. Alig egy éves a gép, még 1év garancia is van hozzá, kifogástalan állapotban van. Azért döntöttem az eladás mellett mert egy tükörreflexesre akarom lecserélni. Mivel gyorsan szeretnék túl adi rajta elég rugalmas vagyok. Minden tartozékkal együtt.
Képminőségben abszolút kimagasló gép, és más tekintetben is megállja a helyét. El nem adnám semmi pénzért. Amúgy 2001. decemberében 170 eFt-ért vettem. Tokkal, memóriakártyákkal töltőkkel majd 200 eFt-ot költöttem rá. Pont most decemberben vettem egy hasonló árkategóriás gépet, 14 megapixel, de enyhén zajos 100% felbontáson. És ez még a kategóriájában a jobb képminőség. :) Tehát a Fujimmal 2 megapixelével nem 7-ed rosszabb felbontást lehet elérni. Vagy fordítva, nem lehet 7-szer akkora papírképet előhívatni az új gépemmel.
Nekem is megvan még :))) Tökéletesen műxik, szép állapotban van, mert vigyáztam rá és amit anno írtak, hogy az a nagy hibája, hogy használat közben megkopnak a feliratok, arra is figyeltem és még mindig olyan, mint új korában, kicsit sincs megkopva, pedig dolgoztattam rendesen :))))
Én most szeretnék majd valamit helyette, de ez megmarad tarcsinak, meg a lányomnak, meg az anyunak, szóval csak nyugdíjazva lesz, de a miénk marad ;)
És Ti mit vettetek helyette? Mert én most vagyok abban a helyzetben, hogy szeretnék valamit, de fogalmam sincs, mi legyen az utódja..... :(
Már 3/4-ed éve én is S5500-ra tértem át ... de csak ennyit szeretnék mutatni azt a 2800z-val csináltam : http://digicam.index.hu/testimages/userimage349.jpg