Az egész ügyben az bosszant, hogy két éve még a nővéreméket győzködtem a dologról, akik a "piacvezető" helyett EZT választották, (már a második évet kezdik). Természetesen ezek után amint tudnak ők is váltani fognak. Na nem feltétlenül miattam, hanem mert ha bármi van, ők is nyilván szeretnének normális elbánást.
Tehát KÖZVETLENÜL köszönhetnek nekem mintegy 70000Ft bevételt. Nem hiszem hogy érdekelné őket különösebben, inkább apróság miatt szívóznak.
Két év alatt egy ügyfélbarát, barátságos, jó szolgáltatáscsomagokkal rendelkező cégből egy pénzéhes, drága, rugalmatlan nagyvállalat lett. Szándékosan megnehezítik a szolgáltatóváltást, szarrágnak, kötekednek a rendszeresen változó ÁSZF-jükkel. Sőt úgy tűnik félre is tájékoztattak. Pedig egyáltalán nem miattuk, hanem a T-Com miatt akartam váltani, és visszatértem volna hozzájuk, mint régebben is. (Most már nem így van...) Mindenféle megbeszélés nélkül, az ELSŐ levelükben BEHAJTÁSSAL fenyegetnek. Nagyon vigyázzatok, pár hónapja a hűségnyilatkozat a lejárat után sunyi módon AUTOMATIKUSAN újraindul! Időben kell lemondani! Örökre felejtsétek el ezt a bandát.
Nem igaz:((((((((( Mindenütt átverés, csalás, hazudozás és ennek egyenes következménye, a lopás!!!!:(((((((((((((((((((( Még jó, hogy a munkában van ingyen internet:))))))) És még fizetik is, hogy netezem:DDDDDDDDDDDDDD Csalókat csalással kell átverni:))))))))))))))))) Mo. 2007:((((((
Nem mondod!!!!!!!!!:((((((((((((((( Most csevegőm van, potom 3200 Ft/hó!!!!!! Ezt is kell fizeni???????? A qrva anyjukat, ez nem lehet igaz:((((((((( Ki az a barom, aki ezért a pénzért nem a t-com netet fizeti be?????????? Ezek hülyének nézik az embert???????? Hát ez nem igaz, ha igaz:DDDDDDDDDDDDDDD
És a mostani hirdetésük?????????????????? Hol van a csákó a 2x1990 Ft-ban?????? Ki tud az egészről többet???????????????? Plíííííííííízzzzzzzzzz:)))))))
A hozzám legközelebb lévő díííler azt mondta, hogy ma már ne jöjjek (volt vagy 13 óra:DDDDD) és holnap is csak egy bizonyos időben:DDDDDDD No gondoltam, ez is jól kezdődik:(((((((((((
Kérdésem, érdemes áttérni t-comról enternetre???????????????
Én általában elégedett vagyok az Enternettel, meg is hosszabítanám lejáró szerződésemet. Viszont: az ügyfélszolgálatot kb. 3 hete nem tudom telefonon elérni (fura hangon csörög ki és nem veszi fel senki), az e-mailjeimre nem válaszolnak az idő pedig sürget. Tapasztalt valaki valami hasonlót?
Háááát, nemtom. Nem vagyok az balhézós tipus, de ahogy öregszem...
Nehezen állom meg szó nélkül, hogy a tulok postás begyűri a drágaküfődi újságom a lev. ládába, pedig külön szóltam neki. Nem szeretem, ha a pincérnek én teszek szívességet, hogy beülök az étterembe. stb, stb, stb.
Laktunk egy évig külföldön, még a végén is meglepődtünk néha azon, hogy milyen gördülékenyen tudnak menni a dolgok, ha mindenki a saját dolgát csinálja, rendesen.
