Keresés

Részletes keresés

Rókakoma1982 Creative Commons License 2018.03.05 0 0 6

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Adott egy YAMAHA RX-v473 házimozi erősítő és szeretnék hozzá magyar nyelvű használati utasítást.Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!Üdv addig is mindenkinek.

dfgr Creative Commons License 2017.01.30 0 0 5

Szia! Nekem van egy eladó pioneer 1014-es 7.1 es  7x120W-os (8 ohmon) THX házimozi erősítőm nagyon jó, újszerű állapotban, ha netán érdekel, jelezd. üdv.

Előzmény: G.C. IceTea (3)
mozimoly Creative Commons License 2013.02.12 0 0 4

Sziasztok!

Meglepve tapasztaltam, hogy mikor az AV erősítőt és a TV-t összekötöttem egy 5m-es HDMI kábellel, a Kossuth rádió elég hangosan megszólalt. Nagyon zavaró. A TV és a az erősítő nem egy konnektorba van dugva.

Ha valaki tud megoldást legyenszives mondja el nekem.

G.C. IceTea Creative Commons License 2003.11.14 0 0 3
Hali

Most akarok tavasszal venni egy házi mozi szettet.
A TV már 100% hogy SONY lesz, KV-32FQ70 vagy KV-32FX68, de a hangrendszerről, és a DVD lejátszóról még gőzöm sincs, hogy mi lesz. Van valakinek valami jó tippje?
(DVD valószínűleg PIONEER lesz, bár még tényleg nem tudom, mit akarok)

Jugo Creative Commons License 2002.11.28 0 0 2
Sziasztok!
Úgy látom nem nagyon pörög ez a topic. Pedig biztos vagyok benne hogy igen sok olyan fórum-olvasó van aki rendelkezik Házi-mozival, vagy épp vásárláson gondolkodik, és jól jönne egy-két ötlet. Én tavaly elszántam magam, de az egészben a leghosszadalmasabb az utánajárás volt, hogy ne gagyit vegyek. Hisz nem a külsőt vagy a reklámot fogom nézni/hallgatni.
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.19 0 0 1
Sajnos nekem erre sem pénzem, sem helyem nincsen, de szívesen foglak olvasni benneteket.
Előzmény: fakutya__ (-)
Zsoldos Creative Commons License 2001.11.19 0 0 0
Házimozi szóra keresve nem 0 topic-cím jött fel.
Előzmény: fakutya__ (-)
fakutya__ Creative Commons License 2001.11.19 0 0 topiknyitó
Kinek milyen tapasztalata van házimozival kapcsolatban? Milyen készülékeket használtok?
Meg minden ami belefér...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!