Bazze, YERICO, ez azon hozzászólások egyike, amikor elgondolkozok, hogy talán mégis a fideszre kellene szavaznom. Szerncsére a másik oldalon is vannak hasonlók, amik visszatartanak tőle.
én már kaptam egy gyönyörű Orbán Viktor képet! jobbos hívők, szívesen továbbítom a mobilotokra, ha a telszámot magánban megadjátok!
csak nokián működik.
T.VsztoplgrAFideszVezetsvelMegvsultAMagyar˘ŻlomBerekNyugdjakNottekM3EpulLakashitel++JoAdodCsokkGazdasagNoMegyunkEubaMerjNagyotAlmodniZorszagJoKzekben***HalgassA˘žreSZAVAZZAFIDESZRE!***AJovoElkezd! Sponsored by Happy End Kft. 14:00 15/04/2001
Felhívom figyelmedet, hogy kis hazánkban még nincs kolbászból a kerítés, rengetegen élnek egyik napról a másikra, dolgoznak, küszködnek-hajtanak és céljuk, hogy a topikindító gondod legyen a legnagyobb problémájuk.
Ha neked ez a legnagyobb problémád, akkor cseréljünk: majd én beperelem, felnégyelem, le-, ki-, be- és szét- figurázom őket. Sőt még az adófizetést is beszüntetem, koldusbotra juttatom őket.
Éljenek az élharcos sztahanovisták!!! (és a Villányi Kékfrankos tőkéi!!!)
Hogy "elérem"? Elérni olyasmit szokás (még a te szóhasználatod szerint is), ami az adott szint felett van. Nálam nem ez a helyzet, én nem lefelé tartok, hanem felfelé.
1-et értek. Persze a fidesznek esélye nincs hogy sms-kampánnyal nálam bármit is elérjen, de sajnos nem én vagyok a célcsoport.
Még szerencse, hogy demokrácia van. Az MSZP se küldözgessen nekem semmilyen sms-t. Miaf@szt képzelnek ezek? Persze ha valamelyik elkezdni, nem tudom a többi megteheti-e, hogy nem csinálja utána. Hányinger. Semmi sem szent.
"Kovács Korbán Kobra Viktor Istvánnal végzett az argentín baloldali népakarat horga! Jajj rosszégi jelez ifjú nemzetvezetönknek pont 1 évvel a választás elött!"
Ez már brutális. Eddig valamennyire sikerült kirekeszteni az életemből a magyar szoftfasisztákat. Ha a TVben dumáltak, akkor 0.23 ms alatt elkapcsoltam a TV-t, a plakátjaikat leszedtem a házunk környékéről, újságban átlapozom őket, de ez már sok. A kis #@$#$-ok nem adják fel, és akkor is zaklatnak. (fidesz = fiatal idegengyűlölő diktátorkák erőszakszervezete)
Csak egyet tehetek. Letiltatom az adataim kiadását a jegyzőnél, ezáltal jogosan nem juthatnak hozzá az adataimhoz. A telefonszámom amúgy is személyes adat, azt párt nem kérheti ki. Szóval valamelyik kis mocsadék küld nekem egy ilyen SMS-t, vagy a Blamázsközpont aliasz fideszreklámiroda mégegyszer elküldi a szennylapját, akkor mit tehetek? Maximum beperelem őket, de ebben a szoftdiktatúrában már a bíróság is a fiatal diktátorok kezében van, lsd a pártmaffiózók elleni pereket. (ilyen belügyminiszter mellett nem is csoda).
Szóval szomorúak a kilátások. Szegény Magyarország hova juthat még. A szociáldemagógia nagymesterei remekül meghülyítik az átlagnál kisebb intelligenciéval megvert választókat, mint az a hozzászólásokból ki fog derülni, aki badar módon ezekre a kis minihorthykra szavaznak, akik példaként állítják a társadalom elé a zabigyerek-csinálást, a csalást, a maffiát pedig igyekeznek politikai szervezetnek álcázni).
Szegény Magyarország. Sajnálom őket, akik nem látnak tovább az orruknál. DE EZEK DÖNTHETNEK TÍZMILLIÓ EMBER SORSÁRÓL!!!!!