Szóval a bájtok jól jönnek az enternettől, de a szavak, gondolatok néha összegabajodnak...
szerintem az úgy van, hogy aki sokat vár egy szolgáltatótól vagy egy üfsz-tól, az nem magyarországon él. itt ugyanis nem lehet. azért örülök, hogy egyáltalán felveszik a telefont (egyébként velünk eddig nem voltak tuskók, és gyorsan reagáltak), mert két évet szenvedtem a vi. kerületben az emktv-nek csúfolt, hdsnet név alatt futó cégecskével. ahhoz képest ez parnasszusi magasság.
mgy, én azt tanácsolom - bárha én is magasabb szintű bánásmódot várok el! -, hogy törődj bele, hogy a dudva, a muhar a gaz lehúz, altat, befed. erre ez így szokás. :(
felveszik a technikai üfsz-on a telefont! (0) én elégedett vagyok az Enternet ADSL-el, ha nem kell az Enternettel mint céggel kapcsolatba kerülnöm.
(1) felveszik a telefont, de tuskók.
(2) felveszik a telefont, de fogalmuk sincs mi a hiba, és mikorra szűnik meg.
(3) nem veszik fel, és visszahívnak, mikorra persze a hiba már elmúlt.
Lehet, hogy én várok sokat? Udvarias, segítőkész, használható válaszokat, gyorsan?
igen, közben rájöttünk, hogy matáv bácsi nyomott félre valamit (a menet gondolom az volt, hogy a szoftverfrissítéskor k. géza valamit elbaszott, ebből óriási hibák lettek, csak a matáv mint lomha óriás, lassan tud reagálni). a sebesség egyébként mintha kezdene visszaállni.
enternettel, mint szolgáltatóval ügyfélszolgáltatilag meg vagyunk elégedve. figyelem: felveszik a technikai üfsz-on a telefont! ez nagy szó! előző szolgáltatónk a hdsnet fel sem vette.
Eloszor is megnyugtatlak. Nem vagy egyedul :)
Egyebkent az Enternetnek az eg vilagon semmi koze hozza, a matav szorakozik szokas szerint. Egyebkent a modem tipusa mindegy, nekem pl siemens...
Enternetrol altalaban: szerintem full korrektek, legalabbis velem mindig azok voltak, en szemely szerint elegedett vagyok.
van egy kis gondom és kíváncsi vagyok, rajtam kívül tapasztalja-e még más is. a lényege az, hogy vagy két hete folyamatosan lassú az internet, az 512/128 csomagban vagyunk az EnterNetnél. ezzel még köszönőviszonyban sincs a sebesség, és ez kb. azóta van, mióta a matáv azt az elhíresült szoftverfrissítését csinálta. dialcom modemünk van, gondolom ez is probléma, mert a siemens modemeseknek állítólag nincs gondjuk - pech, pont ezt a szart kaptuk. a matáv itt volt, bemérték, mondták hogy szuper, enternetnél van a gond, de enternet megvizsgálta a hálózatát, és ők meg azt mondták, hogy semmi gond, de nem mi vagyunk az egyetlen ilyen problémás ügyfelek, és szerintük valamit a matáv sunyizik el megint - azt is mondták a telefonban, hogy a héten még magas szinten konzultálnak is a matávval, hogy oldja meg a problémát, amit okozott.
van valakinek hasonló tapasztalata a sebességcsökkenéssel és/vagy mi a véleménye az enternetről?
Jövő héten lejár a Vnetes ADSL szerződésem. Az itteni sebesség miatt (soha nem volt meg a 384kbps DL) szolgáltatót szeretnék váltani.
Keresek olyan Enternet ADSL-t használót, aki Vivendis területről (esetleg szegedről) használja az Enternet AFDSL-t, ossza meg a tapasztalatait (elsősorban sebesség, megbízhatóság, PING).
Előre is köszönöm a segítséget!
Az előző hozzászólásom előtt pár perccel összevesztem egy csókával az Enternetnél. Le akart rázni (kétszer is), erre közöltem ha nem válaszol 2 kérdésemre elmegyek a fszba, szerződök a Datanettel. Nagynehezen válaszolt. Utána fax. 2 nappal később (kedden) hívok egy másik embert - akivel már leveleztem korábban - ugyan nézzen má' utána a megrendelésemnek. Hogy, hogy nem annak nyoma sem volt, a pénteki köcsög (asszem v-vel kezdődik a neve, de nem emlékszem rá) kb. kivághatta a kukába.
Tehát kedd du. fax újra. Matáv péntek este telefonált, ma (hétfő) du. 2-kor megy az ADSL.
