Számtalan ember megtéra krisnásokhoz, a mormonokhoz, a jehovatanúihoz, a buddhisták valamely felekezéjez és akkor még nem említettem azokat a valláspkat az Iszlámmal együtt, ahova szintén megtérnek....a keresztények! Ha te az úrért élsz és halsz, akkor nem az embertársaid a fontosak, ugye?
Elolvastam egy-két Cserfa hozzászólást lejjebb,de elég arrogánsakat írt,mindennek lehord embereket,szerintem ez nem krisztusi.
Aki ilyen szívből szól,az ne mondjon ítéletet Haginről,aki Isten Igéjét hirdette egész életében?Mondhat,csak nem hiteles,mert embertársunkat szidalmazni nem egyezik meg a jézusi tanítással.
Biztos Hagin is követett el hibákat -ki nem?- de ilyen durvákat mondani róla,hmm.......
A feltámadásnak jóval többen tanúi voltak, a tizenkettő plusz még végig Jézussal is volt, de még ilyen is volt több ember. A tizenkettő speciálisan választott volt, de apostolok valóban vannak később is, akik test szerint nem ismerték Jézust.
Hát Juvefan, Hagin istenétől óvjon meg bárkit is az Úr!
Egyébként ha valaki tanúskodik, ha valaki vall (a tanú tesz vallomást), még nem róla neveztetik az, akiről tanúskodik. Ha én vallok egy emberről, akit a buszon láttam, mondhatni róla, ez az az ember, akit CSerfa látott a buszon. De attól még nem rólam neveztetik.
Istennek meg sok nevét ismerünk, Mózesnek is mondta nevét. De bizony nem Ábrahámról Izsákról, vagy Jákóbról neveztetik, csak azért, mert az ő Istenük is. Lásd, megint belezavarodtál elemi ismereteid hiányában elemi dolgokba. Összekevered a jelzőt a névvel. Ciki!
Alany, állítmány, tárgy, határozó, jelző. Elemi ismeretek, már az általános iskolában is tanították.
1.) Gondolkodj el, idézd fel ezeket, mit is jelentenek.
2.) Ezután olvasd el a lányka esetét
3.) Értsd meg, min is bosszankodott meg Pál apostol Megtalálod, oda van írva. (Segítek, azon, amit a lányka művelt, hogy napokon át kiált vala, mondván: Ezek az emberek a magasságos Istennek szolgái, kik néktek az idvességnek útját hirdetik.)
Az áldásod meg akkor teljesüljön, ha nem attól az istentől van, akitől eddig szóltál.
Egyébként én is kívánom, térj meg bosszantó istentelenségedből, arrogáns hgys bunkó mivoltodból, leplezett gonoszágodból, mellyel elítélnél anélkül, hogy rámtekintenél, hogy megvizsgálnád, ki is vagyok, mit is mondok, milyen is az én istentiszteletem. Kívánom, térj meg emberek hirdetéséből, Krisztust kéne hirdetned, bárcsak megértenéd, Pál semmiképpen nem engedte sem magát, sem mást hirdetni (Apollóst sem), és embereknek nem emberekre van szükségük, hogy embereket ajánlgassanak nekik az Úr helyett.
Amíg te az élő Istennel, és apostolaival ellenkezel, nem hiszem, hogy áldott lennél, inkább Pál apostol megátkozta az ilyet... Szóval én sem áldalak addig, amíg ilyen nyilvánvalóan istentelen vagy.
Ejnye, Serenic, sértődött kisgyerek Sátánban, lihegsz a nyomomban, és szemeteled a fórumot, személyeskedsz, csak, mert megsértődtél, hogy már sokadjára nem vállaltam veled közösséget és érdemben veled nem beszélek (soha nem is fogok) hitről, hitbeli dolgokról?