Keresés

Részletes keresés

Fine Tune Creative Commons License 2001.11.21 0 0 19
Pedig lehet, hogy az MSZP is fog küldeni neked.

A standon is az árusok egymástól lopják az ötleteket.

Előzmény: Bastardo (7)
pömpisz Creative Commons License 2001.11.21 0 0 18
Bazze, YERICO, ez azon hozzászólások egyike, amikor elgondolkozok, hogy talán mégis a fideszre kellene szavaznom. Szerncsére a másik oldalon is vannak hasonlók, amik visszatartanak tőle.

NEM KÉNE ÁM FASZNAK LENNI!

Előzmény: YERICO (-)
badcard Creative Commons License 2001.11.21 0 0 17
én már kaptam egy gyönyörű Orbán Viktor képet! jobbos hívők, szívesen továbbítom a mobilotokra, ha a telszámot magánban megadjátok!
csak nokián működik.
Előzmény: IDKFA (12)
molotov-koktél Creative Commons License 2001.11.21 0 0 16
Kösz a beírást! Ezzel biztosan hoztál egy-két szavazót a kormányoldalra. :))
Rsüni Creative Commons License 2001.11.21 0 0 15
Ez már tényleg több a soknál! Ha rám hallgatsz feljelented őket az EU-nál.
Első Polgár Creative Commons License 2001.11.20 0 0 14
T.VsztoplgrAFideszVezetsvelMegvsultAMagyar˘ŻlomBerekNyugdjakNottekM3EpulLakashitel++JoAdodCsokkGazdasagNoMegyunkEubaMerjNagyotAlmodniZorszagJoKzekben***HalgassA˘žreSZAVAZZAFIDESZRE!***AJovoElkezd! Sponsored by Happy End Kft. 14:00 15/04/2001
Tanársegéd Creative Commons License 2001.11.20 0 0 13
Nem hiszem, az adatbázisok titkosak.
IDKFA Creative Commons License 2001.11.20 0 0 12
Miért, te mit kérsz?

Sarló-kalapácsot operátori logónak ?

idkfa for Doom by SpydercoPolice
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

lajafix Creative Commons License 2001.11.20 0 0 11
Kedves YERICO,

Felhívom figyelmedet, hogy kis hazánkban még nincs kolbászból a kerítés, rengetegen élnek egyik napról a másikra, dolgoznak, küszködnek-hajtanak és céljuk, hogy a topikindító gondod legyen a legnagyobb problémájuk.

Ha neked ez a legnagyobb problémád, akkor cseréljünk: majd én beperelem, felnégyelem, le-, ki-, be- és szét- figurázom őket. Sőt még az adófizetést is beszüntetem, koldusbotra juttatom őket.

Éljenek az élharcos sztahanovisták!!! (és a Villányi Kékfrankos tőkéi!!!)

Subiaco Creative Commons License 2001.11.20 0 0 10
Gratulálok.
Előzmény: Bastardo (9)
Bastardo Creative Commons License 2001.11.20 0 0 9
Hogy "elérem"? Elérni olyasmit szokás (még a te szóhasználatod szerint is), ami az adott szint felett van. Nálam nem ez a helyzet, én nem lefelé tartok, hanem felfelé.
Előzmény: Subiaco (8)
Subiaco Creative Commons License 2001.11.20 0 0 8
Ne irigykedj, egy nap majd Te is eléred azt a szinted, hogy szellemeset is tudsz mondani.

Sok sikert!

Előzmény: Bastardo (6)
Bastardo Creative Commons License 2001.11.20 0 0 7
1-et értek. Persze a fidesznek esélye nincs hogy sms-kampánnyal nálam bármit is elérjen, de sajnos nem én vagyok a célcsoport.

Még szerencse, hogy demokrácia van. Az MSZP se küldözgessen nekem semmilyen sms-t. Miaf@szt képzelnek ezek? Persze ha valamelyik elkezdni, nem tudom a többi megteheti-e, hogy nem csinálja utána. Hányinger. Semmi sem szent.

Bastardo Creative Commons License 2001.11.20 0 0 6
Szubjakov újabb szellemességét hallhattuk.
Ha

ha

ha.

Előzmény: Subiaco (2)
Subiaco Creative Commons License 2001.11.20 0 0 5
Köszi! :-)

(Cavinton)

Előzmény: picur (4)
picur Creative Commons License 2001.11.20 0 0 4
"Nem volt túl nagy dicsőség!..."

Mulando a dicsoseg :)

Előzmény: Subiaco (2)
affenesetudja Creative Commons License 2001.11.20 0 0 3
B. Knox válasz erre | adatok | e-mail 2001-06-18 17:50:39 (0)

Most kaptam, de már beszéltem egy barátommal aki szinén megkapta. Szerveződik a netpárt?

Íme az sms:

"Kovács Korbán Kobra Viktor Istvánnal végzett az argentín baloldali népakarat horga! Jajj rosszégi jelez ifjú nemzetvezetönknek pont 1 évvel a választás elött!"

Subiaco Creative Commons License 2001.11.20 0 0 2
Jerikó, Jerikó,
fala porba hullott rég...

Jerikó, Jerikó!
Nem volt túl nagy dicsőség!...

Ricse: Jerikó

Fiacskám, ez mennyire igaz!

S főleg rád!

PAPEN Creative Commons License 2001.11.20 0 0 1
YERICO! Mi történt valójában?
Harpoon Creative Commons License 2001.11.20 0 0 0
Feljelentjuk oket telefonbetyarkodasert...
0
YERICO Creative Commons License 2001.11.20 0 0 topiknyitó
Ez már brutális. Eddig valamennyire sikerült kirekeszteni az életemből a magyar szoftfasisztákat. Ha a TVben dumáltak, akkor 0.23 ms alatt elkapcsoltam a TV-t, a plakátjaikat leszedtem a házunk környékéről, újságban átlapozom őket, de ez már sok. A kis #@$#$-ok nem adják fel, és akkor is zaklatnak. (fidesz = fiatal idegengyűlölő diktátorkák erőszakszervezete)

Csak egyet tehetek. Letiltatom az adataim kiadását a jegyzőnél, ezáltal jogosan nem juthatnak hozzá az adataimhoz. A telefonszámom amúgy is személyes adat, azt párt nem kérheti ki. Szóval valamelyik kis mocsadék küld nekem egy ilyen SMS-t, vagy a Blamázsközpont aliasz fideszreklámiroda mégegyszer elküldi a szennylapját, akkor mit tehetek? Maximum beperelem őket, de ebben a szoftdiktatúrában már a bíróság is a fiatal diktátorok kezében van, lsd a pártmaffiózók elleni pereket. (ilyen belügyminiszter mellett nem is csoda).

Szóval szomorúak a kilátások. Szegény Magyarország hova juthat még. A szociáldemagógia nagymesterei remekül meghülyítik az átlagnál kisebb intelligenciéval megvert választókat, mint az a hozzászólásokból ki fog derülni, aki badar módon ezekre a kis minihorthykra szavaznak, akik példaként állítják a társadalom elé a zabigyerek-csinálást, a csalást, a maffiát pedig igyekeznek politikai szervezetnek álcázni).

Szegény Magyarország. Sajnálom őket, akik nem látnak tovább az orruknál. DE EZEK DÖNTHETNEK TÍZMILLIÓ EMBER SORSÁRÓL!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!