Csak azt nem értem miért kell elrontani az ember kedvét ilyen parasztoknak.
huh.
enternetnel minden gond nelkul at lehet valtani magasabb csomagra
poen volt online ugyfelszolgalat azaz online atteres az uj csomagra elkezdem kitolteni elokeresem a papirokat ellenorzom az adataimat, modositom a valtozott adatokat kivalasztom az uj csomagot a kov oldalon ott a nyomtatas gomb ehh a nyomtatomba epp festek kell.. gondolkozom mi tevo legyek erre csorog a telefonom: " xy vagyok az enternet ugyfelszolgalattol sikerult kinyomtatni az uj szerzodest, vagy kuldjuk postan??"
hat aki ennel jobb ugyfelszolgalatot akar az menjen amerikaba....
Elfaxoltam a megrendelőt. Várom a választ.
Telefonon adott információ: Ha most kisebb csomagot is rendelek, a vállalt szerz. idő lejárta előtt is (1) bármikor áttérhetek magasabb csomagra, (2) külön díj nélkül, csak a magasabb havidíj megfizetésével.
Király, úgy legyen!
Nekem október óta van Egyéni ADSL-em(384/64) most váltok Komfort csomagra.(512/128).
Tökéletesen meg vagyok velük elégedve, mind a sávszél, mind ügyfélszolgálat alapján.
Belföld jön rendesen 48-50 K-val, külföldről csak előzeteseket szedek, és ott is tartja magát a sebesség :-))
Tesómat is átirányítottam ide, mivel egy bizonyos szolgáltató ügyfélszolgálata az idegeire ment...
SEGÍTSÉG!!!
Nem vagyok túlzottan hozzá értő, így kérlek mellőzétek a sok szakkifejezést!
Enternet Családi ADSL van itthon kb. 500 m-re vagyok a központtól, így ha müködik akkor 384 k simán van az átvitel de...
A jelenség:
-Mikor megnyitom (vagy ha valamire rákattintok használat közben) az explorert előfordul, hogy nagyon sokáig nem tölti le az adott helyet bármi is az. Próbálok ilyenkor ráfrissíteni vagy újra megnyitni, de semmi. kb 1 perc után ismét minden jó, kb 7-10 perc és ismét megismétli a dolgot.
Az enternetes pasikat töbször hívtam, és nem tudják a választ sőt az egyik srác beközölte "ez Bill Gates".
Már próbáltam újra húzni az explorert, újra húzni a gépet, kipróbáltam réggebbi windowst (98) de azon is ugyanaz volt a jelenség.
Haza hoztam egy laptopot és azon is megvolt a jelenség ezért hardware kizárva.
Én beálításra tippelek de nem értek hozzá ezért
KÉREM SEGÍTSÉGETEKET!
Előre is köszi!
Én meg úgy jártam, hogy november végén igényeltem a dolgot, aztán egy hónappal később rákérdeztem, ugyanmár mi van. Hát nem is találtak az igénylők között, az volt, talán küldjam el a faxot mégeccer.
Anyátok, mondom, küldje a halál, talán majd a konkurenciának. Egyszer.
Oooo, valtozo. Ha belefutok valami sz@ros:) lassu szerverbe (pl www.lordoftherings.net) az teljesen gaz. Viszont a reszt egesz jo. 10K folott.
Tudja valaki az Enternetnek milyen kapcsolatai vannak bel- es kulfold fele?
Tegnap volt egy kis gaz. De hamar megcsinaltak. A dhcp nem jo gw cimet osztogatott helyenkent, a nyavalyas WinMe pedig nem volt kepes felulbiralni a dhcp-tol kapott cimeket. Vagy en voltam bena?
Nekem mar van, beeee. Kb egy het alatt megvolt. Irtam nekik emailt, megrendeltem. Egy het mulva jott a matav es meg aznap este neteztem is. Naggyonnn kuuul! :)
Nekem kb egy honap alatt huzta be a matav a vonalat a megrendelestol szamitva, aztan meg a bekotes estejen elugrottam a kozpontba es megkaptam a szukseges dolgokat. Es mar ment is:)
Szal itt a matav lassit, nem az enternet.
Mellesleg gratulalok az elofizudhoz. En okt eleje ota vagyok naluk es maximalisan meg vagyok elegedve a szolgaltatas milyensegevel.