patti smith-rôl akkor távoztam, amikor a gyerekekrôl szóló dalát kezdte beharangozni. nem mintha bármi bajom lenne a kölykökkel, de a koncert éppen egy órája tartott, baromira élveztem, éppen ezért úgy gondoltam, ha ez az egy óra ilyen jó volt, akkor nem kéne elrontani egy másik gyengébbel. elrontotta?
cranesrôl írtak egy olyan sztorit, hogy amikor elôször próbáltak otthon a garázsban, akkor a szomszéd kihívta a yardot, mert a kiszűrôdô hangok alapján aszitte gyilkolnak valakit.
a robert smith által besegített, ráhatott lemezrôl még kapsz egy kópiát, ha attól sem dobsz egy hátast, akkor menthetetlen vagy cranesileg.
cranes. azt hallgattam csak meg végig, a lemm t semeddig. a cranes kedvesédeskés zene. ez nem maximálisan pozitív de semmiképp sem túlságosan negatív megítélés részmről, mindössze még barátkoznom kell az effajta énekhanggal mint a lányé mert eddig ha ilyesmit hallottam pl magam felfedezésében, hát bedobtam a képzeletbeli sutba.
a patti smith meddig tartott nektek amúgy? neharagudj, de engem elragadott a hév, elképesztőjóvolt, másnapra kaptam vissza csengőbongó hangomatis, annyira. rajtam kívül még egy brazilfej gyerek tudta a szöveget ott benn másodiksorban, vele vitézkedtünk.
naszóval ez a 7 is ugrott.
nem ígérgetek, mert akkor tuti nem jön össze. majd nagy hirtelen jelzem, hogy most menjünk azonnal sörözni, lemeztcserélni, hátha.
szoval a nap lement mer sotet van, de sokaig fenn volt vagy 9ig, es akkor sutott es meleg volt, ma vettunk csonakot, kiraktuk a zurichseere es ket lapattal nem birok egyszerre evezni csak eggyel, meg kerülgetni kell a kacsakat. idojarasrol ennyit. trickyt ritkan hallgatok, de a rh-dhez hasonloan egy csomo nyari fesztivalon fellep kulon is (is? vagy a massive-val nem?). lamb is cool. bar en szvsz a Laibachra megyek, ha tenyleg lesz. (szigeten) lehet h most elalszom bar faj a fejem meg tengeribeteg vagyok es hullafaradt a szokatlan sportteljesitmenytol (beevez tiz meter, kiesik, log, kapaszkodik, maszik, kievez) udv
hallo, nahát akkor sörzés időpontválasztás következik, mongyuk eno-t 1ideje nemszeretem nagyon legtöbbjét még évekkel ezelőtt leadtam, de maradt my life in the bush of ghosts, wrong way up, meg vmi limitált ep az ali click.
naja.
elhúztam vasárnap reggel a nővel, ma este érkeztünk.
asszem másolok egy példányt a legjobbfajta bárányból, aztán azzal megyek sörözni.
mitis kérjek mitis...??
Brian Eno?
a damaszkuszin visszatértem, 1Lőre nem bántam meg.
egyetlen gond, hogy néha ügyesen játszom a szavakkal, nem mondom amiket rég igen, így olybátűnhet, hogy változtam, holott néha kitörnék. tényleg néha, sőt ritkán. de simán eltudnám baszni, ahhoz van csak igazán érzékem.
ja, jön a lamb, küldhetek mintát, akár egy sörözés keretében is.
beszarás egyébként, hogy hónapok óta nem írtam be a keresőbe, hogy shame...
hejj! itta újságosgázszámlás. akkora morethanshameben élek idesem írom, de elégboldog vagyok. te azóta merre indultál a damaszkuszi úton? letértél visszatértél v odaértél?
más: hallom jön aza lamb amit többször terítettél erre, ha időd engedi hozhatnál egy másolatot a javából.
hameg bedöglik a topik ennekellenére dögöljön ötvennel!!!
azóta behúztam valamennyi lamb lp-t (3), de a what sound-ot ajánlom továbbra is.
most pj harvey place called home-os lemezével ismerkedem, plusz smashing pumpkins video gyűjteményt vásároltam, a tricky-n meg elgondolkozom.
nekem is van szilveszteri egyedül táncolós élményem: mondtam a brigádnak, hogy az év kezdődjön valami széppel, érzékivel, tartalmassal... demjénferihez mit szóltok? erre bezúztam rage against the machine killing in the name-jét a cd-be, a csajok nehezményezték.
nem lehetett szilveszter vonattal mert az imádott nő beadta megújíttatni az útlevelét ha nélküle megyek akkormeg újra morethanshame tehát ezúttal házipartie. jóvolt nagyon. f3kor beraktam 101et és kisemvettük csakamíg szóltak h egyedül táncolok. (f5)
mindenesetre: megvettem a ruff guide tricky dvd-t és ajánlom mindenkinek ez persze a topik látogatottsága alapján helyesen így szól: ajánlom neked.
MÁR találtam rajt rejtett klipet ami aaaa POEMS méghozzá!!! óóegyik kedvencem.. a lambot pedig nem töltöttem még ha lesz cd-n vhol akkor mindenképp belenézek.
ma vanvmi mode-buli nemde? megnézem LD50nél hátha. úgy kimennék a hólébe még.
nekem már lekötött háromnapnyi hévízi bullerem van szilveszterre. előleg, becsületszó, társaság, szal Bécs ugrott.
meg baszott kényelmes vagyok ám, valósággal beleborzongtam az "aztán egész 2003-ban félálomban vonatozunk sorodba.
kezd érdekkelni a bárányka.. figy te mitszólnál egyébiránt1 bécsi szilveszterezéshez idén? 29-én oda+az újév napján hajnali vonattal haza. aztán egész 2003-ban félálomban vonatozunk tudom. tehát?
ismerős név..ugye nem a vagy tíz éve hatalmas sikereket arató lambada zenekarról van szó a pánsípos (kis a-val nem kegyejános) és a vidám néger dobszekció kiválása után? aztén nemszerettem nekem már túlságosan down volt.
köszönöm a tippet, cserébe itt1 nekedis: aim nevű zene, semmit nem mondok róla most, ha látod vedd+, aztha nemteccik írd ide és átveszem féláron.
a morcsebát amúgyan utálom, erről talán még nem esett szó. ugyanannyira jellegzetesen elvisehetetlen az énekhang mint pl kardigánokban, és jehovának sincsen igaza h a régi azér okés. nemnem.
hello.
mondok egy jót: belenyúltam egy lamb nevű formáció munkájába, duó, csaj ének. kicsit morcheeba, kicsit massive attack, amolyan frankó down tempo.
van topicja a kultúrában, minimális hozzászólással.
ne hagyd ki, a tavalyi what sound album óriási, talán itthon fellelhető.
eza szappanopera mégmindig jobb minta "igazi" opera néha. nemrég láttam "a megmentett város" oder hasonló című remekúj ungarische alkotást közvetlenül puccini köpeny után. épp kibírtam végig.
fura kis topik mi? igazából szerelemkesergőnek indult, de tricky lett. persze pszeudo.
dehát sade is megmonta:
.love is stronger than pride.
i love u more than shame too!! :ß
tricky:
ki tud bárrmit a gravediggazzal készített lemezéről? lefordítva: kinek van? nekem nem.
egy crime and the city solution idézettel kedveskednék márha jól értelmeztem eztamit. te.
"u boys talk to much -
now get out of my room!"
egyébként depeche mode construction time again albumon is valahogy legjobb szám nekem a shame. (jópersze love in itself sekutja) ööö..hallgatni néha arany. néha pilinszky. néha csend.
késtem, de pont azér, hogy ne nyilatkozzam elhamarkodottan.
Alakul a történet, ugyan többnyire a 6. 7. trekknél álomba merülök, addig viszont nem unatkozom. Egy gond van, elkapott ez a nyár, vigyorgok, mint barom, az éjjeli zenéket is másképp válogatom, jelenleg nem igénylem az ilyen történeteket.
Mindenesetre tényleg nincs vele baj, tuti elkapja a grabancom egyszer, akkor majd idejövök és áradozok róla. Egyébként fura, egyelőre ismeretlen atmoszférát teremt körülöttem, talán elsőnek túl idegen volt és ezért írtam azt amit.
A more than shame-hez.
Az én egykorim nem csinál a múltból jelent, jövőt meg főleg. Ritkán találkozunk, akkor is véletlenül. A közös ismerősök rendre említést tetsznek róla: beszéltek vele itt-ott, ilyen-olyan, jujj ennyire változott, etc. Tesztelnek, figyelik a reakcióim, ilyenkor rezignáltan hallgatok, miközben a gyomrom a torkomban...
micsudaaa??! egyik legjobb a legjobbak között!! hallgasd egésznap nemhiszemel h nem teccik..
én mostvettem bowie, hours albumot és naonjó, nyugodt, de gyönyörű úgyahogy van. valami ijjesmiről van szó az aktuális trickey-vel is sztem. najó black steel kivételével. feed me, suffocated love, overcome, ponderosa jajajajaaaj!!!
képzeldegyébként itt 9hónap után semmisem változott mindössze átalakult a viszonylagos távolságnak köszönhetően, aztán idejött és szedi szét a jelent, múltból csinál jövőt, egyetlen kiút volt a nyár, de "i love her more than shame".
várom estefelé az észrevételeket, eggésznapi maxinquaye után!!